Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím k čemu tahle série má sloužit a nevím, kde furt berou prachy na další a další díly, ale vemte jim ty prachy někdo a využijte to na něco smysluplnějšího. Tohle přece nemůžou myslet vážně a prdel to taky není, tak jsou postižený nebo co? ()

BigMen odpad!

všechny recenze uživatele

První velké varování, že je to BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKA je Trailer. Druhé velké varování, že je to BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKA je začátek filmu a představení všech společností, které se podíleli na tvorbě této zrůdnosti. Třetí velké varování, že je to BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKA, je v titulcích, kde vám ukáží, kolik film potřeboval producentů. Čtvrté velké varování, že je to BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKA, je hned po titulcích, kde vám budou představení hlavní hrdinové. Páté velké varování, že je to BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKA, je začátek filmu a následná přestřelka, kde jsou triky tak TRAPNÉ, UBOHÉ, že i film pro pamětníky z roku 1936 je na tom lépe. No, a poslední velké varování, že je to BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKA, je pocit, že se vám chce zvracet, hodně zvracet... Upřímně, lituji lidí, kteří musejí do takovéto, nejen takovéto BRUTÁLNÍ MEGA S@AČKY dávat titulky ()

Reklama

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože to bol zase skvost. Byť fanúšikom Dannyho Treja a sledovať jeho nové filmy začína v posledných rokoch dosť bolieť. Vo svojej filmografii mal vždy slabšie a aj úplne katastrofálne filmy, v ktorých účasť prisľúbil za účelom podpory začínajúcim tvorcom. V poslednej dobe však z jeho filmografie miznú tie podarenejšie kúsky a pribúdajú len filmy ako je tento. Nudné, ultra low budget amatérske braky, na ktorých aj keď veľmi chcete, ťažko hľadať niečo pozitívne. Tento chce byť akýmsi fantasy akčňákom. Akcie je dosť, ale vzhľadom na jej spracovanie je to skôr na škodu. Herci údesní, prestrelky plne digi a tak nelogické,hlúpe a zle natočené, až sa na to bolí pozerať. Zo známejších béčkových ksichtov tu má najviac priestoru práve Trejo ako hlavný záporák(asi 10-15 min ), Vinnie Jones sa zdržal tak na 5 minút a ani sa nesnaží, Roberts a Ferrigno na 2 scény v závere. Film sa žiaľ berie smrteľne vážne,a tak sa nedá ani pobaviť na účet tvorcov. Nepatrí tiež ani do kategórie filmov typu The Room, ktoré sú tak zlé až sú dobré. Odpad ako vyšitý 0% ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles (California, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama