Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Recenze (71)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ženská si chce zmenšiť kozy, jej matka podstúpiť plastiku, a ako doprovod je tam priateľ, ktorý nenávidí krv a súčasne je večný smoliar, ktorý stále do niečoho narazí, ale väčšinou sa z toho nejako vyseká. Navštívia kliniku, na ktorej sa dejú pochybné experimenty a omylom oslobodia zombicu. Týmto sa to celé peklo začne. Keď to už má byť sranda, hlavne že je krvavá a zábavná. Pretože Belgičania na rozdiel od väčšiny amerických zombie sračičiek tou červenou rozhodne nešetria a dokážu sa vyšantiť do sýtosti. Masky, gore, krv za 100%. Dej je samozrejme opozeraný a predvídateľný, čo sa aj dalo čakať (s niekoľkými vtipnými prvkami, ktoré boli aspoň trochu prekvapivé - horiaci penis, zombie jašterica), postavy vyložene karikatúrne. Kto má teda rád seriózne a originálne filmy, stráca čas, kto má rád bezmyšlienkovitú zábavu, bude spokojný. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Výživný belgický gorefest z východoevropské nemocnice, do které si slečna, doprovázená přítelem - mladším Joshem Brolinem - přijde nechat zmenšit prsa. Komicky laděná, občas blbá, občas vtipná, řádně krvavá zábava se svižným rytmem. Postavy průměrné, ale míra zombie matrošu a brutality to kompenzuje. Nadšenecká záležitost, na režijní debut povedená. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VIDĚL JSEM ČLOVĚKA JÍST ČLOVĚKA“… /// Klinika, na který šéfuje Oksana, moc důvěry nevzbuzuje. A vo tom to je… Brzo se tam začnou dít zajímavější věci, než je zmenšování koz či prodlužování čuráků. A tak tady začnou všichni zběsile pobíhat, vobčas to někdo vodsere a stane se z něj zombík. Celkem vopruz. Příběh moc originality nepobral, ale s píčovinama, ze kterejch cáká krev si vyhráli. Takže teď už jen záleží, co vod toho vočekáváte…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, kolik legrace se dá během pár minut zažít s jedním čurákem. 2.) Chystám se na plastiku. Oksana volala, že… /// Thx za titule „zandera“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela dobře natočené. Klinika ve Východní Evropě, kde Vám ani neudělají testy a už rovnou jdete na operaci. Na operačním sále žádná hygiena, sestry tam popíjejí kávu, ale zřejmě Vám plastiku udělají levně 😆 Zombie masky dobré, ale chybělo mi tam napětí. A ten přítel věčný smolař, ten byl už na zabití. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pěkně krvavá Zombie vybíjená z Belgické nemocnice. Mladý pár cestuje do ošuntělé nemocnice zaměřující se na plastickou chirurgii. Hlavní hrdinka by si ráda zmenšila své nadměrně velké prsa, ovšem místo operace zde budou bojovat o život proti krve žíznivým Zombie. Trošku mi vadili herci, kteří hrají poměrně špatně a fakt, že mluví Anglicky to akorát celé zhoršuje, ale naštěstí je horor dostatečně akční, masky jsou povedené, gore je výživné a je ho spousta, dojde i na trochu nahoty, takže jako zábavná blbina Yummy funguje víc než dobře. Škoda, že humor mě poměrně minul a napínavé či atmosférické to vlastně taky není, ale vzhledem k tomu, že je to nejspíš můj první horor z Belgie, tak budu hodný. Příběh***, Akce****, Humor**, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí**. 7.5/10. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Darwin Awards: The Movie aneb kdyby postavy zavíraly za sebou dveře, nedošlo by k zombie apokalypse. Ale zase je to vlastně osvěžující místo obvyklých klaďasů a nevinných obětí sledovat masakr bandy hajzlů a blbečků. Nicméně z toho prostředí pochybné kliniky plastické chirurgie, ale vlastně také z těch postav šlo vytřískat mnohem víc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Svéráz zdravotní turistiky. Dokud na klinice neestetické medicíny padají hlášky, hraje avantgardní hudba a čerstvě prodloužený penis celebrity se stává terčem bizarních nehod, má to šmrnc. Jenže pak asi došly nápady, a byť happyend krvácel v koutě s prokousnutou krkavicí, odklon od výše uvedeného to v poslední třetině nasměroval jen do škatulky za tuctovými zombie horory. Škoda, tahle boží zloba za zasahování do jeho díla měla na víc.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Povedený a velice surový horor říznutý s černou komedií. Jehož všechny aspekty překvapivě fungují a vy se tak často přistihnete v úsměvném šklebu ve chvíli, kdy někomu zrovna lezou z těla střeva nebo mu brutálně amputují končetinu. Vtipné scény vyvažují ty nepřijemné a brutální a tak film poskytuje dívákovi celou škálu různorodých emocí, což vždy oceňuji. K dalším bodům, příběh je pak lehce nadprůměrný, se zajímavými hlavními postavamy, prostředí zvoleno perfektně a jsou zde i velice propracované akční scény s krvavými efekty. 80% ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Mladík, jeho frajerka a jej mama idú autom do ruského špitálu. Dôvodom ďalekej cesty sú nemocnicou inzerované lacné ceny za plastiky na nete. Nádejná snúbenica si ide zmenšiť obrovské prsia. Zaťažujú chrbticu a bránia pri behu. Matka ide na x-tý face-lifting . Ošumelý vzhľad nemocnice, ledabolé vyšetrenia a zanedbaná hygiena neveštia nič dobré. Navyše, šéfchirurg Krawczyk experimentuje s večnou mladosťou, čo má za následok stvorenie zombíčky. O jej vypoustenie sa nedopatrením postará smoliarsky temer snúbenec. Krvavý operačný zákrok, neštítiaci sa hororu ani humoru môže začať. Žiadne zdržiavanie, toto je rýchla jazda. Drsná paródia na fungovanie plastických chirurgií (vrátane populárneho zväčšovania pinnďulákov) a zároveň najlepšia zombie komédia od čias Braindead. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj podľa mňa je to na "odpad" :) Každý má právo vyjadriť svoj názor! Dokonca aj takí, ktorých zmýšľanie nie tak celkom korešponduje s realitou. Zapamätajte si: "Slniečko svieti pre každého!" A áno, aj pre tých, čo acetón či toluén vo väčšom množstve užívajú. Hlavne, že sme všetci v pohode ;) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

To je taky nápad, otevírat dveře roztopené pece, když na ně někdo klepe zevnitř! Pomaleji se rozjíždějící drama dostane grády s prvním útokem zombií. Černohumorný příběh připomene rané kousky P. Jacksona. Uzavřená nemocnice plná lidí se postupně proměňuje v konzervu mletého masa. Sekera dopadá na hlavy nešťastníků, dojde na amputaci prstů i celé ruky, pojídání vlastních vnitřností, snahu udělat si z lidských střev lano a zuřivé trhání obětí. Jedno z nejveselejších účtování s nemrtvým je to, kdy mu Michael vyrve žebro a vrazí mu ho do hlavy. Když je pak nemocnice obklíčena, nelze si nevzpomenout na závěr z Noci oživlých mrtvol. Zábavné, šťavnaté, čistě pro oddech. „Já ho necítím!" ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoiler. Popravdě jsem podle zdejšího veskrze pozitivního hodnocení čekal něco víc. Sice se to snaží být vtipný, ale tenhle humor mi až tak nesedl. Akce i krve je tu celkem dost, ale o nějakým napětí nemůže být ani řeč. Otřesný je i herecký obsazení. Nenašel jsem ve filmu ani jednu postavu ( herce ), která by mi byla aspoň trošku sympatická. Už to tu někdo psal a já souhlasím. Ta mladá kozatá vypadala jak Bára Štěpánová zamlada. Její matka mimo jiné toužící po vybělení análu vypadala jako zombie už před nakažením. No a Michael ? To bylo fakt vemeno k pohledání. Plusem je určitě konec, kterej dopadl přesně tak jak jsem si představoval když jsem tohle nesympatickýtrio uviděl. Takhle má podle mě vypadat hororový Happy End. Jinak se podle mě jedná o průměrnou hororovou komedii, která větší díru do světa neudělá. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná, brutální zombárna z Belgie, kterou určitě doporučuji, ač tedy Horory na toto téma moc nemusím, tohle bylo fakt dobré. Sympatické obsazení, Gore scén tři prdele (Top scéna s pérem), pěkný herečky, nechybí kozy (nahoty ale mohlo být klidně více), finále luxusní. Za mě spokojenost a určitě se na to podívám někdy ještě jednou. (273. hodnocení, Full HD) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Silný bizár, na ktorom sa dá miestami pobaviť. Len to netreba brať ako horor, ale výlučne ako komédiu. Niektorých možno na čas prejde chuť na mäsové výrobky. Inak viac z Maaike Neuville je vidieť v Goltzius and the Pelican Company (2012). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je prostě ošklivý. Plastická klinika jsem jsou zombie, zabijáci a mrzačení. Pro fanoušky žánru hříšné malé potěšení. Uvidí vnitřnosti a nahotu a mohou se tetelit blahem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vtipná chuťovka, která občas připomene začátky Sama Raimiho a Petera Jacksona, ale nikdy není natolik zábavná. Krve a vnitřností tu je ale dostatek. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Yummy sú všetkým, čo sme už videli a určite ešte uvidíme. Takže zápletka určite nie je originálna, dokonca ani spracovanie. Pozitívom je, že sa film neberie vážne, takže dokáže diváka pobaviť. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, ta žába... Chtěla zmenšit prsa, zmenšili jí ruku. Vcelku zábavná, v jistých okamžicích nápaditá a mile krvavá zombie gore řezničina s hezky odvedenou maskérskou prací. 3,5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

U tohoto mixu žánrů, jsem se musel o hodnocení chvíli rozhodovat, ale nakonec jsem usoudil, že dva kousky stačí. Jako horor na mě film příliš nepůsobil a na komedii jsem tu našel příliš málo humoru (i když snaha tu bezesporu byla). Tvůrci se evidentně nepokoušeli ani předstírat, že nejde o béčkovou záležitost (což jim počítám k dobru), na druhou stranu je pravdou, že občas sklouzli ještě o úroveň níž. Ale co, už jsem viděl horší filmy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu yummy! Člověk se vrátí v depresi z dovolený do týhle podělaný Čechárny, prolezlej skrz naskrz koronavirem, střevníma i kožníma parazitama, poštípanej vod moskytů a vokousanej vod vzteklejch zdivočelejch ovčáckejch čoklů, no a hned mu spraví náladu takováhle mňamózní belgická, respektive vlámská pralinka. Dokonale béčkový scénář, skvělé herecké typy, přehršle litrů krve, metrů střev a černohumorných gagů a vtípků. Rozhodování mezi čtvrtou a pátou hvězdou mi jednoznačně ulehčil nemilosrdný závěr. Osudová láska na první zkouknutí, prostě "destyny". ()

Reklama

Reklama