Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Martrix 

všechny recenze uživatele

A teď si povíme, jak pejsek a kočička pekli dort. Nebo ne, to už znáte. Jak dělali čínské nudle. Pejsek se začal chystat do obchodu, ale kočička ho zastavila. Kam bychom chodili, všechno co potřebujeme přece máme! A vlastně nepotřebujeme ani recept, protože my, milý pejsku, do té číny dáme všechno! A jak řekli, tak udělali. Pejsek měl rád kung-fu a taky historii, kočička zase ráda příběhy o přátelství a intrikaření. A jak byli v ráži, zamíchali tam i obludy a válku a nakonec tam vrazili i pořádný kus patosu! A pak míchali a míchali...to víte děti, byla to pěkně hustá čína. Nakonec, když už to bylo skoro hotovo, přisypali i hrst CGI, to aby to na talíři pěkně vypadalo. A protože čína tak báječně voněla, ani nepočkali až trochu vychladne a rovnou z hrnce ji do sebe naházeli. No to víte, že jim bylo nakonec špatně, ale oni už jsou zvyklí, takže i když je ještě bolela břicha, už si plánovali, co uvaří příště. A jaké z toho plyne ponaučení? Vůbec žádné. Budou to tak dělat pořád. ()

alienemo 

všechny recenze uživatele

Mám celkom rád tento typ filmov. Nie je to nič preborné ale pobaví. Ma to správny mix akcie, drámy a humoru. Problém je CGI. Áno, je na výbornej úrovni, ale je celý film strašne vidno, že je točený pred zeleným plátnom. A to na niektorých miestach udiera tak do oči až to bolí, Nabudúce s tým trochu šetiť, pridať reálnych kulís a bude to lepšie. Ale fakt je, že bitka na reťaziach v aréne je parádna. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

V jadre to je taký mix arénovky a športového filmu v historických kulisách a v pozadí bojuje o moc Sever proti Juhu. Ústredné trio, ktoré musí absolvovať rôzne disciplíny mi pripadalo len priemerne sympatické a tie pikle Severu proti Juhu ma vôbec nezaujímali. Mohli to teda zachrániť aspoň akčné scény, ale tie komorné sú zbytočne predrátované a tie veľkolepé tvoria prakticky len CGI. Ale aspoň sa už približuje Hollywoodskym štandardom. Akčné scény ma teda bavili hlavne svojou vynaliezavosťou a originalitou. To poskakovanie v aréne na reťaziach bolo zaujímavé. Zato blbnutie s drakom a ďalšími príšerami až príliš smrdelo Fantasy žánrom, čo ja vôbec nemusím. Celkom poteší, že akčné scény nie sú Disneyovsky bezzubé a dočkáme sa aj nejakej tej krvi. Takže celkovo to je taká tuctová jednohubka na jedno pozretie. 5/10. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Je to kousek od 4 hvězdiček. Velice sympatická čtveřice hrdinů se prokousává čínskou fantasy pohádkou. Nechybí ani tradiční čínský drak, ani intrikánští nepřátelé, ani náznaky monumentálních bitev a ještě k tomu stihneme i turnajový souboj o maršálský titul. A to je největší slabinou filmu. Příliš mnoho děje, postav a tím i málo času vše pořádně rozehrát. V několika místech zklame i jinak výborná CGI. S klidným svědomím bych se i podíval na další pokračování z tohoto univerza. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická čínská Fantasy od zručného Teddy Chana. Vojenský vůdce vyhlásí soutěž v aréně o nejlepšího bojovníka a je to překvapivě zábavné, lehce krvavé a dokonce ani CGI není na Čínu nejhorší. Škorpioni i ten pes křížený s medvědem měli něco do sebe a akce je v rámci žánru natočená slušně, ale nic, co by mě vyloženě ohromilo. Neurážející jednohubka. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál ***, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama