Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (246)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na první pohled možná typicky průměrná Netflixovina, které tento červený gigant chrlí každý týden někdy i 2x a už mě to také chvilku otravuje. Kate jsem od začátku věřil a moji důvěru proměnil věnováním jednoho večera a ačkoliv si o dalšího Johna Wicka, resp Atomic Blonde, nejedná, moje oblíbenkyně Mary Elizabeth Winstead rozhodně hlavní roli utáhne a akční stránku má film na nadprůměrné úrovni a docela se na to dobře kouká. I tentokrát bohužel platí, že je tu minimálně 15 minut navíc, nicméně i kvůli jako vždy výbornému Woodymu to za to stojí. I nadále však u Netflix originals vybízím k opatrnosti, leč Kate si těch 70% zaslouží. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní neonový vizuál, slušně krvavé bitky i přestřelky vs. slabší celkové choreo a až neuvěřitelně v rámci žánru klišé příběh, kdy divák přesně od začátku ví, jak to dopadne a kdo bude záporák. Tvůrci se nebáli hlavní hrdinku pořádně dobít a působí tak po celou zranitelně a lidsky, byť je to trochu v rozporu s množstvím padlých protivníků a ne až tak pokročilými pohybovými schopnostmi Mary Elizabeth Winstead. Ale ten celkový audiovizuál mňam. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Akční filmy mám rád na stejné úrovni jako Horory, takže jim toho dokážu spousta odpustit a Kate je fajn akční Female žánrovka, která rozhodně neurazí. Mary Elizabeth Winstead je otrávena a má den na to, aby našla svého vraha a ulicemi Tokia poteče krev. Příběhově je to přímočarý Revenge, což mně osobně nevadí, akorát mě trochu otravují ty malé děti, které dělají sidekicka hlavním hrdinům, což se poslední dobou objevuje v každém druhém akčním filmu. Hlavní hrdinka je bad ass a role jí sedla ( rozhodně víc než třeba Karen Gillan) a akce má docela říz ( krví se naštěstí nešetří a fighty jsou slušné byť samozřejmě se to nedá srovnávat s Koreou, Wickem či Indonésii, ti jsou jinde). Potěši taky Neónové Japonsko/Yakuza a solidní tempo, kde o nudu rozhodně není nouze, avšak trochu zamrzí slabší finále, kde byl potenciál rozhodně vyšší. Přidat ještě více akce a byl bych spokojenější. Přesto jsem se dobře bavil, ale knihomolové, kterým jde jen o scénař budou samozřejmě trpět. O chlup lepší než nedávná Sweet Girl. Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 4/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 6.5/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámska wickovka, mierne moralizovaná, pokúšajúca sa o emotívnejší presah. Tam kde fungujú skvelé akčné sekvencie, nefunguje interakcia medzi postavami. Ale odpúšťam. Ako priaznivec žánru som sa bavil a od takejto produkcie som ani viac ako pár dobre mierených úderov a strelných zásahov, natočených v dynamickom tempe nečakal. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Další taková rádoby variace na podobných přeakčnělých filmů viz John Wick, Atomic Girl nebo nedávný Výbušnej koktejl. Zde máme hlavní akční a zakrvácenou hrdinku bojující jako o život v podání Mary Elizabeth Winstead, kterou mám rád třeba ve třetím Nezvratným osudu, Smrtonosné pasti 4 nebo z Ulice Cloverfield 10. Akční vraždící stroj zde zvládla vizuálně dobře, a co se týče té AKCE, tak zpočátku se mi nezdála, ale poté jsem ji docela fandil. Jenže ta AKCE je asi tak jediný klad tohoto v podstatě „kopíráku Johna Wicka“. V druhé půli filmu jsem se těch akčních kousků už přejedl, prostě jich bylo zde ve filmu moc. Sakra, takto to vypadá, že nevím, co chci. Akční žánr miluji. Tohle je už takový modernější, méně rozpočtový a ne old school žánr akce, ale co už. Navíc mě zde vůbec nebavil příběh, nudné pojetí všelijakých záporáků, spiknutí apod. Ani Woody Harrelson mě zde moc nebral.  Takže díky solidní akci se to dalo dodívat do konce. Jen jí bylo zbytečně moc. Jinak z úvodu mi to přišlo takové chaotické a ta jediná naháněčka autem, kdy se Kate vybourala, to jsem myslel, že omdlím hrůzou, jak to bylo na oko dost digitální a snad i zrychlené, jak z nějaké PC hry. Naštěstí pak se to věnovalo soubojům a přestřelkám. Takže slabší průměr, nebo podprůměr. A asi bych to ani nedoporučoval nikomu. Kdyby se to nebralo tak vážně a mělo to odlehčenější scénky jako třeba ve Výbušném koktejlu, mohlo to být o ždibec lepší, ale co už ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)
  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)

Reklama

Reklama