Reklama

Reklama

Keď Jake Barnes (Alain Moussi), oslavovaný vojnový hrdina a majster bojového umenia jiu-jitsu, podľahne nezdolnému stvoreniu Braxovi, budúcnosť ľudstva visí na vlásku. Zranený a trpiaci silnou amnéziou je Jake zajatý armádou, ktorá nemá potrebné vybavenie na boj proti nemilosrdnému votrelcovi z vesmíru. Jakea zachráni Wylie (Nicolas Cage) a starodávny rád bojovníkov jiu-jitsu, ktorí mu musia pomôcť rozpamätať sa a nabrať silu, aby spoločne dokázali Braxa poraziť v epickej bitke, ktorá určí ďalší osud ľudstva. (TV Markíza)

(více)

Recenze (74)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější na tom celém je zjištění, že jediná dobrá věc je tady Nicky Cage, který si již 10 roků jede tu svou vlastní guilty-pleasure kategorii a on jediný sem přinesl jakýsí nadhled a jeden jediný vtipný moment za celý film (papírová čepička). Jinak je to úmorný, monotónní s naprosto mimózní hudbou (přitom sem by krásně zapadly ty techno vypalovačky z prvního Mortal Kombatu). A vedle toho naprosto necharismatického jelimana s obličejovou obrnou v hlavní roli (Alain Moussi) by i Jaroslav Sypal vypadal jako shakespearovský herec. Ale stejně vám řeknu, pro Nicolase to musí být práce snů. Podívá se na Kypr (nebo Rumunsko, Bulharsko atd.), moc se u toho nenadře, pokecá s kolegy a nažere se při cateringu. A z toho mála, co dostane, zčásti uhradí svoje dluhy. Nicky, já ti rozumím :o) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevadí, že má Jiu Jitsu směšnou digitální krev, ve výrazivu koženou hlavní hvězdu, nezajímavého záporáka "chci být Predátor, ale rozpočet byl jen na padouchy alá Power Rangers" i debilní děj. To všechno je v tomhle případě opravdu jedno. Ten film je totiž doslova napěchovaný akcí a má před kamerou hned několik schopných borců, ale tak nedynamické a v tempu absolutně nefungující bojové scény by jeden pohledal. Přitom to neprasí, jak to u laciných béček bývá, rychlostřih. Jen se tu nějakým zázrakem povedlo, že to vůbec, ale vůbec netáhne. A to z toho dělá v podstatě nedívatelný film. 10% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velký špatný. Být na tom ohavném posteru jen Nicolas Cage, tak po filmu neštěkne ani pes, ale jména jako Frank Grillo a Tony Jaa rozhodně nalákají, i Alain Moussi a Marrese Crump byť neherci, tak v martial art něco předvést umí, ale tady bylo špatně téměř všechno. Že je film levný jako trenky od Vietnamců bylo poměrně jasné, ale ty mini digitální efekty z After Effects v podobě vtipné krve, mini výbuchu, což připomínalo spíš vánoční prskavku bylo na mě moc. Doufal jsem, že když tvůrci nemají rozpočet a očividně jim chybí i kreativita ( Jelikož se zde vykrádá asi 10 filmů najednou), tak vsadí alespoň na humor, ale ten zde absentuje zcela. Když už je film trapný, tak proboha ať je alespoň vtipný či zábavný, ale je to ke všemu nuda jako prase. Jediné, co zachraňuje film od úplného odpadu je fakt, že akce je poměrně dost a film se nezabývá zbytečnými dialogy. Ale Fighty jsou bohužel monotónní s velmi jednoduchou choreografií, průměrnou kamerou a né příliš tvrdými údery. Tony Jaa zde má asi nejlepší scénu, ale je to málo. Jsem vykrmený z Asie a tohle je hodně slabý odvar. Bolelo mě film sledovat, ale ti kteří sledují pravidelně Willise, Cage či Segala, tak možná budou spokojeni. Příběh*, Akce**, Humor*, Násilí*, Zábavnost**, Hudba*, Vizuál*, Atmosféra*, Napětí*. 2/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mělo to náběh na dobrou trashovou zábavu, ale zůstalo to jenom u snahy což je škoda, protože i vzhledem k tomu šílenýmu námětu a solidnímu hereckýmu obsazení by z toho lepší režisér určitě vytěžil zábavný flák, ale Logothetis je zoufalec a potenciál zašlapal do země. Všechno pak dorazí nepřehledná akce která je místy tak pomalá, že u toho usínáte a místy zase tak rychlá a nepřehledná, že to nestíháte. Výsledkem je divný mix různých žánrů diletantsky natočený a bohužel ne dostatečně sračkoidně zábavný na to aby zaujal.15% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Akcie (nie moc dobrej) je hromada, občas sa objaví slušný nápad (ale príšerne zrealizovaný) a Cage je na zožratie (a je na celom filme to absolútne najlepšie). Inak je to absolútna hrôza s nábehom na podobný kult ako Bojisko Zem alebo Lovci dinosaurov. Aj keď toto bolo 100miliónov krát lacnejšie (teda aspoň dúfam). Ten scenár asi vypadol z béčkovej produkcie polovice 80. rokov. Akurát vtedy ho nikto nezrealizoval, lebo mu prišiel príliš blbý. 1/10 ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Večerníček Nicolas Cage, hrající něco mezi plukovníkem Kurtzem a zhuleným samurajem, a úplně zbyteční Tony Jaa a Frank Grillo (oba jsou jen na ozdobu, pro děj nemají jejich postavy vlastně žádný význam) v tragikomicky nepovedené snaze natočit nového Predátora v duchu Mortal Kombatu. Akce je spousta, občas je ale až absurdně špatná (POV mód). Škoda, že to celé není ještě o něco horší, mohl z toho být nový kult po vzoru Robot Monster či Cageova remaku Rituálu. 25 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage už definitívne prijal osud Chucka Norrisa a vediac, že je už len na posmech zoberie už akúkoľvek rolu. Avšak na rozdiel od Chucku od je oscarovým hercom a neviem teda, ako dôstojné je jeho aktuálne filmové umenie. Neviem si predstaviť, či by sa podobnej úlohy zhostil Tom Hanks či Sean Penn a mnohí ďalší. To je už takmer neúcta k sebe samému. Ale inak Marie Avgeropoulos je sympaťáčka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale tenhle Cageův úlet byl celkem snesitelný. Není to dobrý film, to ani z dálky, ale vzhledem k tomu, že je zde Nic minimálně a film nestaví jen na jeho bizarním herectví, dalo se to jako nenáročná bojovka snést. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty krávo, čistokrevné filmařské dno. Že Nick je dávno mimo a točí naprosto ujetý píčoviny víme dávno. Občas se mu sice povede něco zajímavého, ale točit deset braků a pak jeden povedený film není cesta nikam. Zatím jednoznačně nejhorší věc, ve které se tenhle kdysi Oscarový herec a akční ikona objevil a to je už notně napováženou. Jelikož má za sebou šílenou náboženskou agitku Left Behind, kterou jsem až do Džúdžitsu považoval za největší zrůdnost jeho mrtvé kariéry. Mix Mortal Kombat a Predátora s naprosto šílenou režisérskou prací, žádným dějem, dramaturgií nebo výpravou. Dialogy se nedají absolutně vydýchat. Tohle mi hlava nebere. Naprostá nulová tvůrčí práce. Roky sem neviděl tak špatný, ubohý a mizerný film. Choreografie soubojů tragédie a pokud tyhle sračky trochu nevytrhne aspoň akce nebo brutalita, je to absolutní konec. Že se Cage dávno pomátl to víme, ale že se kvůli pár dolarům na složenky ponižují v takovém shitu jména jako Yune, Grillo a Jaa, to už je hodně smutné. Ne, že by to byly nějaké velké hvězdy, ale nějaké to jméno mají a nějakou tu solidní filmařinu za sebou taky. Tohle by bylo ponižující i pro Seagala. Samotnou kapitolou kterou musím zmínit je hudba. To bylo co? Neuvěřitelně ubohé. Dimitri Logopenis by měl dostal deset let za ublížení na zdraví. Po tomhle se Vám roztaví všechny inteligenční obvody a mozek vám proteče ušima. Nejhorší film za hodně velkou dobu. Čistá nula. Díky Niku, zase si mi dal další rok, možná dva, než se podívám na něco kde se zase super strapníš. 0%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednou za šest let proletí kolem Země kometa a vyleze z ní multidimenzionální ufoun s flaškou od okurek na krku, se kterým se musí poprat parta bojovníků vycvičená kdesi v Barmě. A ano, je to přesně tak blbý, jak to vypadá. Mlátičky a šavlovačky, na kterých to dle očekávání stojí, nejsou kdovíjaké, ale pokud to omezím na rvačky se samotným emzákem, dalo se to snést. Herecky se jedná o toporný standard, ale Cage mi tu přišel překvapivě zábavný. Grillo a Jaa, kteří jsou asi největšími taháky, jsou tu spíš do počtu. Jisté kouzlo stupidity film nepostrádal, takže jsem vydržel, byť s většími i menšími problémy, až do konce. 35% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kickboxer 3: Jiu Jitsu. Dejovo to je niečo medzi Predátorom, Mortal Kombatom a totálnym nezmyslom. Proste banda exhviezd a hviezdičiek sa na lúke alebo v lese mláti nonstop bez hlavy a päty. Bitiek je tu fakt dosť, takže snáď aspoň absolútne nenáročný fanúšik bitiek, ktorému stačí, že sa neustále bojuje, bude spokojný. Občas sa tam nejaký náročnejší alebo bolestivo pôsobiaci chvat objaví. Ale bez akejkoľvek gradácie a logiky to je aj tak nuda k neprežitiu. Písať takéto scenáre musí byť práca snov. Proste, čo vám vypadne zo zadku, to hodíte na papier a nejaký ďalší packal to potom rozmaže na kameru a nech sa tým divák zadrhne. Logothetis je nový Uwe Boll, ale jeho filmy nie sú ani tak otrasné, aby to bola zábava. Takže dávam jednu hviezdu, lebo nechcem trhať partu. Viem, som ovca. Bé. 1/10. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pět filmů v jednom, které se ani nesnaží jakýmkoliv způsobem byť jen trochu držet pohromadě. Nesourodá směs inspirací, vykrádaček a napodobování, které ve svém jádru i v porovnání s jinými trestuhodnými béčky zaostává. Herecky šílené (absolutně nechápu proč takoví jako Frank Grillo nebo Tony Jaa se tomuhle upsali), příběhově otřesné a triky jak z průměrného amatérského filmu. Alespoň vzdáleně zajímavou akci zrazuje její strojovitost (a s ní i spojená nepříliš velká uvěřitelnost probíhajících soubojů) a místy obstojná, místy naprosto šílená kamera. Na jednu hvězdu to asi nějakým způsobem je ale tohle je šílenost, kterou nemá smysl ztrácet čas. Na Jiu Jitsu je toho zkrátka špatně příliš mnoho a pouhý fakt, že film nevypadá úplně lacině tady nehraje moc roli. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Ach jo, nevěřila jsem, že to podle hodnocení může být tak zlý, ale ono fakt může. Ani Toník to nezachránil, kvůli kterému jsem na to koukala. Na Cageovy brakový filmy z poslední doby jsem si už zvykla, ale tohle byla síla. Příběh o ničem, stupidní dialogy, triky z videohry, občas roztřesená kamera a bitky asi taky na zadek nikoho neposadí. Toník by se měl radši zdržovat v Asii, než se upsat do takovýhle blbosti. ()

Necron odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik zbytecnych vyskoku, otocek a tanecku ve filmech nedelal snad ani Jean-Claude van Damme. A Tony Jaa umi skvele klickovat ve viru strelnych zbrani. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage v dalším braku.Už to ani nepřekvapuje, a koukám na tyhle filmy jen ze zvědavosti a s chutí tomu pak dát odpad.Tenhle je doslova čistokrevnej.Nějaká x-tá kopie predátora, ne filmu , spíš toho mimozemšťana.Film ovšem zcela bez děje.Jen taková pitomoučká bojůvka mezi chrámama někde v prdelní Ásii.A doslova samostatnou kapitolokou je hudba.To tam píchnul kdo.Ta by se nehodila nikam, a to sem hodně přemejšlel.Nehezký.0%. ()

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečný film o ničem. Vhodný tak pro osmiletý kluky, co rádi koukají na bojový souboje. A když se do toho přimíchá ještě nějakej vetřelec z vesmíru, tak by mohli býti spokojeni. ()

Reklama

Reklama