Reklama

Reklama

Nebezpečné vztahy - Seznamka

(pořad)
  • Česko Seznamka
Reality-TV
Česko, 2019, 45 min

Účinkují:

Jan Musil (moderátor), Pavel Dorotka, Dalibor Hřebíček

Obsahy(1)

Nikdo by neměl být sám. Proto jsou tu speciální Nebezpečné vztahy s pravou seznamkou. Podaří se dát dohromady nový pár? (TV Barrandov)

Recenze (9)

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že je to nahrané, jako všechny "Reality-TV" generálního Jaromíra. A pak jsem tam jednou při přepínání telky zahlédl jednu... no slečnu... holku... prostě jsem ji kdysi pr.al. Vzhledem k tomu, že to nebyla žádná mentální atletka, docela bych i věřil, že se tam byla fakt seznámit... No a od té doby jsem zmaten a bloumám ulicí s hlavou svěšenou. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

"Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid?" Osvětlí mi někdo důvod vzniku tohoto televizního Soukup/Musil exkrementu? Mám chuť si jít pustit Slávka a Markétu - tak strašné to je. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní a výživná podívaná jako klasické Nebezpečné vztahy – což samozřejmě znamená, že je to další nepoživatelný průjem TV Barrandov a Honzy Musila. A třeba tam ale i někdo našel „lásku“, ale hovno, tragikomedie stejně jako všechno na té televizní stanici. Viděl jsem to jen jednou a bohatě stačilo… ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Vtipná seznamka, ve které vystupují šviháci lázeňští a proti nim lepé děvy v nejlepších letech. Pořad uvádí populární Jan Musil, který se v lidských vztazích vyzná jako málokdo druhý. ()

Reklama

Reklama