Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Není těžké odhalit předem podobný zvrat ve filmu, u kterého si můžete v každém druhém komentáři přečíst, že je v něm tak šíleně překvapivý TWIST, no páni! Takže mně se to povedlo už po čtvrt hodině, a schválně jsem si všímal, jestli logika tvůrcům někdy ujede: a ano, ujela, protože během výslechu zbitých obětí po první velké rvačce jeden z mužů jasně říká něco, co na konci vůbec nesedí. Pitomý, levný a nudný thriller s pár celkem fajn akčníma bitkama. [Netflix] ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Sweet Girl" je pre mňa celkom zaujímavý Netflix projekt. Spočiatku to pôsobilo ako jednoduché akčné béčko s trošku dramatickými momentkami, no postupne sa karty vyložili na stôl a vo výsledku film má niekoľko zaujímavejších prekvapení, ktoré ma dostali. Nebudem spoilovať, no keď príde ten veľký zvrat, dalo to filmu celkom nový rozmer a spätne som zhodnotil, že to aj celkom dávalo zmysel. Možno by som si to musel pozrieť ešte raz, aby som to vedel naisto, no vo výsledku to beriem. Čo je tu ale jednoznačne viditeľné je, že scénky, kde je bojovníkom Jason Momoa vyzerajú o niečo lepšie ako keď máme akčné scénky s Isabelou Merced. Myslím si, že dievča ešte nemá s akciou a bojom veľké množstvo skúseností a na tom strihu je to veľmi vidno. Plus sú tu aj také detaily, že úplne jej záverečné vynorenie z vody neverím, alebo fakt, že ťažké stroje sú nezabezpečené a kľúče sú hneď po ruke a ktokoľvek si môže zobrať tabule s nápisom "ROAD CLOSED" a podobne. To sú veci, ktoré úplne nevyšli. Na druhú stranu som v prvej polovici filmu čakal, že toho dostanem menej. Ale je tu niekoľko dobrých momentov. Ako som povedal, zvrat je super, odhalenie osoby, ktorá za všetkým stojí je super a scénka medzi Momoom a hitmanom v "Dineri" je takisto vynikajúca. Takže za jedno pozretie hovorím, že film je celkom dobrý. Je cítiť, že je to akčné béčko, ale pozerateľné. Hodnotenie: B- ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Deveťdesiatkovo ladené tupé béčko, ktoré sa začína ako revenge film a postupne sa preklopí do variácie na Uprchlíka. Naviac tu je silná línia medzi otcom a jeho dcérou, ktorá zbytočne zaberá veľa priestoru, vďaka čomu pomer medzi dejovou omáčkou a akciou je výrazne v neprospech akcie. Vystrihnúť aspoň 20 minút by filmu výrazne prospelo. Aj tak sa tam nerieši žiadna raketová veda. Dejovo to miestami pripomínalo Gibsonovku Edge of Darkness. Dokonca aj tu je výrazná zaujímavá postava zabijáka, ktorý pre hnusnú farmaceutickú firmu robí špinavú robotu. Ale keďže sú dnes v móde silné ženské hrdinky, bez ohľadu na to jak uveriteľné sú v akcii, tak sa dočkáme aj jedného twistu. Tentokrát mi nijak nevadil a skôr ma pobavil. Najviac ma na filme bavila akcia. Nie je nijak výrazne štylizovaná. Na prvý pohľad pôsobí trochu nevýrazne, ale je špičkovo prevedená. Drží sa pri zemi a ponúka hlavne reálne kúsky bez prehnaného CGI. Takže v tomto ohľade som spokojný a celkovo to je sympatické béčko, ktoré stojí za pozretie. 6/10. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala Hra o Trůny a Aquaman, byl by Momoa na úrovni Stevena Seagala a svůj herecký um a čich na projekty ukazuje i zde. Utahaný akčňák, který je béčkem jak z devadesátek ale snaží se být něčím zásadnějším. Bohužel akce je naprosté minimum, nevypadá moc dobře a zápletka i její vyvrcholení je směšná. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, že devadesát procent vlastní produkce Netflusu tvoří místo oduševnělých chytrých filmů slaboduché přitroublé pičoviny, jsem si sice už jakž takž zvykl, nicméně i tak mě ty pícniny pro hovada pokaždé urazí a přinutí mě hloubat, je-li ta parodie na scénáristu blízkým příbuzným některého z vrcholových nenažerů, nebo jen solidně kouří čuráky. Povedlo se to i tomuto sqostu, filmově teoretickou vědou jednoznačně odborně definovaném jako „bezradná patetická plagiátorská lobotomie“, jehož ten tolik nečekaný, vymakaný a fickaný zvrat pro milovníky okusování nehtů u strhujících filmů se nakonec ukázal jako od cca třicáté minuty očekávaný, zcela idiotský a inteligenci urážející zvratek pro milovníky okusování pryžových hadic u seriálů Prímy Hnooj. Momouš sice není žádný adept na Hamleta, ovšem poměrně charizmatický sympaťák, tudíž se dost divím, do jaké hnědé díry směřuje po Onanovi, Drogovém khalu a Aquagejovi svou kariéru. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama