Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle wannabe devadesátkové filmy,ale ne vždycky se to povede a Sweet Girl je zářný příklad.Tempo kolísavé,akce sterilní a twist ke konci je sice překvapivý,nicméně ne moc funkční a z většiny věcí před ním dělá lehčí WTF?.Nehledě na to,že pak už mi bylo úplně jedno jak to dopadne.Přesně jeden z těch "meh" filmů...40% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Není těžké odhalit předem podobný zvrat ve filmu, u kterého si můžete v každém druhém komentáři přečíst, že je v něm tak šíleně překvapivý TWIST, no páni! Takže mně se to povedlo už po čtvrt hodině, a schválně jsem si všímal, jestli logika tvůrcům někdy ujede: a ano, ujela, protože během výslechu zbitých obětí po první velké rvačce jeden z mužů jasně říká něco, co na konci vůbec nesedí. Pitomý, levný a nudný thriller s pár celkem fajn akčníma bitkama. [Netflix] ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel další veskrze průměrná netflixovina, sice s dvěma celkem zajímavými zvraty, ale jinak je vidět, jak je námět postaven přesně tak, aby varioval všemožné thrillery z devadesátek a ničím extra nevyčníval. Snad jen hlavní dvojkou, která je fajn a vlastně jsem si kvůli nim film pouštěl. Komu vadí Jason Momoa, ruce pryč. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film so šokujúcim odhalením, ktoré ale nikoho nešokovalo, šok sa udial maximálne v režisérovej fantázii. Zároveň film, ktorý potvrdzuje novodobý trend prezentovania silných žien a dievčat, ktoré majú síce 17 rokov a možno aj 17 kíl, ale bez problémov zmlátia nabúchaných svalnáčov a zabijú sebalepšie ozbrojených gangsterov. To je tak cool feministické. Kedysi sme obdivovali jemnosť a nevinnosť skutočných dám, dnes obdivujeme karate Seagalov s vagínou pohŕdajúcich mužmi. Jeden prínos by som ale vo filme videl. Poukazuje sa tu na nenažranosť farma firiem. Aké trefné, veď sa to najviac ukazuje práve dnes, že páni z fajzra. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bajka o pomstychtivém ploutvonožci, nebo spíš o mořským panicovi, který se chce pomstít fermaceutickým korporátním žralokům, co vysávají z peněženek šupinky, od blbých delfínů na osud mořských životů, když si budou do sebe píchat to žluklé zlo, a aby se v tom jen nenašel háček, a nevylovila je krvežíznivá zubatá, a nebo třeba takový P. Šermen. Těm mafiánským piraňím, jako je Andrej Ploutviš, a Roman Langusta, je se potřeba dost dobře pomstít, a to o holou ploutev. Oproti Hledáním Nema, těžký hovno. Rutinný pásový zKurvisácký produkt na zakázku blbým kapříkům a úhořům, a hlásit jim slanou vodu z mrtvého moře, a žrádlu pro akvarájní Dorotky. Momoa, ať si je takovým přerostlým svalnatcem z Havajské plantáže, jak chce. Sympatii má, asi stejně jako Skála. Uvidíme, jestli se z Aquamena za pár let stane Poseidon, Bohem a Vládcem moře, nebo spíš podmořským dnem dabovaní animovaného korýše v nějaký ultra korektní Diznyovce, kde bude Ariel snědá, a toho raka radši taky natřou nejlépe načerno. Isabelka, jako vždy na levelu znásilnění, a anální felaci. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama