Reklama

Reklama

Cesta svatojánských mušek

(seriál)
  • USA Firefly Lane
Trailer 2
USA, (2021–2023), 22 h 22 min (Minutáž: 44–70 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Kristin Hannah (kniha)

Hrají:

Katherine Heigl, Sarah Chalke, Beau Garrett, Ben Lawson, Roan Curtis, Ali Skovbye, Yael Yurman, Chelah Horsdal, Quinn Lord, Paul McGillion, Jason McKinnon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Kate a Tully jsou od dětství nejlepší kamarádky, přátelí se desítky let a překonaly spolu spoustu životních zkoušek. Možná je ale navždy rozdělí zrada. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (29)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Po první sérii jsem si říkala, že fajn, ale takové moc holčičí a flashbacky ne vždy přehledné a všichni se zase v něčem šťourají a nádavkem se litují, takže tak na 3*, jenže mám rozpletený svetr - pro kamarádku, tak jsem zůstala i na druhou sérii. Ta je vyzrálejší po všech stránkách a dojemná tak, že funguje i na mě, což je co říct. Toto se mnou rezonovalo. Možná proto, že mám taky kámošku od školky, taky jsme tančily na Abbu s kořenkama, prošly spolu kdečím, i nemocí, a moc pro mne znamená. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že od první epizody se zbrkle střídá až 5 různých časových období, přičemž se prolínají nečekaně, bez návaznosti a bez upozornění jedno s druhým, třetím.......atd.. Jakoby sestříhali několik filmů a slepili je bez rozmyslu halabala. Takže jsem se neorientovala, ztratila jsem zájem a navíc to byla strašná nuda, nic se nedělo. Trochu to začne být zajímavější od 5. epizody, ale pořád to není žádná hitparáda. Odulý arogantní ksicht Katheriny Heigl, která nemůže zapomenout, že se v pěti letech ztratila v davu, tomu moc nepřidává. Poslední epizoda je tak zmatený slepenec, že předpokládám , že někam zašantročili kus něčeho podstatného, co by vysvětlovalo závěrečnou scénu. ()

Reklama

hazaba 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Objektivně to je spíš lepší průměr a jsou tam některé klišoidní situace, ale subjektivně mě to hodně vtáhlo a obzvlášť vztah obou protagonistek v pubertě byl hodně působivý. Současná linka obsahovala jak trapné, tak dojemné scény a přeskakování v čase svým způsobem doplňovalo děj. Párkrát jsem se zasmála, dost si pobrečela a jsem zvědavá, co se vlastně mezi jimi stalo a jak to bude pokračovat dál. A ano, je to seriál pro ženy po čtyřicítce, kterých je dost málo, takže proč ne? ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Zbývalo mi pár posledních minut dílu "Úplné zatmění". Zrovna se tam prolínaly 4 časové osy a v tu chvíli mi došlo, proč je tady tak rozdílné hodnocení. Předpokládám, že se seriál nelíbí zejména mužskému osazenstvu, takže teď pánům ušetřím trápení. Nedívejte se na to. Pokud nemáte aspoň trochu ženský mozek, bylo by to pro vás jen utrpení. Můj muž mi totiž vždy říká, že dokáže dělat jen jednu věc, "mít otevřenou jen jednu krabici" a tady jsou, pánové, otevřeny VŠECHNY. Pro ženy skvělý zajímavý seriál, pro muže si troufám říct, že peklo. ()

haroska 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatické obsazení, celkem poutavě vyprávěný příběh velkého přátelství, kde by byl veliký potenciál.... Ale.... Občas mi přijdou časově střihy trošku nepřehledné a celé je to tím nekompaktní. Finále dle mě trošku právě koliduje s otazníkem, co se tam kde stalo....myslím,že se z toho dalo vytěžit víc. Uvidíme, co druhá řada, pokud nějaká bude. ()

Galerie (267)

Reklama

Reklama