Reklama

Reklama

Ďáblovo znamení

  • Mexiko La marca del Demonio (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě sestry otevřou starodávnou knihu, kterou mezi sebe přivolají zlo. Jedinou záchranou se stane posedlý kněz, bojující s vlastními démony. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mexický snímek „Ďáblovo znamení“ ukazuje, že Netflix sice dá docela dost prostoru každému, kdo má alespoň trochu zajímavý projekt, ale ve výsledku to stejně může být něco naprosto klasického, co ničím nezaujme, a to i přesto, že se to natáčelo v zemi, která má z hlediska víry čím zaujmout. Nějaký potenciál tu i byl, ale zůstal nenaplněn. Film by klidně mohl být kratší. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tady se Mexiko úplně nepovedlo. Přitom ten odkaz? Sakra i kdyby to byla sračka, tak by to mohla bejt alespoň stylová sračka. Ale takhle? Takhle je to jenom sračka. Přitom hned v úvodu odkaz na Lovecrafta, následuje stádo hloupých herců, to pokračuje diskuze u knihy Necronomicon a jejím otevřením se otevírá kult Cthulhu. Tyjo, já byl napnutej...jenže to, co následovalo, to jako kdyby kopírovalo náčrt desetiletýho kluka během jeho první slohové práce na prvním stupni. Tady se Mexičani asi posrali v kině, protože následovalo příběhové bědování, které postrádalo smysl, logiku a jakoukoliv zábavu. Alespoň sranda to mohla bejt, ale ono kdeže, buďme solidní až do posledního dechu, že Mexiko? ()

Reklama

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Práve dopozerané . Čo ja viem nie je to nič extra. Na odpad to tiež nevidím. Film má 80 min. Prvých 20 min. Je super. Kebyže film ide týmto smerom poviem si ok snažili sa a vyšlo to. Takto sa len snažili. Herecké výkony slabší priemer. Hudba fajn. Scenár bohužiaľ po prvých 20 min upadá. Nápad filmu nie je zlý. Zle je len jeho konečné spracovanie. Film má podtitulkovú scénu. Na jedno pozretie to nie je až také hrozné. Skúste mu dať šancu. Celkové hodnotenie 35%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Mexická novinka z netflixu. Fuha neviem či som videl nejaký mexický film. Tento bude asi prvý. Ale druhý spoločný film s filmovým znalcom z LA, mimo kín, aspoň takto cez internet. Exorcizmus, dobrá téma, ale keď to porovnám so seriálom ktorý pozerám tak ten je o dosť lepší. Netflix, toto nevyšlo. A databáza csfd opäť hrôza s hľadaním filmu, dokonca aj stopáž je zlá. Ale inak diablovo znamenie slabota. 2* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Obsah bude na csfd skopírovaný z Netflixu takže sa k nemu nebudem vyjadrovať...Po veľmi dobrom úvode sa celý príbeh tak trochu rozsype ako domček z karát, nie je príliš využitá posadnutá Camila ani lepšie vtiahnutý do deja jej rodičia tam sa dalo určite zapracovať ppdstatne lepšie. Od polovice filmu je to už takmer cele odfláknuté, ale dopozerali sme to spolu v karanténnom kine v dvoch rozdielnych domoch s najlepšim filmovym kritikom ešte stále z kategórie U21 a tak už druhýkrát takto symbolicky navštívili kino keďže sa už pomaly prejavuje deficit. O deficite atmosféry futbalovych či hokejovych štadiónov ani nehovorím...Ale berme to tak že film je mexický takže zazraky som nečakal a kto nemá veľké očakávania nemôže byť sklamaný... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Během závěrečných titulků následuje ještě krátká scéna. (noelcoward73)

Reklama

Reklama