Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život zdravotní sestry Maggie, se rázem změní, když její mladší lehkovážná sestra Jenna zanechá na prahu domu své dítě - autistickou dceru Cody. Po šesti letech se Jenna nečekaně provdá za strach nahánějícího podivína Erica a chce se vrátit ke svým rodičovským povinnostem. Přes Maggiino odmítání Eric dítě unese a tak začíná spletitá cesta děsivá jako noční můra. Maggie posbírá všechnu svou sílu, aby společně s Johnem Travisem, agentem FBI, který se zabývá rituálními vraždami a kriminalitou spojenou s okultismem, zachránila Cody ze spárů temných sil, které čekají ve stínu století na toto nadpřirozeně obdarované dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

dokktor 

všechny recenze uživatele

evangelium podle chucka russella? ha ha háá ha háá háááá ha ha haáá. tupá naivita korunovaná infantilním hollywoodským formátem ... jestli sem se měl bát, tak to sorry, ale prostě to nejde u něčeho, kde se stoprocentní jistotou vím co přijde v příštím záběru; nehledě na to, že už od začátku je jasné, jakým způsobem se bude dějová linka vinout. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nic extra jsem nečekala a nic extra se ani nekonalo, přesto tenhle mysteriózní pseudohorror nepovažuji za vyloženě špatný. Zkrátka těžko zapamatovatelný průměr se snesitelným hereckým obsazením; chtělo to mrazivější atmosféru, podstatně víc děsivých okamžiků (tedy alespoň nějaké:-)), propracovat do hloubky ten boj dobra se zlem. Nepřesvědčivý pokus, promrhaný potenciál, ovšem viděla jsem spoustu mnohem horších - podívat se na to jednou dalo. 50% EDIT: Tak jsem po letech viděla závěrečné minuty znovu a možná to přece jen JE vyloženě špatný film:-). ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jozef Urban raz napísal, že ak prepisuje pracovnú verziu svojej básne a narazí v nej na pasáž, ktorá sa mu nechce prepísať, vyhodí ju. Veď ak sa ju jemu, ako autorovi, nechce prepísať, potom ako môže žiadať čitateľa, aby s ňou strácal čas? Ubehla polhodina Dotyku zla a stále nikde ani jedna scéna, ktorý by som ako potencionálny režisér rád nakrútil. A do záverečných titulkov stále nikde nič, čo vám budem hovoriť. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie a viac než obstojná žánrovka, na ktorú navnadí už v úvodných titulkoch geniálna hudba Christophera Younga. Občas to síce vyznieva ako náboženská agitka, ale v rámci veci to neruší. A ešte tak vybrúsiť scenár a zlanáriť lepšiu trikovú firmu a mali by sme tu pravdepodobný nezabudnuteľný filmový zážitok. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Několik scén možná několik dialogů a to je vše, co si divák od tohoto ne-hororu odnese. Kim Basinger dostala svojí šanci a nepromarnila jí. Bohužel pro ni, šlo o film nevalné kvality s nedostatkem atmosféry a hororových okamžiků. Ani Rufus Sewell zrovna nepůsobí jako ten strašně zlý muž. Promarněná šance na odvážný satanistický horor, které vedle scénáře spálilo levné obsazení. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • V roli Cody se (od novorozeněte po šestiletou) vystřídalo celkem pět dětí. (Agatha)
  • Christina Ricci získala za svou roli Cheri Postové cenu Blockbuster Entertainment Award v kategorii Suspense (napětí) - vedlejší herečka. Kim Basinger (Maggie) získala nominaci ve stejné kategorii jako hlavní herečka. (Agatha)
  • Ve scéně, kde se v kostele samovolně vznítí svíčky, je kolem knotů vidět rozpuštěný vosk - svíčky zřejmě hořely delší dobu, takže scéna se pravděpodobně točila pozpátku. (Agatha)

Reklama

Reklama