Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšná autorka Veronica Henleyová (Janelle Monáe) je lapena v děsivé realitě. V zápase s vlastním vědomím musí odhalit šokující záhadu dřív, než bude pozdě. Vyvolená je hororový thriller od producentů snímků Uteč a My v režii novátorského dua, které tvoří fenomenální Gerard Bush a Christopher Renz (Bush+Renz). (Vertical Entertainment)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (98)

kluzo 

všechny recenze uživatele

3. část řekne vše. Za mě moc zajímavý film. Dobrá režie i scénář. Myslím, že i zdejší hodnocení ukazuje, že rasizmus ve společnosti prostě je. Film si tak nízké hodnocení nezaslouží. Osobně nesnáším rasizmus jak proti černým ze strany bílých, tak ani černý rasizmus proti bílým nebo třeba růžových proti modrým. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Prazvláštnost, u které jsem konec nebral ani vážně. Tak zvláštní, prvoplánové a urážlivé. Ten „velký twist” je vlastně úplně basic vysvětlení, proč film zvolil to, jakým způson bude vyprávěn příběh a kterou jsem ani nebral jako něco WOW. Hlavní herečka nesympatická, hraje dobře, ale mě si zkrátka nezískala. A ty její výrazy na konci byly už moc i na na mě. Je super, že se vžila do role, ale už to bylo kontraproduktivní.Chápu, že je BLM v trendu, ale toto už bylo přepálený. Sorka :/. Díky bohu je tam aspoň skvělá kamera. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Slušné rozuzlení, jaké by mě asi nikdy nenapadlo. Nicméně, vykonstruované nepřesvědčivě, v neatraktivním prostředí, bez špetky šmrncu a s extrémně nesympatickou asi třičtvrtinou postav. Hodně to taky zavání dnešní americkou ideologií, takže je tu cítit i všemožná aktivistická propaganda. Suma sumárum mám proto z tohohle snímku dost smíšené pocity, protože podle traileru jsem se na něj těšila vcelku intenzivně, tak úplně nevím, jestli jsem potěšená nebo zklamaná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

do tohoto filmu jsem šel vyloženě na blind aniž bych věděl co mě čeká a zhruba do 2/3 sem si vůbec nebyl jistý na co že to koukám.Pak ale přijde zvrat,díky kterému věci zapadnou a mě to v tu chvíli dostalo.Hororem bych pak Antebellum úplně nenazval,respektive osobně si pod pojmem horor představuji úplně něco jiného a pokud něco,pak je Antebellum takovým tím Peelovským "hororem",protože ta inspirace Peelovou tvorbou (hlavně Get Out) je tu hodně znát.Není to sice film bez chyby,ale i tak dokáže zaujmout a za to a za Janelle Monáe,která je skvělá (a není to porvé) tomu přidám čtvrtou hvězdu..70% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Za prvé musím zmínit, že tohle nemá s hororem vůbec nic společného. Tenhle film je takový nepořádek že to snad ani není možné... a přitom to začíná tak zajímavě na plantáži a hlavně po půl hodině, kdy se přesouváme do přítomnosti jsem čekal něco ve stylu "jak minulost ovlivní přítomnost", jenže to co se z toho vyklubalo bych v životě nečekal. Ve výsledku z toho vyšla absolutní blbost, která je navíc jen propagandou dnešního "Black Lives Matter". Velká ostuda pro režiséry za to, kam tenhle film poslali. Jednu hvězdu za herecké výkony si to ale zaslouží. 1* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v Louisianě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama