Reklama

Reklama

Třicet svobodných


První část (E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Autoři se v tomto díle analytického dokumentu věnují okolnostem sametové revoluce a začátkům budování kapitalismu, ale i celkového politického systému v Československu a později v České republice. Celkem tři desítky osobností hodnotí klíčové milníky prvních svobodných let. Dokument, ve kterém mezi jinými účinkují prezidenti Václav Klaus, Zuzana Čaputová nebo Andrej Kiska, začíná Palachovým týdnem v lednu 1989 a končí kupónovou privatizací. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

topi 

všechny recenze uživatele

Zazněla zde jedna věta, nad kterou by se měl každý zamyslet a které dávám za pravdu : "Jak může zločinecká organizace jako KSČ nezůstat potrestána a ještě mít svoje místa v parlamentě, to je jakoby po druhé světové válce v Německu zůstala ve vládě také NSDAP." Pro mě stejní vrahové a stejná pakáž jako komouši. Jediná věc, co mě u Václava Havla vadí, že s nimi hned nezatočil. Tahle první část přínosného dokumentu rekapituluje dobu od ledna 1989 až do času kupónové privatizace v roce 1992. Hovoří zde celá řada nejen politický osobností, kromě současné hlavy našeho státu. V závěrečných titulcích je text : "Prezident Miloš Zeman nevyužil naší nabídky se v tomto pořadu vyjádřit." Tahle vizitka mluví za vše. ()

baddass01 odpad!

všechny recenze uživatele

Uživatel "topi" je buď novodobý svazáček nebo evidentně nepochopil, že TI jím zmiňovaní komouši, netrpělivě vyhlížející globalistický ráj, stáli za "hadrákem" (tahající za nitky od Moskvy až po Washington), globalista a levičák Havel a hromada jeho kámošů byli taky komouši (byť třeba jen do let 67-69 se stranickou knížkou, ovšem myšlením dodnes), Brusel je plný komoušů a dnešní EU je levičáckou ideologií nasáklá až po strop. A Antifa si dál sní svůj vlhký sen o globálním světě bez hranic, spolu s (rudými i zelenými) komouši celého "západního" světa. ()

Reklama

Reklama