Reklama

Reklama

VOD (1)

Chance se zaplete s mafií, chtěl si přivydělat nějaké peníze. Ovšem někdo mu je ukradne a mafie si pro něj přijde. Zaplatí životem. Chance byl syn bývalého policisty Franka. Ten smrt syna neodpustí jen tak snadno. Hlava mafie Finn tuší, že budou problémy. Vraždil jeho syn Desmond. Je to spratek a nerespektuje pravidla mafie. Otec se zlobí, bude z toho malér. Jeho syn je ale tvrdohlavý a chce peníze, které Chance ztratil, zpět. Frank si najde všechny, kteří mají prsty ve vraždě jeho syna. Nejdříve je varuje, že jim to neprojde. Ještě chvíli si ale počká, aby poznal, kdo vše v tom jel. Pak vezme spravedlnost do svých rukou. Zastřelí policistu, který mu měl pomoci s vyšetřováním. Byl zkorumpovaný. Frank ho sundá a pak taky Finnova syna. Nakonec si přijde i pro bosse. Finn ho zná, ví, že je to tvrdej chlap. Na Finna ale nemá ani náhodou. Dostane nakládačku a Finn ho zastřelí. Frank ale stihl vytočit policisty, kteří už míří na místo a Finn má po kšeftu. Ovšem kde jsou ztracené peníze? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý policista Frank Wilson (Johnny Messner) se snaží najít lidi zodpovědné za smrt syna Chance, který nebyl zrovna vzorným občanem... Jako úplná ztráta času to nebyla, ale akce mohlo být více a příběh by se dal ještě vylepšit. Steven Seagal se do akce zapojil velmi krátce, protože přišel hlavně posedět, rozdat několik mouder svému filmovému synovi a vykouřit pár doutníků. Johnny Messner byl snesitelný a v akci mohl dostat mnohem větší prostor. HODNOCENÍ 40% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No dalo se to jednou vidět. Jak píše vegetol, tak nic extra, ale na jedno shlédnutí nepohorší, když víte co od toho čekat. Velký mistr taktiky předvede opět velký hovno, ale to už mě nepřekvapuje. Další level Seagalova projevu je totiž sezení za stolem a rozdávání mouder kterým nikdo nerozumí, tím spíš asi ani sádelník sám. Naštěstí to aspoň jakž takž zachraňují ostatní kteří to nemají úplně v paži i když pořád platí, že Messner není žádnej můj kdo ví jakej oblíbenec, ale tady mi nevadil.Takže ty 2* nakonec bez větších rozpaků dám.40% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa na nič hrať a ani oplývať ironickými, zaručene vtipnými komentármi. Proste sa mi to celkom, v rámci možností, páčilo a nevidím dôvod dať tomu 2* a menej. Seagal tu bohužiaľ hrá vyložene vedľajšiu (a navyše zápornú, toto mi proste k nemu nesedí) postavu a hlavné slovo má niekto úplne iný. Akcie nie je veľa, ale je slušne spracovaná (hoci žiadny zázrak) a kasting sa mi celkovo relatívne páčil, hlavný klaďas (?) vcelku sympaťák a ostatní už na prvý pohľad vyzerajú ako zmrdi, ktorým treba rozmlátiť ciferník. Zaujímavé bolo (a na seagalovku ide o fakt šokujúcu vec), že ma to bavilo aj mimo akcie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavosťou je, že tomu Seagalovi tie filozofické reči pána tvrďáka ešte niekto verí. Inak všetko po starom. Zlomené členky, potetovaní grázli, ostré nože a DMX nakoniec nerapoval. Zaujímavé, že tento človek, ktorý podstatnú časť svojho života strávil vo väzení, si tu zahral detektíva. Ešte zaujímavejšie je, že dnes je otcom 15 detí. Neviem, ako to v tej base stihol. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasická a nefalšovaná nízkoúrovňová akčná C-čkovina, ktorá je v poslednom dobe charakteristické pre Stevena Segala. (Viem, tu nie on je hlavnou postavou.) Predvídateľný vývoj príbehu, ktorý nekončí happy endom. Klasické dvojdimenzionálne herecké výkony a akčné scény. Žiadna snaha to natočiť lepšie a napínavejšie. P.S.: Neviem, ako ostatní diváci, ale ja som moc nepoznal na Stevena Segala, že čoskoro vstúpi do klubu sedemdesiatnikov. Samozrejme nemyslím na fyzické aktivity, ale na to, že nevypadá na sedemdesiatnika. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Když Augustino "Finn" Adair (Steven Seagal) střílí na střelnici z pistole, má v uších zastrčené špunty. Jakmile se otočí na svého podřízeného a začnou spolu mluvit, špunty už v uších nemá. Po rozhovoru začne znovu střílet na terč a špunty už zase v uších má. (rublik05)

Reklama

Reklama