Reklama

Reklama

Cesta svatojánských mušek - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h (Minutáž: 44–70 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Kate a Tully jsou kamarádky na život a na smrt, které spolu překonaly už spoustu překážek. Rozdělí je ale navždycky jedna osudová chyba? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i ve druhé a závěrečné sérii je Firefly lane stále červená knihovna točící se kolem přátelství dvou docela rozdílných žen a zatímco první série mnohdy jen přešlapovala na místě, druhá do toho jde naplno a přináší tak smršť emocí a nefalšovaného citového vydírání. Osobně nemám nic proti romantice, ani červené knihovně a možná to nedokážu úplně docenit z pohledu muže, ale tady toho bylo extrémně hodně a já tohle vydírání a dojení emocí přes vážnou nemoc nemám obecně ve filmech a seriálech moc rád, protože čím víc ho je, tím méně to funguje tak jak by mělo. Samozřejmě, že život je svině a vyrovnat se s něčím podobným není jednoduché, ale tady bylo tolik možností jak to udělat méně prvoplánově. Na druhou stranu seriál vychází z knihy jejíž autorka má ve svém reálném životě podobné zkušenosti, takže je pravděpodobné, že při psaní vycházela z vlastních prožitků. Anyway...už u první série sem psal, že by jí pomohlo krácení a o druhé sérii to platí dvojnásob a to i přes rozdělení na dvě poloviny. V Celkovém hodnocení tedy zůstávám na třech, nicméně ve svém červeně knihovnovém žánru by se Firefly lane v klidu zařadilo mezi ty nejlepší kusy...65% ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Bola to jazda , myslím celý tento seriál.Už je jasné,že pokračovanie nebude.Budú mi chýbať, slzám som sa v tejto sérii neubránila. ()

Reklama

Galerie (202)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama