Reklama

Reklama

VOD (1)

Chance se zaplete s mafií, chtěl si přivydělat nějaké peníze. Ovšem někdo mu je ukradne a mafie si pro něj přijde. Zaplatí životem. Chance byl syn bývalého policisty Franka. Ten smrt syna neodpustí jen tak snadno. Hlava mafie Finn tuší, že budou problémy. Vraždil jeho syn Desmond. Je to spratek a nerespektuje pravidla mafie. Otec se zlobí, bude z toho malér. Jeho syn je ale tvrdohlavý a chce peníze, které Chance ztratil, zpět. Frank si najde všechny, kteří mají prsty ve vraždě jeho syna. Nejdříve je varuje, že jim to neprojde. Ještě chvíli si ale počká, aby poznal, kdo vše v tom jel. Pak vezme spravedlnost do svých rukou. Zastřelí policistu, který mu měl pomoci s vyšetřováním. Byl zkorumpovaný. Frank ho sundá a pak taky Finnova syna. Nakonec si přijde i pro bosse. Finn ho zná, ví, že je to tvrdej chlap. Na Finna ale nemá ani náhodou. Dostane nakládačku a Finn ho zastřelí. Frank ale stihl vytočit policisty, kteří už míří na místo a Finn má po kšeftu. Ovšem kde jsou ztracené peníze? (TV Prima)

(více)

Recenze (22)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No dalo se to jednou vidět. Jak píše vegetol, tak nic extra, ale na jedno shlédnutí nepohorší, když víte co od toho čekat. Velký mistr taktiky předvede opět velký hovno, ale to už mě nepřekvapuje. Další level Seagalova projevu je totiž sezení za stolem a rozdávání mouder kterým nikdo nerozumí, tím spíš asi ani sádelník sám. Naštěstí to aspoň jakž takž zachraňují ostatní kteří to nemají úplně v paži i když pořád platí, že Messner není žádnej můj kdo ví jakej oblíbenec, ale tady mi nevadil.Takže ty 2* nakonec bez větších rozpaků dám.40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa na nič hrať a ani oplývať ironickými, zaručene vtipnými komentármi. Proste sa mi to celkom, v rámci možností, páčilo a nevidím dôvod dať tomu 2* a menej. Seagal tu bohužiaľ hrá vyložene vedľajšiu (a navyše zápornú, toto mi proste k nemu nesedí) postavu a hlavné slovo má niekto úplne iný. Akcie nie je veľa, ale je slušne spracovaná (hoci žiadny zázrak) a kasting sa mi celkovo relatívne páčil, hlavný klaďas (?) vcelku sympaťák a ostatní už na prvý pohľad vyzerajú ako zmrdi, ktorým treba rozmlátiť ciferník. Zaujímavé bolo (a na seagalovku ide o fakt šokujúcu vec), že ma to bavilo aj mimo akcie. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý policista Frank Wilson (Johnny Messner) se snaží najít lidi zodpovědné za smrt syna Chance, který nebyl zrovna vzorným občanem... Jako úplná ztráta času to nebyla, ale akce mohlo být více a příběh by se dal ještě vylepšit. Steven Seagal se do akce zapojil velmi krátce, protože přišel hlavně posedět, rozdat několik mouder svému filmovému synovi a vykouřit pár doutníků. Johnny Messner byl snesitelný a v akci mohl dostat mnohem větší prostor. HODNOCENÍ 40% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) BEYOND THE LAW, je další nízkorozpočtové béčko, nebo céčko (nazývejte si to, jak chcete), ale oproti předchozím Seagalovkám a obdobným videofilmů z dnešní doby to rozhodně v mých očích, není žádná sračka. Ano, je to chvílemi nudné, natočeno s ohledem na nízký rozpočet, nic šokujícího, Seagal se zde akce skoro nezúčastnil, ale i tak jsem trochu překvapen, že jsem to neposlal do pekel, jak jsem zprvu předpokládal. Ústředním hercem je zde Johnny Messner, který sice působí unaveně, ale zabavil, i když v akci jsem mu to moc nevěřil, tak i přesto se zde najde aspoň několik obstojných bitek a vyvražďovaček v obdobě přestřelek – samozřejmě v rámci nejnižších možností …. Seagal se zde párkrát objeví (naštěstí má zde o ždibec větší roli, než v jeho ostatních filmech, kde je na plakátku), rozdá zde pár moudrých rad, jednou si zastřílí na střelnici, ve finále zlikviduje pistolí rychlostí světla tři své gaunery a nakonec sejme ještě jednoho týpka (neprozradím koho) asi dvěma chvaty a výstřelem zbraně. Úplný konec nedopadl dobře, ale má logický smysl. Příběh, zápletka – to vše je strašně ohrané, nudné, takže nás tu nic nepřekvapí. Záporáci jsou celkem ok. Co k tomu dodávat? Před x lety, kdyby to mělo ještě o něco větší rozpočet a víc natáčecích dní, víc akce, mohlo by to být lepší. Takto je to takové průměrné, až bych objektivně řekl podprůměrné, ale na dnešní dobu neškodné dílko. Zaokrouhluji na 3*, protože jsem to čekal mnohem horší. Víckrát to ale samozřejmě neuvidím, ale aspoň mě to nenasralo a Seagal byl zde docela v pohodě … ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Akční??? Odkdy je kecání hoven akce? To jsou zase špásy teda. Seagal celej film zas jen dřepí, těšim se až bude jenom ležet..stává se z něj pomalu ale rychle Jabba Hut ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavosťou je, že tomu Seagalovi tie filozofické reči pána tvrďáka ešte niekto verí. Inak všetko po starom. Zlomené členky, potetovaní grázli, ostré nože a DMX nakoniec nerapoval. Zaujímavé, že tento človek, ktorý podstatnú časť svojho života strávil vo väzení, si tu zahral detektíva. Ešte zaujímavejšie je, že dnes je otcom 15 detí. Neviem, ako to v tej base stihol. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

vegetol trefne zhrnul dej. Proste dáva zmysel. A aj technická stránka na film bez rozpočtu vyzerá kompetentne. Je to jeden z tých žumpa produkšn filmov na ktorých vidno, že sa zúčastnení aspoň trochu snažili. Ale z prdu guličku neurobíš a ani tento film neponúkne nič kvôli čomu by som ho komukoľvek doporučil. Chlapík chodí z miesta na miesto a pátra po vrahoch syna. Raz za 20 minút v 5 sekundovej bitke niekoho zmláti. Vrcholom filmu je asi minútová prestrelka na samote u lesa a finálny duel s capom di tutti frutti Seagalom s prezývkou sediaci slon. Raz mrknete a je po bitke. Dokopy tu sú asi 3 minúty akčných scén, ktoré sa neoplatí pustiť ani na youtube. Ale Seagal zase ruluje. Už na začiatku spustí monológ typu: ja viem, že ty vieš a ty vieš, že ja viem a všetci vieme, že divák nič nevie. Alebo tu má grandióznu scénu v ktorej výnimočne nesedí a na strelnici nám predvedie jak sa presne strieľa do terča vzdialeného asi meter od neho. Má to stále v ruke ten Seagal. Je to king, ehm kong. Takže výsledkom nie je film pri ktorom si budete chcieť vyškriabať mozog z hlavy, ale len nudné céčko u ktorého keď si na pol hodinku zdriemnete, tak o nič neprídete. 2/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Polda na penzi (Messner) se vrací z vejminku, aby pomstil smrt svýho syna, což byl naprostej idiot. A zabil ho jinej idiot (Ward), což je shodou okolností syn mafiánskýho bosse (Seagal), kterej ví, že má syna idiota, je z toho nešťastnej, ale není schopnej s tím nic dělat. A do toho se tu ještě motá zkorumpovanej polda (DMX), kterej předstírá, že peče s Messnerem, ale ve skutečnosti dělá pro Seagala. Plakát vypadá akčně, faktem ale je, že tenhle film není akční ani trochu. Jsou tu asi tři akční scény, který mají dohromady tak dvě minuty. Zbytek filmu pak jen Messner chodí a pátrá, zatímco Seagal sedí za stolem a rozdává moudra. To, co tenhle film zachraňuje, je charisma hlavních herců. Messner i Seagal by si prostě zasloužili lepší film. A dobrej byl i Zack Ward, kterej tu zahrál slušnýho zmrda. Natočený je to nicméně v pohodě, i když rutinně, a na jedno podívání to nevadí. 5/10 ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dejova linia dava aky -taky zmysel, Seagalosaurus  tu zas odmele to svoje /aspon ze je to drsne, u Segosa mi drsnost pasuje - u takeho uzivatela Mr. Apache to je trapne a ne drsne/, vacsinou len sedi, pohybuje sa malo, o utekani nemoze byt ani reci. Herecke vykony su katastrofalne /sak ved seagalovka, no/, aspon par vybuchov a prestreliek sa naslo. Najvyssi cas, aby Segos oslovil Mamlasa /Lorenzo Lamas/a Dudikoffa a aby spolu niekde v zapadnutej hospode hrali obstarozne vyzerajuci biliard, pili pivo a spominali, ake to bolo, ked pred 25 rokmi mali svoj posledny uspesny film. Dudikoff moze par rokov smelo pridat -ten ma posledny kvalitny film tusim pred 35 rokmi : 0 % ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

„Dúfam, že ma nepostrelia, inak ma žena zabije.“ – „Keď nezavrieš hubu, sám z nej urobím vdovu.“ Ďalšia rádoby seagalovka, tentoraz s Johnnym Messnerom v hlavnej úlohe. Spočiatku sa mi film aj celkom pozdával, vzdialene mi pripomínal o 12 rokov starší Zákon ulice, ale... Všetky postavy sú brutálne nesympatické (vrátane tých hlavných) a prívlastok "akčný", ktorý sa nachádza v tunajšom popise, si rozhodne nezaslúži, pretože akcia činí dokopy asi tak jeden a pol minúty. Zato debilných kecov je hafo, asi preto mi film pripadal byť o dobrú polhodinu dlhší, než v skutočnosti bol. A iba kvôli tomu, že sa netočilo v prdeli sveta a technická stránka je viac-menej štandardná už obligátnu hviezdičku dávať nemienim. 5 % P.S.: Ani trademark seagaloviek posledných rokov - oblečený sex - nebol. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Na SkTonline, kde většinou sleduji filmy, v poslední době serou samé seriály, film aby člověk pohledal. Ze zoufalství jsem si pustil tohle, a vida, ona je to sračka. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasická a nefalšovaná nízkoúrovňová akčná C-čkovina, ktorá je v poslednom dobe charakteristické pre Stevena Segala. (Viem, tu nie on je hlavnou postavou.) Predvídateľný vývoj príbehu, ktorý nekončí happy endom. Klasické dvojdimenzionálne herecké výkony a akčné scény. Žiadna snaha to natočiť lepšie a napínavejšie. P.S.: Neviem, ako ostatní diváci, ale ja som moc nepoznal na Stevena Segala, že čoskoro vstúpi do klubu sedemdesiatnikov. Samozrejme nemyslím na fyzické aktivity, ale na to, že nevypadá na sedemdesiatnika. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek „Za hranicí zákona“, jak zní originální název, podruhé spojuje Stevena Seagala a DMX, avšak snímek je tak nízkorozpočtový, že se spolu nesejdou ani v jedné scéně. DMX toho stejně moc neukáže, protože mu to chudý scénář ani moc nedovoluje. Totéž platí pro Seagala, který se tentokrát představuje v záporné roli, hlavně jako milovník doutníků. A to je pro něj kromě několika konverzačních výkvětů asi tak všechno. Pohybuje se vůbec? Scénář k filmu patří k tomu nejhoršímu, co lze objevit. Všichni jsou tu za drsňáky, policajti zkorumpovaní až do morku kostí a děj se skoro vůbec nerozvíjí. Stejně jako u většiny Seagalových filmů je tématem pomsta, v tomto případě za smrt syna, jenže se nemstí Seagal, ale Messner v roli bývalého zkorumpovaného poldy. A pomsta se odehrává ve městě, kde není normální člověk. To je svět. Akční scény jsou samozřejmě drsné, ale tak krátké, že jsou tam snad jen z nutnosti. A závěrečná konfrontace? Je vůbec nějaká? Stačí totiž mrknout a je po všem. Co se týče dialogů, dlouho nebylo slyšet nic strašnějšího. Není divu, že se to natáčelo v Rumunsku. Tato země se už dávno stala domovem podobně odfláknutých akčních filmů. Tenhle má až příliš pomalé tempo, chybí mu napětí, akce je jen z nutnosti, a co si budeme povídat, spíše budí posměch nad tím, co všechno se tu kýčovitě prezentuje. Ale jo, skalním fanouškům Seagala se bude líbit, i kdyby jen kočku tahal za ocas, ale pro ostatní se jedná o těžké utrpení. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Další Seagalovina z doby kdy už to má Steven totálně u prdele a točí jeden odpad za druhým s tím že mu jde jen a pouze o inkasované miliony. Všechno je samozřejmě naprosto špatně ale z úcty jsem ze sebe vymáčknul aspoň tu hvězdu - Seagal s doutníkem v hubě je prostě cool ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Po předchozích seagalovkách jsem raději očekával všelicos, opět jsem ale byl velice překvapen, jak hluboko lze ještě klesnout. Sám velký Steven se tentokrát bohužel (nebo bohudík?) filmu prakticky nezúčastní, jeho 10 minut slávy spočívá v trapném moralizování a závěrečném souboji, který snad ani soubojem nazvat nelze. Příběh od začátku vůbec nedává smysl, díky totální absenci scénáře působí snímek spíše jako několik na sebe navazujících stupidních scén. Herecké obsazení je doslova strašné, nesympatičtí herci podávají hrozné výkony, mimo znuděného Seagala mě zklamal jak mimořádně nesympatický Messner, tak i extrémně trapný DMX. Soubojů je zde minimum, přestřelky jsou jedno velké utrpení. Kamera, jak už to tak u nízkorozpočtových záležitostí bývá, je čisté peklo, stejně tak jako naprosto příšerná hudba. Nečekal jsem žádný zázrak, ale tohle je opravdu absolutní dno, které nemá s akčním béčkem nic společného. 0/10. ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

Išiel som do toho s tým, že Seagal bude sedieť na kokote a trepať múdra a iný si to tu odohrajú. A námet v rámci príbehu nevyznieva vôbec zle (je to klišé ale šak why not). No a Seagal nielenže odrieka múdra ale tie múdra majú asi taký význam ako veta "Keď pôjdeš rovno na tretí deň nájdeš hovno." No a veškeré ostatné tváre sú mdlé, akcia 5-korunová, Bressack síce točil srajdy aj s Willisom ale tam sa to ešte jakž takž dalo, ale toto je hrúza a des. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 min bylo fakt skvělých, byly dost vážné a příběh hodně poutavý. Bohužel poté mi přišlo, že jak režisér, tak scénárista zapálili jointa a vše šlo do kytek. Z dobrého příběhu se stávala pomalu ale jistě fraška a ve výsledku jsem byl rád, že to skončilo, protože těch absurdit bylo opravdu mnoho. 45% ()

Reklama

Reklama