Reklama

Reklama

VOD (1)

Chance se zaplete s mafií, chtěl si přivydělat nějaké peníze. Ovšem někdo mu je ukradne a mafie si pro něj přijde. Zaplatí životem. Chance byl syn bývalého policisty Franka. Ten smrt syna neodpustí jen tak snadno. Hlava mafie Finn tuší, že budou problémy. Vraždil jeho syn Desmond. Je to spratek a nerespektuje pravidla mafie. Otec se zlobí, bude z toho malér. Jeho syn je ale tvrdohlavý a chce peníze, které Chance ztratil, zpět. Frank si najde všechny, kteří mají prsty ve vraždě jeho syna. Nejdříve je varuje, že jim to neprojde. Ještě chvíli si ale počká, aby poznal, kdo vše v tom jel. Pak vezme spravedlnost do svých rukou. Zastřelí policistu, který mu měl pomoci s vyšetřováním. Byl zkorumpovaný. Frank ho sundá a pak taky Finnova syna. Nakonec si přijde i pro bosse. Finn ho zná, ví, že je to tvrdej chlap. Na Finna ale nemá ani náhodou. Dostane nakládačku a Finn ho zastřelí. Frank ale stihl vytočit policisty, kteří už míří na místo a Finn má po kšeftu. Ovšem kde jsou ztracené peníze? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) BEYOND THE LAW, je další nízkorozpočtové béčko, nebo céčko (nazývejte si to, jak chcete), ale oproti předchozím Seagalovkám a obdobným videofilmů z dnešní doby to rozhodně v mých očích, není žádná sračka. Ano, je to chvílemi nudné, natočeno s ohledem na nízký rozpočet, nic šokujícího, Seagal se zde akce skoro nezúčastnil, ale i tak jsem trochu překvapen, že jsem to neposlal do pekel, jak jsem zprvu předpokládal. Ústředním hercem je zde Johnny Messner, který sice působí unaveně, ale zabavil, i když v akci jsem mu to moc nevěřil, tak i přesto se zde najde aspoň několik obstojných bitek a vyvražďovaček v obdobě přestřelek – samozřejmě v rámci nejnižších možností …. Seagal se zde párkrát objeví (naštěstí má zde o ždibec větší roli, než v jeho ostatních filmech, kde je na plakátku), rozdá zde pár moudrých rad, jednou si zastřílí na střelnici, ve finále zlikviduje pistolí rychlostí světla tři své gaunery a nakonec sejme ještě jednoho týpka (neprozradím koho) asi dvěma chvaty a výstřelem zbraně. Úplný konec nedopadl dobře, ale má logický smysl. Příběh, zápletka – to vše je strašně ohrané, nudné, takže nás tu nic nepřekvapí. Záporáci jsou celkem ok. Co k tomu dodávat? Před x lety, kdyby to mělo ještě o něco větší rozpočet a víc natáčecích dní, víc akce, mohlo by to být lepší. Takto je to takové průměrné, až bych objektivně řekl podprůměrné, ale na dnešní dobu neškodné dílko. Zaokrouhluji na 3*, protože jsem to čekal mnohem horší. Víckrát to ale samozřejmě neuvidím, ale aspoň mě to nenasralo a Seagal byl zde docela v pohodě … ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No dalo se to jednou vidět. Jak píše vegetol, tak nic extra, ale na jedno shlédnutí nepohorší, když víte co od toho čekat. Velký mistr taktiky předvede opět velký hovno, ale to už mě nepřekvapuje. Další level Seagalova projevu je totiž sezení za stolem a rozdávání mouder kterým nikdo nerozumí, tím spíš asi ani sádelník sám. Naštěstí to aspoň jakž takž zachraňují ostatní kteří to nemají úplně v paži i když pořád platí, že Messner není žádnej můj kdo ví jakej oblíbenec, ale tady mi nevadil.Takže ty 2* nakonec bez větších rozpaků dám.40% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

vegetol trefne zhrnul dej. Proste dáva zmysel. A aj technická stránka na film bez rozpočtu vyzerá kompetentne. Je to jeden z tých žumpa produkšn filmov na ktorých vidno, že sa zúčastnení aspoň trochu snažili. Ale z prdu guličku neurobíš a ani tento film neponúkne nič kvôli čomu by som ho komukoľvek doporučil. Chlapík chodí z miesta na miesto a pátra po vrahoch syna. Raz za 20 minút v 5 sekundovej bitke niekoho zmláti. Vrcholom filmu je asi minútová prestrelka na samote u lesa a finálny duel s capom di tutti frutti Seagalom s prezývkou sediaci slon. Raz mrknete a je po bitke. Dokopy tu sú asi 3 minúty akčných scén, ktoré sa neoplatí pustiť ani na youtube. Ale Seagal zase ruluje. Už na začiatku spustí monológ typu: ja viem, že ty vieš a ty vieš, že ja viem a všetci vieme, že divák nič nevie. Alebo tu má grandióznu scénu v ktorej výnimočne nesedí a na strelnici nám predvedie jak sa presne strieľa do terča vzdialeného asi meter od neho. Má to stále v ruke ten Seagal. Je to king, ehm kong. Takže výsledkom nie je film pri ktorom si budete chcieť vyškriabať mozog z hlavy, ale len nudné céčko u ktorého keď si na pol hodinku zdriemnete, tak o nič neprídete. 2/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavosťou je, že tomu Seagalovi tie filozofické reči pána tvrďáka ešte niekto verí. Inak všetko po starom. Zlomené členky, potetovaní grázli, ostré nože a DMX nakoniec nerapoval. Zaujímavé, že tento človek, ktorý podstatnú časť svojho života strávil vo väzení, si tu zahral detektíva. Ešte zaujímavejšie je, že dnes je otcom 15 detí. Neviem, ako to v tej base stihol. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Polda na penzi (Messner) se vrací z vejminku, aby pomstil smrt svýho syna, což byl naprostej idiot. A zabil ho jinej idiot (Ward), což je shodou okolností syn mafiánskýho bosse (Seagal), kterej ví, že má syna idiota, je z toho nešťastnej, ale není schopnej s tím nic dělat. A do toho se tu ještě motá zkorumpovanej polda (DMX), kterej předstírá, že peče s Messnerem, ale ve skutečnosti dělá pro Seagala. Plakát vypadá akčně, faktem ale je, že tenhle film není akční ani trochu. Jsou tu asi tři akční scény, který mají dohromady tak dvě minuty. Zbytek filmu pak jen Messner chodí a pátrá, zatímco Seagal sedí za stolem a rozdává moudra. To, co tenhle film zachraňuje, je charisma hlavních herců. Messner i Seagal by si prostě zasloužili lepší film. A dobrej byl i Zack Ward, kterej tu zahrál slušnýho zmrda. Natočený je to nicméně v pohodě, i když rutinně, a na jedno podívání to nevadí. 5/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Když Augustino "Finn" Adair (Steven Seagal) střílí na střelnici z pistole, má v uších zastrčené špunty. Jakmile se otočí na svého podřízeného a začnou spolu mluvit, špunty už v uších nemá. Po rozhovoru začne znovu střílet na terč a špunty už zase v uších má. (rublik05)

Reklama

Reklama