Reklama

Reklama

Behind the Trees

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, holt já a moje úchylka na filmy v černých číslech, se opět projevila a tak tady na rozdíl od ostatních nebudu tolik píčovat, jaká to byla kokotina. Takže pokud nejsi oVčan a filmy sleduješ dle sebe a ne dle hovnocení ostatních, třeba sám zjistíš, co že se to skrejvá za stromama. Osobně bych řekla, že se tam skrejvá železná kadibudka, kam se strkaj démonem posedlí fakani, dokud se z toho všeho neposerou. Indičtí exorcisti stojej, dle všeho, za vyliž prdel a tak holt mávání pomlázkou démona nevyžene, ale železná latrína ho spolehlivě pohlídá. Jenže kde se vzali, tu se vzali, naši hrdinové - poameričtěnej ind, co se vrací do země svých předků, spolu se svojí ryze émerickou nabíječkou. Všechno by bylo v klidu, kdyby mu kejvla na žádost o nohu, buddhožel holka ho nechala klečet jak zvadlýho kokota, čímž se po odmítnutí i na chvíli stal, díky tomu zabloudili cestou zpátky na hotel (hlavně, že na to místo chodil kdysi furt a najednou netrefí za světla zpátky), nožky je dovedly až k probíhajícímu exorcismu kterej, jak sem už psala, dopadl kolosálně na píču, a jako bonus tu malou posedlou indianu z tý plechárny vytáhli. Na průser je tak hnedle zaděláno a jestli čekaj, že jim místní za dobrej skutek poděkujou, tak to je dřív spíš půjdou vzít, lehce nasraní, mačetou. Každopádně pohoda film, akorát ten ind byl lehce debil. Jak sem psala vejš - Zabloudí za světla na místě co zná a jako bonus neví, proč nosej indové masky s ksichtem na temeni. Já v Indii nikdy nebyla, inda v rodině nemám a vím to od první třídy. A to tenhle "inženýr" tam kdysi bydlel. No prostě retard, divím se, že nezapomněl rodnou řeč. Jo a ta malá posedlina byla strašidelná asi jako já bez mejkapu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Po nevydarenom šamanskom rituály zamknú indickí dedinčania posadnuté dievčisko do malej cely uprostred poľa, ale hlavná hrdinka - americká trajda so svojim pichačom - ju odtiaľ samozrejme oslobodia, čím si koledujú o problémy. Lebo Američania sa stále musia z dôvodu ich "solidarity" miešať do pičovín, do ktorých ich vôbec nič nie je, a tak to potom aj vyzerá. Lákavý názov aj poster, no film je vyložene podpriemerný a nudný - nič sa tam dokopy nestane, desivé to nie je vôbec, a ešte aj úplne predvídateľný záver. Zabudnuteľné do 5 minút. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hororů jehož průvodními jevy jsou tma, jekot a kamera plašící se ve chvílích, kdy se něco děje. A jakoby to nebylo málo, ultradebilní je i příběh s Američankou a jejím indickým přítelem, kteří se serou do domorodého exorcismu. Přidejte si k tomu ještě nejnudnější a nejlínější strašidlo za posledních x let a neštěstí je na světě. 10% za Inda s vykulenejma očima, který mě neustále rozesmíval a částečně i za hrudník Vanessy Curry, který ale bohužel zůstal neodhalen. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo strašné. Říkal jsem si, docela sympatická obarvená mulatka, která umí anglicky, vypadá to nadějně. Po 45 minutách jsem se uklidňoval, že to děsivé ještě přijde. Nepřišlo. Nejděsivější scéna byly klacky v hotelovém pokoji. Úplně mi hrůzou stály vlasy, že bych to měl po natáčení uklízet :-) .💩💩💩💩💩 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak presne toto je ukážka toho, ako sa nemá robiť film o posadnutosti. Je to uťahané, nudne, bez atmosféry a ten akože prízrak v podobe nastavaného dreva bol prevelice fádny. Viem, že niekto čuchal príležitosť o originalitu aspoň v podobe bubáka, keď už príbeh bol predvídateľní ako dnešné televízne noviny na markíze a aj keď sa tak aj stalo, tak v celkovom meradle vyznel otrasne a hlúpo. Ked niekomu poviem, že v tomto filme straší indický duch dreva, s ťažkosťami mi niekto uverí. Takže 1* zo solidarity. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama