Reklama

Reklama

Vidlík má otázečku

(seriál)
  • USA Forky Asks a Question (více)
Trailer

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Figu 

všechny recenze uživatele

Jo Vidlík to je klasa! Jako fotr, při pohledu na moje dva caparty zírajíc na tyhle "skeče", zamačkávám slzu a roztíkám se dojetím! A to mi stačí! (mimochodem, čtvrtej díl s Woodym, kde v druhé hlavní roli vystřídal Buzze právě Vidlík, mě samotnýho docela baví!). 65% ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvázi náučný program pre deti, ktorý im má objasniť niektoré pojmy, ktoré nemusia jednoznačne chápať. Takýchto vecí tu už bolo kopa a ešte kopa ich bude. OK, Disney chcel pre svoju novú stream-službu vytvoriť niečo s Toy Story tematikou a ok, že to bolo na takýto spôsob. Obsadiť Vidlíka do hlavnej úlohy tohto žánru je pochopiteľné, avšak mňa tá postava príliš neoslovila ani vo filme. Chýba tomu nejaká pridaná hodnota, nejaký prípadný rýchlopríbeh - niečo, na čo sme u Pixaru zvyknutý. Takto je z toho úplne zbytočná vec, ktorá slúži čisto len pre zisk... Aj keď vidieť znovu starých známych bolo veľmi fajn. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doma máme nového hrdinu. Vidlík je pro malou naprostý favorit a ty naučné kecy prokládá špatnými vtipy i veselými tanečky. U nás tím pádem vládne spokojenost. Díl s hrnkem je super. To nízké hodnocení chápu, rodiče nemají na ČSFD čas (já mám naštěstí aplikaci!) a dečka zase nemají ČSFD. Doufám, že stihnu sehnat plastovou lžícovidličku než je Evropská unie zakáže. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama