Reklama

Reklama

Rachot

  • USA Rumble (více)
Trailer 1

Ve světě, kde je wrestling příšer celosvětovým sportem, kráčí dospívající dívka Winnie ve stopách svého otce. Rozhodne se vytrénovat outsiderskou příšeru, aby se stala šampionem... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

No dobre. Vo výsledku to možno nie je až tak zlý film, ale určite je vhodnejší pre menšie publikum,  ktoré nie je až tak náročné a nevidelo ešte veľa iných animovaných filmov, alebo si ich nepamätá. Rumble je totiž film bez nápadu,  humoru, sympatických a charakterových postáv, plný otrepaného všetkého čo sa dá. Ale na tú spodnú hranicu priemeru sa u mňa dokázal vyštverať. 5,2/10. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Animovaný wrestling s outsiderem, který překvapil. Klišé vedle klišé, předem jasný příběh, ale sympatické příšery, pěkné animace a svět wrestlingu mám prostě ráda, tak proč ne. Příjemná pohodovka, která mě bavila víc, než polovina animáků nasazených do kin. Kdo tvrdí, že do wrestlingu tanec nepatří? ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Rumble" vnímam ako pohodový animák pre malých aj veľkých. S dobrým odkazom, celkom kreatívnym konceptom a s tým súvisiacou aj kvalitnou animáciou. Spolu sú podľa mňa naši hrdinovia skvelí a zabávali ma. Je zaujímavé vidieť ako sa dá skombinovať wrestling s tancom. A úprimne, je to celkom zábavné. Vážnejší problém pre mňa predstavuje len to, že ten príbeh je trošku klasický a vieme odhadnúť ako to celé vlastne dopadne. Plus je treba povedať, že istým spôsobom je škoda, že sa hneď na začiatku dozvieme reálnu identitu Steva. Keby to bolo trošku viac tajomstvo, mohlo to podľa mňa príbehu trošku pridať. No priateľstvo je vykreslené dobre, niektoré fóry sú v tomto filme vynikajúce a okrem toho tie zápasnícke časti z úvodu sú absolútne dychberúce. Som rád, že som film videl a ako oddychovku pre celú rodinu odporúčať môžem. Hodnotenie: B ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Původně to mělo jít do kin minulý rok kvůli kovidu to posunuly na rok 2022 a nakonec to z kin stáhli a šlo to rovnou na dvd nejspíše. Jinak tak velký průser jaký to je jsem teda nečekal hlavní monstrum poráží ostatní monstra tak, že s nima tančí zní to debilně a ve filmu je to ještě horší pokud jste se těšily na film kde monstra spolu bojují máte smůlu . Chybí sympatické postavy jelikož Steve je trapák co pořád prohrával a byl za to placený pak zjistil, že umí tančit a díky tomu začal vyhrávat první zápas vyhraje tak, že pořád utíká tím soupeře unaví a on pak odpadne a ostatní jsou na stejný styl . Závěrečný zápas taky nic nepředvede a přál jsem Tentacularovi , aby ho zabil což bylo jasné, že se nestane bohužel. Ta holka si hraje na profesionální koučku a jediné co ho naučí je tančit  což on stejně uměl i bez ní a ostatní postavy jsou křoví. Ani humor to nezachrání jelikož většinou vypadá tak, že Steve do něčeho vrazí nebo spadne někam případně ho něco bouchne. Jinak píseň v traileru Time Of My Life z Hříšného tance tam ani není a asi neměly ani prachy nebo práva tak tam hraje úryvek z songu Eye of the tiger z Rockyho , ale bez textu.  P.s. kdo vydrží do konce dostane i scénu s brkáním opravdu to musely dat do animáku ? 40 procent ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Netuším, zda dohromady pasuje wrestling a tanec, ale rozhodně nepatří wrestling a děti společně. Na tohle bych děti koukat určitě nenechal a nemyslím, že je to vhodné téma. Ukazovat mládežníkům, jak se správně rvát a mlátit se. Nicméně film je narvaný klasickými pohádkovými a animovanými klišé. Většina podobných filmů vycházejí ze stejných okruhů - přátelství, touha něco dokázat, zvítězit. Tady to není jiné. Jedna příšera je celoživotní outsider a až Winnie se to rozhodne změnit. Bude jí to ale stát hodně úsilí. A jak už to tak v podobných snímcích bývá, nakonec se to samozřejmě podaří. Dalšími tématy filmařů jsou odkaz našich předků, žít ve slávě rodiče/ů apod. Nevidím nic výjimečného u tohoto filmu oproti jiným. Nepřipadá mi zábavný, vtipný ani nápaditý. Prostě tuctový film o jehož kvalitách svědčí i to, že se v kině příliš neudržel... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • V úvodním zápase, kde se utká Tentacular proti Kingu Gorgemu, tak druhého zmiňovaného moderátor označí jako „British Bulldoga“, což je přezdívka skutečného wrestlingového zápasníka z osmdesátých a devadesátých let. (sQelle)

Reklama

Reklama