Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co má společného kráska městečka, roztleskávačka a vzorná dcera s nemanželským synem místní lehké ženy, rváčem a chlapcem z polepšovny? Nic, dokud k městečku nespadne družice s tajným vládním experimentem - podivným fialovým slizem, který se pohybuje, požírá a absorbuje vše živé a roste, a roste a roste... Boj o život začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne slušne pozerateľná hororová blbosť. Triky pôsobia solídne a aj keď podobných hororových blbostí vznikli tisícky, tento možno zaradiť k tomu lepšiemu. Mám horory rád, ale trochu iné. Strašidelné, tiesnivé, klaustrofobické, duchariny i krváky. Tu nemáme takmer nič z toho, ale predsa len sme v nejakom tom soft hororovom žánri. Druhý krát to už nepotrebujem vidieť, ale na slimáky a podobnú slizkú háveď si dám pozor. 60%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková záležitost s hromadou triků a snad tunou slizu. Nikdy jsem neviděla sliz, který pohlcuje, vycucává a zároveň požírá člověka zevnitř. Fakt jsem jen valila bulvy na plátno a užívala si, jak se sliz šíří městem - kam přišel, tam zabíjel. A pak to finále u stoky! Jedna hvězda navíc pro ansámbl Festivalu otrlého diváka za jejich neotřelé nápady, jak zpestřit divákům projekci. Těším se na další ročník! ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Kvalitná osemdesiatková zábava, v ktorej sa pracuje so známymi, 800x overenými proprietami zvoleného žánru, ale deje sa tak šikovne, skoro až sviežo a hlavne funkčne. Nečakané a nápadité úmrtia v úvode potešia nie menej, než "proti-systémové" finále, hlavné postavy sú vo svojom odhodlaní presvedčivé (fandíte im), epilóg možno očakávaný, ale taký tam skrátka patrí a je neodolateľne podaný (a zahraný). Fakt tomu niet čo vytknúť. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na městečko Arborville spadl Kaplického blob, ale nebude tu knihovna - to zvětšující se syrové játro chce teror! Povedená žánrovka s na svůj ročník obstojnými triky, kde Kevin Dillon dokonale splňuje kritéria člověka s označením "liskací typ", ale zase na druhou stranu, není to něco, k čemu by se člověk s láskou vracel - vždyť ani Mitchův oranžový plovák E.Eleniak nestačil ukázat bóje.. „Soon, Madame, soon... the Lord will give me a sign.” ()

petero 

všechny recenze uživatele

Chuck Russell a Frank Darabont poriadne upgradeovali pôvodný scenár a Chuck Russell na vrchole svojich režijných síl ukuchtil eňo ňuňo béčko ako sa na daný film s názvom Sliz patrý. I keď originál mám rád, šantenie tohto slizu medzi výborne napísanými a obsadenými postavami je radikálne efektnejšie a atmosferickejšie. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (16)

  • Zmrzlý sliz na konci filmu byl vytvořen z kuchyňské soli obarvené na fialovo. (Chatterer)
  • Velká část tekutiny slizu byla vyrobena z methocelu, který je neuvěřitelně kluzký a zároveň slouží k zahušťování mléčných koktejlů. (ČSFD)
  • Natáčelo se v malém městečku Abbeville v Louisianě. (HellFire)

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama