Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování přímo navazuje na první díl. Sean Lau (Aaron Kwok) nyní zastává úřad policejního komisaře, M.B. Lee (Tony Leung Ka-fai) požádal o odchod do důchodu, jeho syn Joe (Eddie Peng) sedí ve vězení a ukradená dodávka se stále nenašla. Po pohřbu zavražděných policistů během operace "Studená válka" se ovšem Lauovi znovu ozvou únosci, že mají jeho ženu a požadují za ni propuštění Joea. Lau se jim rozhodne vyhovět, Joe mu ovšem uteče a jeho útěk spustí lavinu událostí, kdy Lau bude muset opět využít svého důvtipu, aby nepřišel o místo a zjistil, kdo za vším stojí. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzhladom na jasne otvoreny koniec je jasne, ze toto je zamyslane ako prostredny diel velkej trilogie, ktora na seba dost nadväzuje. Zaciatok dvojky pokracuje presne tam, kde skoncila jednotka. Rozhodne je dobre si zopakovat predosly diel. Suboj medzi Kwokom a Leungom nabera osobne obratky a bohuzial sa jeden z nich pridava na temnu stranu. Prave prerod Leungovej postavy mi prilis nesedel a proste som ho na to ako bol vykresleny minule nedokazal akceptovat. Ale po hereckej stranke tu podava Leung skvely vykon a na konci ma jednu fantasticku scenu plnu emocii pri vyjednavani s pachatelom. Z Kwoka sa stava absolutny kladas, ktory si zase musi vytrpiet niekolko nepeknych chvil. Tretiu velku ulohu tu ma Chow Yun-fat, ktory sa nachadza niekde medzi oboma stranami. Dost som sa tesil na Chowa po dlhej dobe v serioznej ulohe a v kvalitnom filme, ale nakoniec mi pripadal len priemerny a jeho postava len figurka, ktora nemala väcsi vyznam ako kopa dalsich postav, ktorych tu je neurekom. Z vedlajsich postav mi urobil velku radost Waise Lee. Dvojka je ovela epickejsia jak dejom, tak akciou. Ukazuje sa, ze intrigy, ktore sa tu riesia sa netykaju len policie, ale siahaju do najvyssich miest. Obcas su ale vsetky tie intrigy celkom nudne. Akcia je pestrejsia. Najlepsia mi pripadala trochu Bourneovsky pojata uvodna sledovacka. V strede mame skvelu nahanacku a na konci velku prestrelku. Natocene to je vsetko prehladne a kvalitne, len znova to obcas kazia zbytocne hnusne triky. Hudba je stale skvela. Zaver je taky temnejsi. Skutocne zlo ukazalo svoju tvar, ale este ho treba porazit. Tak snad to trojka poriadne uzavrie. Davam rovnake hodnotenie ako jednotke, ale komornejsia jednotka sa mi po dejovej stranke pacila viac. 7/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o tak akční snímek, jako v případě prvního filmu, i když i ten si akci šetřil. O to zajímavější mi ale film "Cold War II" přišel herecky, a to nejen díky tomu, že zde hraje můj oblíbenec Yun-fat Chow. Jako na drama se na to kouká docela dobře, jako akční film to tolik nefunguje. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, ale zřejmě né úplně můj cup of tea. Příběhově mě to příliš nebavilo, chytla mě jen úvodní sledovačka, výborná akce v tunelu a finále, které však mohlo být akčnější. Vizuálně je film v pohodě, herci známí, jen to je zkrátka docela nuda, což mě mrzí při tomhle potenciálu. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička ukecaný až běda.Kromě akce v tunelu,a závěru je to spíš intrikama prošpikovanej krimi thriller,než nějaká akční nalejvárna.Škoda.40%. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Vyšetřování pokračuje a proti Aaronu Kwokovi se spikli snad všichni. Povedený pokračování, který navazuje na první díl a musím říct, že si udrželo i jeho kvalitu. Když jsem se dozvěděla, že se chystá pokračování, přemýšlela jsem, o čem by to tak mohlo být, ale to, co vymysleli, mě dostalo. To, jak rozdali karty, jsem teda nečekala. A vůbec bych se nezlobila za trojku :) Herecký obsazení je opět skvělý, přibyl ještě Chow Yun-fat a díky za to, že si konečně zahrál v něčem normálním. Po mírném zklamání z Three konečně HK kriminálka, která mě fakt bavila. Přeloženo. ()

Galerie (200)

Reklama

Reklama