Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (493)

Hild 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem, že to může být horší než čtvrtý Thor. Přitom ze začátku jsem si říkala, že půjde o neurážející marvelovku. Na to, že se to bude celé odehrávat před green screenem, jsem byla připravená, na co jsem ale připravený nebyla - MODOK. Jak tohle vůbec mohlo u marvelu a přes všechny ty schvalovací procesy projít? Něco tak hnusného jsem už dlouho neviděla, v momentě kdy se objevil na scéně, nemohla jsem tento film dál brát vážně. No a závěrečná půlhodina je jeden velký bizár s opravdu velmi špatně napsanými dialogy, nedalo se ani smát, spíše mi bylo líto všech zúčastněných. Škoda Kanga, který je opravdu výborný záporák, ale bohužel ho dali do špatného filmu. Marvel bude mít co dělat, aby tenhle přešlap napravil. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Kang vs. Ant-Man. Na první pohled to nedávalo smysl, na druhý to byla zajímavá a netradiční volba. No a nakonec jsem vylezl z kina s pocitem, že k tomu nikdy nemělo dojít. Marvel vyplýtval možná nejlepší verzi slavného padoucha do filmu, kam tak nebezpečný protivník vlastně nepatří. Ant-Man pro něj totiž opravdu není relevantní výzvou, a tak musí Kang spoustu času jen stát a nechat známé hrdiny, aby se mu pokusili nějak složitě ublížit. Holt ultimátní dobyvatel v… milé sci-fi pro celou rodinu. Samozřejmě nic proti Jonathanu Majorsovi, ten je v roli přemýšlivého drsňáka parádní. Bohužel však skončil v průměrné barevné pohádce z greenscreenové říše, kde půlka postav bloumá odnikud nikam (chudák Michael Douglas) a všechno zachraňuje hlavně svižné tempo a slušná akce. Jako výplňovka pro mladší a starší je tedy Quantumania v klidu skousnutelná (i proto, že má jen dvě hodiny). Jakmile po ní ale budete chtít nějaké epické nakopávání nové éry, krutě pohoříte. Za chvíli vám v hlavě opravdu zůstane jen Kang – a kvůli potitulkové scéně i vědomí, že se do budoucna můžou dít věci, které Marvel potopí ještě mnohem hlouběji. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri Ant-Manovi mal ostať Edgar Wright a išlo by tak asi o jediný Marvel so skutočným autorským vkladom, rozumej najviac utrhnutý z reťaze a s jasnou víziou. Sem tam sa zablesne aj v Quantumanii, avšak ak si zoberiete námet, tak tu boli možnosti doslova nekonečné asi ako celé multiverzum. Najzaujímavejšie je to v schrodingerovej krabici, avšak prečo jej potenciál nie je ďalej využitý, je záhadou. Vlastne nie je, tvorcovia sa snažili ostať pri zemi práve kvôli tomu, aby oslovili masy marvelovských fanúšikov, čo sa nakoniec ale nepodarilo. Celkovo ale trojka ujde, je tu zopár nápadov, vizuál je pekný, ale mohol byť oveľa viac vynaliezavejší, ako všetko v tomto filme. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Do poloviny je film skvělej a to nijak nenadržuji, má to dobrou linku okolo Langa a jeho dcery, v tomhle směru je škoda že to nijak nerozvinuly, ale když sem viděl zbytek filmu tak sem rád, protože by to asi nebylo dobrý. Dokonce i ten svět "Quantumania" vypadá místy zajímavě, je to jakýsi mix Mad Maxe a Star Wars a opět pak už ten svět a obyvatelé a stvoření přestanou hrát důležitou roli. Od poloviny je to prostě cringe a to v té nejhorší možné podobě, M.O.D.O.K je tady vykreslen hrozně a ke konci klesne ještě hlouběji. Ale toho cringe je tady víc než by jste čekali a taky víc morálních a oduševnělých řečí, bylo toho tady dost a bylo ošklivý to poslouchat a dívat se na to, je to mnohem horší než to porno s liliputem, vysavačem, tunou vazelíny a s panem domácím, který si přišel vybrat svoji odměnu. Ale přitom Jonathan Majors aka Kang, byl velice solidní, taktéž i jeho výkon, je fajn že jeho postava tak nějak byla ušetřena těm trapárnám. A když to srovnám se čtvrtým Thorem, tak beru Thora, ano ten film má viditelné problémy, ale ta míra trapnosti je tam podstatně nižšší. A mrzí mně to, že tenhle film dopadl tak jak dopadl, předchozí Ant-Mani, nebyli žádný druhý a nebo třetí Capitan America, ale byli to fajn odlehčené filmy, ale tohle je špatný. Docela by mně zajímalo, co se tady a u Thora pokazilo, co způsobilo to že ty filmy, sou takový jaký sou, byl to jeden problém a nebo několik menších/větších ? Já za sebe mohu říct, že neočekávám že každý Marvel film, bude na úrovni Endgame, to ani nejde a i kdyby to šlo, tak by to byla po čase nuda, ale takhle fakt ne. No snad to špatné období, má už Marvel za sebou a následující filmy budou slušný, to aby jste se nemuseli stydět, že se na ně díváte. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to digibordel jak Avatar ale je to zábavnější. Kam se hrabe nějaká plesnivá Duna, tohle je lepší. Chválím kostýmy a vibe a celkem vtipný začátek. V druhé polovině už sem se lehce nudil, ale Kang je celkem cool. Přišlo mi, že všichni tak nějak nedostali prostor nebo neudělali nic vyjímečnýho. Uplný trash to ale není. Připomínalo to Spy kids 3..hlavně ta potitulkovka lol. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Film obsahuje dvě potitulkové scény. Ve 2. potitulkové scéně se objeví Loki (Tom Hiddleston) a Mobius (Owen Wilson), což je odkaz 2. sérii seriálu Loki (od r. 2021). (13Maty13)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama