Reklama

Reklama

Bogeongyosa aneunyeong

(seriál)
  • Jižní Korea 보건교사 안은영 (více)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Školní ošetřovatelka se světelným mečem v ruce chrání studenty střední školy před příšerkami vylézajícími z temných zákoutí, které vidí jenom ona sama. (Netflix)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to dost zaujalo, ale postupem času to ztrácelo na atraktivitě, najednou to začalo být takové ulepené, umolousané, neforemné, nezáživné. Je to uhozené a já mám uhozenosti ráda, ale spíš komediální, ne depresivní, což prostě nakonec bylo. Je to spíš smutné než veselé. A smutná uhozenost není můj šálek čaje. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho neco úplně jiného. Nechytlo mě to, dost možná ani nedokoukám a to se mi stává u JK produkce velmi málo. Škoda. ()

safiyuki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale mně se to líbí. Je to zajímavé, je to děsivé, je to vtipné, chvílemi si říkám wtf, proč se na to dívám... :D Série jako taková má hodně mezer, děj se zdá nedokončený, přeskakuje v myšlenkách a chvílemi opravdu nevím, co se děje. Ale na druhou stranu proč ne? Je to opravdu šílenost, která se nebude líbit všem. Je potřeba na to koukat s velkou nadsázkou a oprostit se od klasických žánrů. pokud to zvládnete, tak je to podle mě velmi koukatelné a zábavné. Některé " jelly " jsou opravdu roztomilé. A ještě bych chtěla pochválit hudbu! Ta byla hodně povedená. Jinak je to podle Novely od Jung Se-Rang. Momentálně jsem anglický překlad nenašla, ale jelikož to frčí na Netflixu, tak se snad dočkám. Po přečtení, bych ohla být ze seriálu chytřejší :D ()

Jady 

všechny recenze uživatele

Správně uhozená záležitost - místní rozporuplné hodnocení (někdo moc někdo málo) opět nezklamalo :-) Pokusím se zareagovat na některé věci v ostatních recenzích tady - ano, rozhodně to není KLASICKÁ JK věc. Děj rozhodně není nedokončený, je tam poměrně dost scének, které na první pohled můžou působit jako separátní dějové linky, ale jsou to pouze dokreslovací scénky hlavní příběhové linky. Taky upozorním, že to není zrovna nejjednodušší seriál - rozhodně tímpádem nesedne všem :-) Tj. musíte duch seriálu napřed pochopit, pak se vám to bude líbit :-) Super hudba :-) a spousta WTF momentů u kterých se ledaskdo zasměje :-) Je tam pár scén, které trvají zbytečně dlouho, takže za mě tak 90% kvůli tomu. Trošku by mě naštvalo, kdyby tohle byla jediná série, protože 1. série zakládá na velmi zajímavý navazující příbeh. Další věcná recenze od => safiyuki Jinak tu démonickou píseň mi to vyshazamovalo "보건 보건 교사 다 od 보건교사 안은영" což je ale podle mně jenom název toho seriálu a té hlavní postavy x) ale možná se to tak na tom OST fakt menuje => tady je OST na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Cfeu-Xlm34g ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Mám z toho rozporuplné pocity. Přišlo mi, že se tvůrci nemohl zcela shodnout na způsobu prezentace a tvaru mystičnosti. A asi i na samotném žánru. Ovšem průvodní hudba je dobrá (až do závěrečných titulků, kdy se dozvíme co se tam vlastně zpívá). :D Díky K-POP jsme si vždy myslel, že korejky jsou krásné, ovšem až do tohoto seriálu. Trochu škoda, že upoutávka způsobila očekávání, které se nenaplnilo. ()

mark.benford 

všechny recenze uživatele

úplný bizár, ale aj tak sa mi to páčilo. trochu ma síce rušilo, ako sa mnohé načaté veci nijako neuzavreli, ale aj v tom tkvie isté čaro tejto šestdielnej záležitosti. ()

Reklama

Reklama