Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě. Peter tak musí překonat svou doposud největší výzvu, která navždy změní nejen jeho budoucnost, ale i budoucnost paralelních světů. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 002)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Perfektný fan service, ktorý najviac čerpá z návratu starých známych, ich spoločných dialógov a akcie. Bez nich by však nebol ničím viac než priemernou komiksovkou. Skôr ma však mrzí, že náprava záporákov nedávala z logického pohľadu zmysel a mohla spôsobiť oveľa viac škody, ako úžitku. S vypnutím mozgu však nový Spidey funguje parádne. Úplne rozumiem všetkým skalným nadšencom, ktorý filmu napálili plný počet. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že půjde zopakovat emocionální rozstřel, který mi darovala Endgame - a už vůbec ne, že se to povede jen o dva roky později a ještě navíc takhle ze zálohy. Domů totiž míří nejenom cesta, ale i způsob splácení letitých dluhů věrným fanouškům, ať už to právě bolí či hřeje sebevíc. První třetina je ještě klasická atrakce z čisté MCU formule, hyperaktivní arkáda, kterou někdo miluje a někdo nenávidí. Jakmile se ale zvážní a do děje vstoupí Doctor Strange, je všechno lepší, čistější a epičtější. Od jisté chvíle se ze mě stalo emocionální klubíčko, které v hudebních či dialogových reminiscencích myslelo stále na to samé. Jak je to parádní pocit, že v tuhle chvíli můžu být u toho. Vánoční dárek, finále trilogie, rozcestí pavoučího fandomu, potvrzení rostoucího talentu Toma Hollanda a v neposlední řadě velkofilm, který by nějakou záhadou dokázal stát i sám o sobě. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Do polovice výborná marvelovka, od... ehm... otvorenia portálov u Nedovej babky  namôjdušu najlepšia marvelovka. Neskutočná smršť hlášok ("My back!", "You´re Amazing!"), cool záberov a dojímavých momentov ("Si v poriadku, MJ?", "A ty?", "Áno, som"). Je to taký ten film, po ktorom si ešte 3 hodiny rozprávate, čo všetko sa vám tam páčilo. To som už dosť dlho nezažil. Plus, film dokázal, že Dafoeov Green Goblin bol suverénne najlepší Spideyho protivník. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Nelogičnosti jdou stranou, když má film velké srdce jako Spider-Man: Bez domova. Fan service tu není jen pro dobro fan servicu, ale postavy jsou tu postavy a né jen refenrece, navíc jsou často dobře rozvinuty a nebo napraveny a do toho tu máme Petera Parkera v podání Toma Hollanda, který konečně je tím Spider-man, jak ho všichni nejvíc milujeme. Prošel si pořádným vývojem a jeho trilogie o původu je zakončena. Úžasný milostný dopis pro Spider-mana na velkém plátně, po kterém se těším nejvíce na budoucnost Hollanda v této roli. Navíc veškerou zásadní kritiku předchozích MCU spíďů si autoři vzali k srdci a co se dalo zlepšili a poslali správným směrem. 8/10! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Zápletka, kterou nezpůsobí dilema, ale mladá dilina svým zbytečným rozhodnutím. Vznikl z toho zbytečný film, kde otevřené multiversum poskytuje sice spoustu možností, ale je to jen dění pro dění. Nic zásadního se nestalo a i kdyby, všechno jde obrátit či zvrátit, protože zrcadel nebo paralelních světů je neomezeně. Při poslední scéně je trilogie nejen uzavřena, ale vlastně prohlášena za zbytečnou a zapomenutou. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (159)

  • V úvodní scéně, kdy Peter (Tom Holland) uniká s MJ (Zendaya), si můžeme všimnout reklamy na konzoli PlayStation, jejímž výrobcem je divize Sony, Sony Interactive Entertainment. (Kubaaa97)
  • Andrew Garfield prozradil, že fotka známého memu vznikla ještě před první klapkou. „Já a Tobey jsme přišli na plac, dali nám kostýmy a řekli: ‚Rychle, uděláme meme.‘ Všechno bylo ještě před natáčením. Stáli jsme tam a jen nám řekli, aby jsme ukazovali jeden na druhého.“ (griph)
  • Když Peter (Tom Holland) a MJ (Zendaya) vylézají z kanalizace, tak se objeví u zrekonstruovaného obchodu Delmar’s Deli-Grocery, který jsme viděli již v předcházejících dílech. (Kubaaa97)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama