Reklama

Reklama

Queer - Série 12 (2018) (série)


AsexuaLOVE (S12E03)

(epizoda)
  • angličtina AsexuaLOVE (festivalový název)
Trailer
Česko, 2018, 40 min (Alternativní 26 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dnes se o sexu mluví tolik, až nás může překvapit, že jsou mezi námi i ti, kteří jednoduše nepociťují sexuální přitažlivost. Možná to je v naší přesexualizované společnosti jedno z posledních tabu, zamýšlí se dokumentární film E. Lammelové. (Česká televize)

Recenze (4)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokument, ktorý neviem celkom zhodnotiť, tak len pre poriadok tri hviezdy. Pár ľudi sa vyjadrilo, ale v ich prípade by to chcelo dlhodobejšie sledovanie a možno aj časozberný dokument, či predsa len príroda v nich nakoniec nezvíťazí... –––– Ahoj, mám problém, můj kluk se mnou už nechce spát. Tvrdí, že je už taky ten asexuál a už ho to nebaví. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BTW: Ohledně toho, že by dokument měl být časoměrný, aby se ukázalo, „zda příroda nakonec nezvítězí“… to je stejné, jako by tam byli gayové a řešilo se, zda „příroda nakonec nezvítězí. Zvítězila. Asexualita je jedná z erotických preferencí. Get used to it ;) <3 Dokument je skvělý, že toto téma takhle otevřeně pojímá. Není tu od toho, abychom nad tím diskutovali a rozebírali to a brali lidem jejich sebeurčení, protože na to nejsem zvyklí. ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Krátký dokument/vhled, který rozhodně stojí za to vidět, a rozhodně není jen pro asexuály - je pro všechny. Díky za to. ()

Reklama

Reklama