Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Javierovi je něco přes dvacet a zápolí s dospělostí i svojí přítelkyní. Nečekaně se stane superhrdinou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Mitin 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se pohybuje někde v průměru, co se týká superhrdinských parodií, ale rozhodně nedělá hanbu. Není to na úrovni DA Boys, ale zařadil bych to někam ke Klíšťákovi. Výborně jsem se bavil, sjetej José jedna z nejvtipnějších scén. ()

Reklama

chamonix 

všechny recenze uživatele

Civil, u kterého se objeví ze dne na den superschopnosti - žádné velké umění, ale ve srovnání s dnešními kasovními trháky od Disneyho superzábava. Kam se na Javiho hrabe Ms.Marvel i She-Hulk. Není to sice zdaleka tolik barevné, na druhou stranu to ale po pomalejším rozjezdu s chutí dokoukám až do posledního dílu.              +++                Aktualizace: druhá řada má všechny nedostatky většiny seriálových pokračování: přibyly nové postavy, charakter těch stávajících se mění do nejednoznačné rozplizlosti, více se žvaní a hlavně – ztratil se veškerý vtip. Zvládl jsem jeden a půl dílu. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže čekal jsem ptákovinu a nebyl jsem zklamán. Obsazení bylo zpočátku dost nesympatický, ale zvykl jsem si a postupem času jsem si tu bandu šílenců oblíbil. Zběsilosti do kterých se neustále zaplétá ten hňup Javier (Titan) mě doopravdy pobavily. Vedlejší postavy jsou taky dost dobré. Karma Policie by si zasloužila vlastní seriál. Bohužel neznám původní komiksovou sérii Santiaga Garcíi, ale rád bych věděl jak to bude pokračovat. Škoda že třetí série patrně nebude, protože by asi stála spoustu peněz. Takže za mě dobrý. "Pandemie s Tebou". ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Čekal sem daleko lepší a zajímavější seriál .Takhle ,díl od dílu jenom nuda občas se něco najde . 60% ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama