Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cynthia Kelloggová přichází na policejní stanici, aby před detektivem Johnem Woodsem, jeho kolegyní Lindou Nealonovou a videokamerou učinila výpověď. Policie totiž objevila mrtvé tělo Jamese Urbanskiho, manžela její nejlepší kamarádky Joyce, se kterou společně pracují v salonu krásy v malém americkém městě Bayonne. Cynthia začíná své vyprávění svatbou, kdy si Joyce vzala pohledného, ale násilnického a sebestředného frajera Jamese. Od té chvíle se její manželství stalo nepřetržitou sérií domácího násilí. Časem James začal vybírat i domácí kasu a obtěžovat Cynthii. Přesto Joyce nemá odvahu z manželství utéci a požádat o rozvod. Místo toho občas prohlašuje, že ho zabije, zpočátku žertem, později, aby si ulevila. K tragickému zvratu došlo jednoho večera, kdy se obě ženy rozhodly trochu pobavit v místním lunaparku a neodbytný James se jim vecpal do auta. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nechtěj mě nasrat, protože nasranýho mě nemáš ráda." Je to smutné, ale věčně "nasraný" zmetek Jimmy byl jedinou zábavnou postavou příběhu. Dokud všechny štval, tak mě to alespoň trochu bavilo. Když s tím přestal, tak už jsem mohl sledovat pouze výslech osoby, jejíž výpověď byla důvěryhodná asi jako Jimmyho falešný knír. Od začátku bylo jasné, že tady něco nehraje, ale poměrně mi začalo být jedno, co to vlastně je. Nicméně dokoukal jsem to, znuděně jsem si odškrtl předpokládaného pachatele a zavzpomínal jsem na to, jak podobně rozehranou hru o pár let později sehráli Verbal s agentem Kujanem na úrovni Ligy mistrů. Tohle není ani Okresní přebor. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vražedné myšlenky trpí především suchopárnou režií Alana Rudolpha. Scénář rozhodně špatný není a jeho rozuzlení je přinejmenším zajímavé (leč mírně předvídatelné). Velice slušné je obsazení. Demi Moore podavá jeden z mála svých skutečných hereckých výkonů, Harvey Keitel je slušný, ale už předvedl lepší výkonu. Chutnou třešničkou je Willisův opilecký/násilnický manžel... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $19,018,321Tržby Celosvetovo $19,300,000║ mierne rozpačité a zdĺhavé /40%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Všetci máme úroveň a VRAŽEDNÉ MYŠLIENKY idú za ňu. Demi Mooreová nie je bohvieaká výhra, ale otrasný scenár, odpudivá réžia, nezáživná atmosféra a Bruce Willis v ČERVENÝH TEPLÁKOCH sú predsa len "príliš". Ale čo dobré si myslieť o upotenej makačke, v ktorej nestojí za močku dymu ani frajer Harvey Keitel? Pôvodne som chcel dať až 40%, ale oblial ma studený pot pri predstave, že si to pozriem ešte raz. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by nemusel bejt špatnej film, ale je poněkud nudnějšího rázu...nicméně herecké výkony, především u Keitela, Willise a Moorové jsou ucházející! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Holt, Demi není Verbal Kint a Harvey není Dave Kujan.. Dokud se na plátně pohyboval Willis v neobvykle negativní roli násilnického povaleče (a jak mu to šlo!), ještě se to dalo, ale potom? Vykonstruované krimi s rádoby překvapivým koncem, hysterickými a uječenými výstupy, Keitel s pocukrovanými rty od koblih a hlavně amatérská práce režiséra, který docela nadějný příběh neukočíroval, ba přímo seděl, nebojím se říct, na kozlíku úplně jiného kočáru.. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, zapsal jsem si ho mezi celkem zajímavé. Jenže to mi bylo kolem 12ti a moje nárokové požadavky prezentované slovem "zajímavé" byly na minimu součastnosti. Film je poměrně nudnou hříčkou s obrázky, které sestavují jakýsi nepříliš propracovaný děj vrcholící pokusem o šokující rozuzlení. No kdyby to nechali zauzlované snad by se to ani nepoznalo. Keitel a Willis jsou mími oblíbenci ale tenhle film bych mezi jejich lepší rozhodně nezařadil. Ale pro televizi dobrý. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo nečekal propracovanou psychologii postav, úderný scénář nebo nějaký objevný pohled na dané téma. Prostě jeden manžílek řeší trable násilím, téma bylo na počátku 90. let módní a posloužilo Bruci Willisovi vymanit se ze škatulky kladných představitelů. Demi Moore tady vypovídá o vraždě manžela její nejlepší kamarádky. Stejně jako další postavy se začne zaplétat do vlastních lží, vzrůstající napětí mezi oběma ženami nicméně úplně nepocítíme a celkově na tenhle kousek velmi rychle zapomeneme. A to nikdy není dobrá vizitka. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nějakých 10-15 let zpátky jsem si film zařadila mezi zajímavé, dobré kousky, co by stálo za to vidět znova. Včera se poštěstilo, ale... No usnula jsem někdy v polovině a kdovíjak toho nelituju. Na obranu filmu musím říct, že mám zrovna mizerné období a těžko se mi soustředí prakticky na cokoliv. Třeba teda někdy v lepších časech dokoukám a budu moct připlácnout hvězdičku navíc (pointa nebyla úplně marná, jestli si to dobře pamatuju), zatím lepší průměr za poměrně sterilní režii a nevýrazné pracovní výkony prakticky celého tvůrčího týmu. 55% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Záporák Bruce Wilis ako agresor v umastenom tielku a teplákoch, Demi Moore "štýlo" nahodená - jedna hviezdička za to, že sa neskrotný Bruce nechal zabiť a tá druhá z recesie k mrkvákom, módnym strihom z Burdy, trvalej alá 80te roky... ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám umění, takhle promarnit hodně dobrý námět a slušné herecké obsazení, to již chce notnou dávku sebezapření, aby vzniknul takto nezajímavý a nudný film postrádající jakoukoliv atmosféru. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Absolútne sterilný triler (alebo čo?), ktorému ešte viac "nepomáha" (ne)herečka Demi (ktorá btw teraz po všetkých tých plastikách vyzerá o desať rokov mladšie ako v roku 1991:))), nudná réžia a nič neriešiace vyústenie...Aspoň ten Bruce vyzerá, že si rolu parchanta celkom užíva. Film ideálny do TV na 20.00... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Film to není žádná sláva. Demi Moore hraje obstojně, každá emoce je ale na ní příliš jasně vidět – nevím, zda to byl záměr, ale považuju se za diváka s alespoň průměrným mozkem, který nemusí hned všechno slyšet a vidět dvakrát. Bruce Willis zahrál primitivního gaunera celkem obstojně. Body dávám za to, jak skvěle film ukázal policejní manipulaci svědků při výslechu. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Neumějí se oblékat, neumějí se chovat, nemají vzdělání, kulturu, charakter, neumějí milovat ani jasně myslet. Proletáři. Zabili dva lidi, ale není jasné, zdali to byly vraždy, ublížení na zdraví s následkem smrti, či snad přiměřená sebeobrana. Zřetelnou linku případu lze sotva vystopovat, jasno nemají především samotní pachatelé. Nezvykle realistický pohled na životy a stále přítomnou kriminalitu tohoto druhu lidí. --- Herci jsou dobří, režie možná příliš demokratická, nepevná, úsporná produkce. A scénář… ten jako by ti lidé napsali sami. Obraz mizérie, která nemá žádnou pointu. Můžete to úporně domýšlet, anebo okamžitě pustit z hlavy. Jak je komu libo. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Někdo může stavbu příběhu pokládat za zdlouhavou a nudnou ale mně to tak nepřišlo. Naopak se mi líbilo jak se pod nátlakem vyšetřovatelů výpověď Demi Moore postupem času mění až nakoec vyjde pravda o smrti Willise najevo. Mně se to líbilo...asi jsem trpělivej člověk:-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Demi Moore nema herecky talent veskery zadny, a cudujem sa preto, ako moze hrat po filmoch. Willis v teplakoch, tak to bolo na mna uz prilis. Retardovany scenar a to, ze Alan Rudolph je reziserska lama nepocitam. 5 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je zložitý, intelektuálne uspokojujúci a má emocionálne strhujúce tajomstvo vraždy. Film výborne pracuje s flashbackmi. A scény výsluchu stále naberáju na sile, pretože prípad je čoraz ťažšie odhaliť. 7/10 ()

Reklama

Reklama