Reklama

Reklama

Džigoku šódžo

Obsahy(1)

Šikana je špatná věc. Existuje jedna webová stránka jménem „Pekelná korespondence“, díky které lze uzavřít smlouvu s dívkou, která zařídí nejhorší pomstu mučitelům a stáhne je do pekla. Má to však jeden háček. Po uzavření smlouvy půjde daná osoba po smrti do pekla též. (HanzoBureshi)

Recenze (2)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Chceš vidět, jak vypadá smrt? Dopředu jsem věděl, že to nebude nic extra. Příběh tu je na slušně jednoduché úrovni, takže nic velkého k zamyšlení, což je tady dobře. Když byly na scéně CGI scény, nebylo to moc dobré pro oči, ale jinak je celkově vizuál v pohodě. Dívka z pekla a ostatní poskoci byli skvělí a poslední zpívání před smrtí bylo také cool. Ale hororový žánr tu docela postrádám. Ano, jsou tu mé oblíbené scény na způsob postavy v pozadí s creepy audiem, ale bylo jich málo a byly jen jediné. V něčem se bavil a někde ne, ale jako jednohubka na večer to není hrozné. Mé hodnocení: 5/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na horory moc nekoukám, ale nebylo to nijak špatný. Vizuální stránka zajímavá, na poslech zajímavá slátanina, která se poměrně hodila. Příběh přímočarý a nekomplikovaný, což je u hororů asi lepší. Taková jednohubka, kouknout a zapomenout. Slabší 3*. Přeloženo. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama