Reklama

Reklama

Ty, já a apokalypsa

(seriál)
  • USA You, Me and the Apocalypse (více)
Trailer
USA / Velká Británie, 2015, 7 h 9 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Iain Hollands

Hrají:

Mathew Baynton, Jenna Fischer, Joel Fry, Gaia Scodellaro, Paterson Joseph, Anna Jones, Kyle Soller, Rob Lowe, Fabian McCallum, Bronagh Gallagher (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Se světem se má během pár dní střetnout 13 km dlouhá kometa. Blíží se nevyhnutelná apokalypsa, která dost určitě změní svět jednou provždy. V těchto podmínkách se odehrává příběh několika odlišných lidí, z různých koutů světa. Příběh plný chaosu, strachu o život a jiných mezních situací. Ať se týkají sociálního zařazení, víry či způsobu vypořádávání se s nastolenou skutečností. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Ty, já a apokalypsa (2015) 

You, Me and the Apocalypse je něco opravdu nevídaného a originálního. Směsice břitkého britského humoru a apokalyptického dramatu se vážně nevidí každý den a tak rozhodně má potenciál zaujmout. Do mého hledáčku se to dostalo díky dvojici Jenna Fischer (The Office) a Rob Lowe (Parks and Recreation), ale i zbytek byl fajnově obsazený. Celkově jsou postavy velkým kladem tohohle kousku, protože jsou tak ujeté a odlišné, že si ji prostě musíte užit. Začátek série byl skvělý a hrozně mě překvapil, většinu scén jsem si užíval a dost jsem se bavil. Třeba Nick Offerman a jeho Buddy neměl chybu. Nejlepší postavou je však naprosto bezkonkurenčně otec Jude, který si krade každou scénu pro sebe. Jenže postupem času se vtip trochu vypařoval a začalo se řešit jedno opravdu zamotané rodinné drama, které odhalovalo jedno překvapení za druhým až to dospělo do fáze, kdy to nikoho nezajímalo. Vcelku mě překvapilo docela drastické (britsky) zacházení s postavami. Navíc mě trošku zklamal i samotný závěr, který jakoby se nemohl rozhodnout jestli to teda končí nebo jestli bude druhá série. Představoval jsem si to trochu jinak, i tak ale myslím, že to za podívání stojí. Už je pro ten nevídaný mix žánrů... ()

Reklama

Reklama