Reklama

Reklama

Operace vykoupení

  • USA Redemption Day (více)
Trailer

Kapitán americké námořní pěchoty Brad Paxton žije se svou ženou Kate, archeoložkou, a dcerou Claire v New Yorku. Zúčastnil se vojenské mise v Sýrii a i když je dávno zpátky, prožitky z ní ho dosud pronásledují. Kate vycestuje na archeologický výzkum do Maroka, kde se se svým týmem a francouzsko-marockým archeologem Jeanem Rashdim vydají hledat starověké město ukryté v poušti. Práce je natolik pohltila, že si ani nevšimli, že překročili hranice Alžírska. Kate i Jeana unesou povstalci. Když se tato zpráva dostane k Bradovi, okamžitě cestuje do Rabatu, kde se setká se svým kamarádem, bývalým vojákem americké armády, v současnosti členem marockého vládního kabinetu Younesem Laalejem. Ve spolupráci s americkým velvyslancem a protiteroristickou agenturou pátrají v nebezpečných vodách, aby Kate zachránili. Čas pracuje proti nim… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tak nebudeme zase až tak hnusní. Tenhle film určitě není nic světaborného co by tu ještě nebylo nebo by mě to nějak výrazně oslnilo, ale na druhou stranu nevidím důvod proč na něj nějak extrémně plivat. Gary Dourdan patří mezi moje celkem oblíbený a sympatický negry. Akce je dostatek a je poctivá v oldschool stylu. Jasně, že příběh je trochu blbost, ale po pravdě řečeno koho to u podobnýho filmu sere. Za mě celkově vzato slušný nadprůměr a je mi celkem tak nějak fuk jak to tady budete všichni ve velkým hejtovat.60% ()

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

Scenár dobrý a to je asi všetko. Réžia a herecké výkony - fu. Céčkový film . Už dávno som nevidel takúto slabotu. Nechápem že to vôbec mali odvahu pustiť von z labáku. Na to sa nedalo pozerať.. Film od začiatku dokonca nuda. A je vidieť sa tam niektorí snažili. Najradšej by som to hodnotil ako odpad ale na jednu hviezdu to je. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie je to taká katastrofa ako tvrdia ostatní a rozhodne to je o triedu lepšie ako nedávny film Infidel v ktorom pre zmenu manželka zachraňovala manžela zo spárov teroristov. Je tu asi 10 minút peknej komornejšej akcie. Cením si hlavne to, že keď už dôjde na streľbu, tak sú to skutočné výstrely so slepými nábojmi. Jak vizuálne tak aj po zvukovej stránke to vyzerá stokrát pôsobivejšie ako tie tragické CGI iskričky, ktoré používajú aj v 200 megových veľkofilmoch. Ale na akcii tento film nestojí. Viac sa zameriava na politické pikle v ktorých unesený chudák vlastne žiadnu stranu naozaj nezaujíma a tak sa musí do toho zapojiť manžel unesenej. Tá politika je podaná strašne nudne. Nič objavné neprináša. Škoda, že sa to nesústredilo len na nekompromisnú cestu manžela a kynoženie jedného hnusného arabáča za druhým. To by mohla byť zábava ako Taken. Z hercov ma najviac pobavil Samy Naceri ako hlavný zlý arabáč. Bohužiaľ som mu to vôbec neveril a iba som sa na tých jeho zlých pohľadoch smial. Výsledkom je mierne podpriemerný thriller s trochou vydarenej akcie. 4/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všetko je o rope. Podľa úvodu tohto filmu Spojené štáty ročne vynaložia 81 miliárd dolárov na ochranu ropných ložísk. Vraj pred teroristami a tak. Ja len, že tie ropné ložiská väčšinou ani nie sú na ich území...Film je klasickým klišé. Vojnovému veteránovi unesú dcéru, žiadajú výkupné a on sa ju snaží zachrániť za použitia svojich brutálnych schopností. Námet možno ešte ujde, vo finále ale dostávame dosť béčkový akčňák. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Maj kameru s libovou kvalitou, super prostředí a místo solidní akce natočej takovej nudnej, ubulenej plezír. ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama