Reklama

Reklama

VOD (1)

Neohrožený žoldák se pouští do nejnebezpečnější mise kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (720)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale homoděj Hemsworth mi prostě do toho drsnýho chlapáckýho filmu moc nesedí. Je to zkrátka jeden z těch pro holky možná pěkných dobře učesaných modýlků, ale drsňáka mu neuvěřím ani na chvilku. Naštěstí potěší aspoň nekompromisní konec filmu a kupa solidně natočené akce před tím. Pravda na děj jsem rezignoval někde v půlce, ale je zase vidět, že akční scény režisér točit umí. Takže nakonec dám 65% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Měl jsem smůlu, že si do ruky dostala verze bez titulků a já zrovna tou hatmatilkou nehovořím. Taže tomu v té indické jazykové verzi jsem za mák nerozumněl. Přesto jsem pochopil oč jde, ono to dějově totiž není zas tak složité. Musím říci, že mi to bavilo. Takovej John Wick z Indie by se dalo říci. Ke konci už to ale krapet začne nudit, holt přemíra akce není vše. Chyběl tomu nějaký trochu lepší děj a ani ta chemie hrdinů nějak nefungovala. Na co jsem háklivej jsou slzičky hlavního borce, kterej zabije v předchozí hodině 300 lidí a pak si vzpomene na potomka a zaslzí...  Tohle je na mne fakt moc... Celkově to ale docela bavilo a bylo lehce nadprůměrné, tak zaokrouhlím nahoru. * * * * ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

75% Solidní průnik mezi hollywoodským přístupem k akčnímu filmu, asijskou tělesnou akcí (RAID a nekonečný příval těl k likvidaci je evidentní inspirací) a videoherním stylem (rychlé a soustředěné střílečky a lá COUNTER STRIKE). Mě tenhle poměr vyhovuje. Záporná sekce v podobě indické drogové mafie je fajn osvěžení a jsem rád, že inspirace asijskou školou se tu odráží spíš v rychlé fyzické akci a ne v přehroceném ultra násilí, které je pro mě často over the top. Chris Hemsworth je tu hodně za spiritual ninju, ale celkem brzo si mě získal, i když tenhle postpunk účes mu úplně neštimuje. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónov║ Priam samoúčelná akčná jazda. Niekto tu chce v likvidovaní konkurovať Johnovi Wickovi. Chris Hemsworth je na prvý pohľad skôr sympaták, než hromotĺk, jeho dramatická poloha a snaha o ňu vždy vyznie skôr smiešne ale tak nejaký ten príbeh to asi musí mať, veď nemôže chýbať dramatické pozadie aby to malo aký taký náboj. Ináč po tej akčnej stránke to je riadne sústo, likvidácia vo veľkom, kvôli jednému faganovi padne za vlasť niekoľko desiatok ľudí. Poteší aj dobrá prehľadná kamera. /70%/ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Z názvu Extraction mě rozbolely zuby, to byl ale zároveň i jedinej můj problém s tímhle bijákem. Netflix diktuje současný filmový tempo a Hemsworth zas ukazuje, jak má dneska herec zvládat bojový scény. Podle mě ho ani nemusel nikdo líčit, na konci vypadal tak, že rovnou půjde na autobus do lázní. Za čtvrtou hvězdu ale může hlavně kamera. To bylo pohlazení po očích, konečně se zase jednou našel kameraman, kterej netrpí Parkinsonem. Je totiž supr, když po skončení akčňáku nemusím do lékárny pro ibalgin. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (28)

  • Film se stal v době svého uvedení nejsledovanější premiérou Netflixu za dobu jeho existence. Rekord do té doby držel snímek 6 underground: Tajné operace (2019). (Duoscop)
  • Při závěrečném boji na mostě dojde k sestřelení policejního vrtulníku, který následně spadne do mělkého koryta řeky a začne hořet. Při závěrečné pohledu na zničený most se zde vrtulník však již nenachází. (the_anubis)
  • Hlavní zbraní Tylera Rakea (Chris Hemsworth) je puška BCM CQB-11 s dalšími prvky tovární výbavy BCMGunfighter Mod 0 Stock, přídavnou svislou přední rukojetí, holografickým kolimátorem a zvětšovacím modulem 3x Magnifier, laserovým zaměřovačem Steiner Offset Tactical Aiming Laser a tlumičem. Jako poboční zbraň nosí Glock 17 a ve filmu ho můžeme vidět i s granátometem M79. (J.F.B.)

Související novinky

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

18.06.2023

V pátek 16. června si na Netflixu odbylo premiéru dlouho očekávané pokračování akčního snímku Vyproštění z roku 2020 v režii zkušeného kaskadéra a akčního koordinátora Sama Hargrava. První film se na… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Furiosa dorazí až v roce 2024

Furiosa dorazí až v roce 2024

11.09.2021

A je to oficiální. Furiosa, prequel Šíleného Maxe z roku 2015, dorazí místo roku 2023 až v roce 2024. Austrálie si totiž v těchto dnech prochází něčím, čemu se kupodivu jako jedna z mála zemí na… (více)

Reklama

Reklama