Reklama

Reklama

Nebezpečné vztahy - Seznamka

(pořad)
  • Česko Seznamka
Reality-TV
Česko, 2019, 45 min

Účinkují:

Jan Musil (moderátor), Pavel Dorotka, Dalibor Hřebíček

Obsahy(1)

Nikdo by neměl být sám. Proto jsou tu speciální Nebezpečné vztahy s pravou seznamkou. Podaří se dát dohromady nový pár? (TV Barrandov)

Recenze (9)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

"Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid?" Osvětlí mi někdo důvod vzniku tohoto televizního Soukup/Musil exkrementu? Mám chuť si jít pustit Slávka a Markétu - tak strašné to je. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní a výživná podívaná jako klasické Nebezpečné vztahy – což samozřejmě znamená, že je to další nepoživatelný průjem TV Barrandov a Honzy Musila. A třeba tam ale i někdo našel „lásku“, ale hovno, tragikomedie stejně jako všechno na té televizní stanici. Viděl jsem to jen jednou a bohatě stačilo… ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Vtipná seznamka, ve které vystupují šviháci lázeňští a proti nim lepé děvy v nejlepších letech. Pořad uvádí populární Jan Musil, který se v lidských vztazích vyzná jako málokdo druhý. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že je to nahrané, jako všechny "Reality-TV" generálního Jaromíra. A pak jsem tam jednou při přepínání telky zahlédl jednu... no slečnu... holku... prostě jsem ji kdysi pr.al. Vzhledem k tomu, že to nebyla žádná mentální atletka, docela bych i věřil, že se tam byla fakt seznámit... No a od té doby jsem zmaten a bloumám ulicí s hlavou svěšenou. ()

Reklama

Reklama