Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jessicu pozve její přítel Wes na večeři do luxusní restaurace, očekává přinejmenším nějaké příjemné překvapení, protože je pár dní před Vánoci. Místo toho jí Wes oznámí, že došel k názoru, že se k sobě tak úplně nehodí. Chodili spolu všeho všudy tři měsíce, takže to Jessicu zas tak úplně nerozhodí, koupila pro něj ale už pět krásných vánočních přání, které se teď rozhodne odeslat sama, a to pěti lidem, kteří její život změnili k lepšímu. A všech pět přání má neočekávané účinky. První dostane teta Lila, která Jessicu vychovávala po smrti jejích rodičů. Teď žije sama se svým pejskem, protože jí přede dvěma lety zemřel manžel. Přání, které dostala, náhodou upustí, zvedne je soused Tom... Druhá kartička, kterou Jessica pošle svému bratrovi vojákovi, ho zase sblíží s kolegyní, po které už delší dobu nesměle pokukoval. K důležité životní změně přivede další přání Jessičinu nejlepší přítelkyni, stejně jako Jaxe, muzikanta, který se proslavil v 90. letech, ale teď už má dlouho tvůrčí blok. Pátou kartičku pošle Jessica své učitelce hudby z dětství, ta ji však nedostane, protože je v Africe. Její syn Luke, fotograf, jí text přečte a matka ho požádá, aby Jessice dal její staré cello. Jessica a Luke si padnou do oka, společně dovezou vánoční strom do dětského domova, kde Luke dělá Santu. Jessica obdivuje Lukovy fotografie a rychle zjišťují, že mají mnoho společného... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vánoční film, který je špetku nad průměrem. Fakt jen špetku, ale i ta se v těchto případech počítá. Možná to bylo tím, že to není zaměřené jen a pouze na hlavní dvojici, ale divák sleduje i nějaké vedlejší příběhy. Za mě byl plus i Chad Michael Murray, i když pro mě od dob výměny těl a Popelky ztratil kus kouzla, je to pořád sympaťák. 3.5* ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Originální a jednoduchá vánoční romanťárna. Možná snaha napodobit Lásku nebeskou. Nesledujeme jen ústřední dvojici, ale i několik vedlejších postav, které ovlivní jedno malé přání. Člověk nepotřebuje hmotné dary, ale laskavost ve správnou chvíli - to je největším darem. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Slušný "vánočňák", kde hlavní hrdinka skutečně na to čelo hraje a kde ve vedlejších rolích jsou postavy možná stejně zajímavé, jako ty hlavní. Konce jako obvykle šťastné a provedené slušné. 55% ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Torrey de Vito nie je podľa mňa ktovieaká herečka. Tu okolo nej takisto nie sú ktovieakí herci, tak si aspoň ladia. Vianočné, presladené, romantické, miestami bez zmyslu...Ale ak chcete vypnúť, relaxovať, na nič nemyslieť a nečakať pointu, tak to je ono. ()

Reklama

Reklama