Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Vzrušující akce, v níž je skupina teenagerů pod vedením Tony Toretta, kráčející ve stopách jeho bratrance Doma, najatá vládním úřadem, aby infiltrovala elitní závodní ligu, která slouží ke krytí hanebné zločinecké organizace. Pomocí rychlých aut a řady udělátek a špionážních přístrojů tato skupina bojuje, aby zachránila svět před zničením. (TV Minimax)

(více)

Recenze (9)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Filmovou sérii jsem přestal sledovat někdy s pátým dílem. Animák se nese v podobné duchu, jen je víc pro děti. Jedná se o celkem hezky animovanou oddechovku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pozretí tohto seriálu mi je jasné aké šťastné detstvo sme mali keď sme pozerali Pásli ovce valasi, Maťko a Kubko, Včielku maju či Gumkáčov, Rýchlu rotu Chipa a Daila, Scoobieho či Toma a Jerryho. Nastolenie nového svetového poriadku, konvertovanie na vieru či obchodnici so zbraňami pochopiteľne z Ruska ešte aj v seriály pre 7 ročné deti. To nevymyslíš, to je Netflix. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je otázka proč by vůbec měl existovat animovaný film ze světa Rychle a zběsile,nicméně koukatelné to celkem je,dílu je tak akorát,a animace je hodně dreamworks.Nejzajímavější je vlastně to,že hodně z toho co se v téhle minisérii děje je o něco reálnější než ve filmové sérii...50% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Toto malo so sériou rýchlo a zbesilo asi len názov a rýchle autá. Postavy sú odlišne a cielene na detské publikum. Ako stopaz epizód aj ich počet stačil na priemer, detského diváka to možno bude baviť ale pre starších to je len zabitie času. Samozrejme aspoň hudba je v niektorých častiach pozitívum tohto netflix výtvoru. Na filmy to animované prevedenie nemá. 3* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný animák pre deti a dospelých, ktorý vyrástli spolu s celou sériou Fast and Furious. Slušná animácia, akcie až až, vtip a nadhľad trošku mimo, ale to sa týka len dospelých, deti to nepostrehnú. Napínavé, zaujímavé, sci-fi, akčné, taká príjemná oddychovka na sledovanie s malou dcérou, ktorá sa ihneď stotožnila so ženskými/dievčenskými hrdinkami... :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důvod vzniku animované série z oblasti filmového vesmíru 'Fast & Furious' je na diskuzi. Zpřístupnit filmový fenomén mladším divákům a nebo mladší diváky na filmový fenomén připravit? Buď jak buď, každopádně je dílo dokonáno a veze se na zcela stejné koleji. Jen dospělé protagonisty vystřídali puberťáci. Co epizoda, to nějaký odkaz na filmovou předlohu, což právě ti mladší diváci asi těžko ocení. Na druhou stranu se jim ale zase skromně ukáže, co dané filmy obsahují. Inteligentní postavy, přemíra nabubřelé akce, naprostá ignorace fyzikálních zákonů a hlavně spousta krásných natuněných aut. Ano, i děti jsou bývají posedlé přehlídkami týkající se automobilů a vozidel, takže nemůže být překvapením, že tvůrci tímto cílí přímo na ně. Vše patřičné v rámci ucelené popcornové akční zábavy je potvrzené. Potenciál série rozhodně má a určitě by nebylo na škodu pokračovat. Obrázky jsou pěkné a dostačující, ale ta animace by opravdu potřebovala zlepšit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý animovaný doplnok k tejto sérii, ktorý v konečnom dôsledku minimálne vizuálne nevyznieva až tak zle, ale zase je to cielené skôr na menšie publikum a navyše predstava, že adolescenti preskakujú autami budovy, lietajú na supermoderných vojenských lietadlách a ničia zločincov, je natoľko smiešna, že tomuto seriálu uberá minimálne jednu až dve hviezdy. Za mňa ťažký priemer. 50 % *** Update po záverečnej sérii: Tvorcovia tu ešte viac udrú na infantilnosti a totálnej nelogickosti celého seriálu. Posledné dve série sú už ozaj zbytočné. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Dívat  se na to dá,  seriál sice nenabízí nic originálního, ale ani neurazí. Komu se líbí novější filmy  Rychle a zběsile, tak snese i tohle. Dějově je to hodně podobný filmové sérii, plní se tu totiž stejný nebo podobný úkoly. Stejně jako ve filmech tu máme spoustu nereálných a přehnaných scén. Akorát vše plní jiná a o hodně mladší parta, která se v něčem teprve učí. Délky dílů i počet je přijatelný, aby to časem neotravovalo. Hodně se mi libili série Sahara a Mexiko, zbytek je průměr. ()

Reklama

Reklama