Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželka úspěšného podnikatele (Lara Flynn Boyle) frustrovaná nedostatkem sexu, má pocit, že je uzavřena ve zlaté kleci. Všechny snahy přilákat manžela do postele končí nezdarem. Východiskem je milenec na inzerát - opravář Lucky (Nick Nolte). Ani Luckyho manželka (Julie Christie) není v manželství spokojena. Znechucena jeho pozdními příchody domů si vyhlídne mladého milence (Jonny Lee Miller). Dokonalá zápletka nabízí překvapivé rozluštění... (SPI International)

(více)

Recenze (10)

Juto 

všechny recenze uživatele

Čo potrebujete vedieť o tejto miernej, voľne štruktúrovanej a sebavedomej ironickej telenovele, v ktorej sa dva páry-jeden mladý a problémový, druhý starší, ale sotva múdrejší, dostanú do sérii bláznivých scén. 4/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, viem ze Alan Rudolph je jeden z najprehliadanejsich reziserov vobec, jeho filmy ani nemaju dej ... tu vsak stupol vedla, prepadlo to komplet a nuda xmrti : 5 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani komedie, ani drama, ani romantický film. Je to prostě blábol, kde se postavy chovají, mluví i přehrávají, jakoby právě utekly z blázince. /17. 4. 2011/ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama