Reklama

Reklama

Jak se opovažuješ

(seriál)
  • USA Dare Me
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Když tým roztleskávaček, kterému až doteď kralovala Beth se svojí nejlepší kámoškou Addy, převezme nová ostrá trenérka, začnou se hroutit přátelství a rozpadat vztahy. (Netflix)

Recenze (8)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Důkaz číslo 6567891234 mojí TED přednášky na téma "Proč je zamilovanost tak extrémně na píču". (Koukám, že co do mimóznosti překladu má "Proč? 13x proto" těžkou konkurenci. Co za vysloužilý sportovní novináře to pro ten Netflix proboha dělá?) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál hodně připomíná nespočet jiných filmů a seriálů, kde se na pozadí střední školy (tady především v dívčím světě) odehrávají intriky (např. Riverdale, Skins, Euforia a desítky dalších), kvalitou se ale vyrovná spíše jen těm průměrnějším (které tu nevyjmenovávám). Není tu nic, co by už dřív nebylo kdekoli jinde, herečky nejsou špatné, Beth mi hrozně připomíná Effy ze Skins, trenérka zas Rachel McAdams, ale není to tak poutavé, aby stálo za to chtít druhou sérii. Fanouška teen dramat a thrillerů to ale zase na chvilku (necelých deset hodin) zabaví. Taky jsem to zvládla dokoukat, ikdyž bez větší motivace. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem cílová skupina, ale stejně se mi seriál líbil. Nejvíce na něm oceňuji zvláštní atmosféru dokreslenou výbornou hudební složkou. Věřím, že to tak vychází z knižní předlohy a nejspíš se to umně povedlo přenést do televize. Dusno a napětí je skvěle vybudováno na půdorysu tři hlavních ženských postav, jejich napětí, emoce, vzájemná přitažlivost a svým způsobem odpudivost vytváří správný thrillerový koktejl. A když thriller obohatí kriminální linka, je o zábavu postaráno. Jako milovníka detektivek mě samozřejmě štve nedokončenost, respektive první série končí tak, jak končívají seriály, u nichž se předpokládá série číslo dvě. Působí to na mě jako podvod na diváky a fanoušky, takhle přece nemůže být seriál ukončen, stačilo v případě nezájmu produkce dotočit aspoň tři, čtyři další díly, které by nabídly uspokojivé odpovědi na legitimní otázky, které si diváci museli jednoznačně položit. Snad se Netflix vzpamatuje... ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus bol začiatok veľmi naťahovaný a poriadne sa rozbehlo až na konci, čo je škoda. Postavy mi neboli veľmi sympatické, no asi to bol úmysel. Každopádne tam najviac určite vyčnievala postava Beth, ktorá ma aj celkom bavila. Koniec zostal otvorený pre druhú sériu, keď nejaká bude. Dare me je skôr taká jednohubka. Za mňa celkom solídne 3* ()

riza-do 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si úplně jistý, jestli se autorům ve mě podařilo vyvolat chtěné emoce a sympatie právě tím správným směrem. Protože mé sympatie si rozhodně získala živá, svérázná Beth, se kterou má člověk aspoň chvílemi pocit, že se v seriálu něco děje. Naproti tomu trenérka a Addy ve mě vyvolaly totální antipatii snad úplně v každé scéně. Seriálu by rozhodně prospěl kratší formát, pak by plytký příběh nebyl tak táhlý a prázdný. O čemž svědčí právě pátý díl, kdy se příběh dokázal odvyprávět dvakrát (pokaždé z jiného úhlu), měl náboj, dynamiku, tajemno, vše co ostatním dílům tolik chybí. ()

FisakCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavé pojetí roztleskávaček a jejich prostředí. Kriminalkou se to stává v posledních 3 epizodách více méně. Je to taková jednohubka, neurazí ale ani nenatchne. Stačí vidět jednou a není potřeba se k tomu vracet. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Ja som tento seriál zhltla za dva dni. Téma stredoškolákov, roztlieskavačiek a podobných typických amerických blbín, to je moje a rozhodne ma to nesklamalo. Nejde samozrejme o žiadny svetaborný počin, ale má to spád, je to dosť dramatické a zároveň aj psychologické. Tento seriál sa podrobne venuje vzťahu medzi ženami, nevere, ako aj typickým puberťáckym problémom. Jednou z hlavných hrdiniek je typická topka na vrchole roztlieskavačskej pyramídy, rozmaznaná, drzá ale istým spôsobom s ňou súcitíte. A rozhodne obdivujem roztlieskavačské remeslo...Myslím že to musí byť sakra ťažká záľuba. ()

Reklama

Reklama