Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

choze 

všechny recenze uživatele

"Kdo je to? Vypadá drsně..." Arnold takový, jakého ho máme rádi. Z padáku sestřelující letadla, střílející poslední zbylou kulkou (velmi digitální) krokodýly do tlamy, pálící obouruč z laserových kanónů a trousící přitom jednu hlášku za druhou... Přepálená a natuplá akční zábava s velmi toporným herectvím všech zúčastněných a přiblblými hláškami, u níž je zřetelně cítit chybějící režisérská osobnost za kamerou, a Arnieho ústup od pecek první poloviny devadesátek (T2, Pravdivé lži) ke kinobéčkům jako Konec světa, 6. den atd. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech prumernejch filmu s Arnoldem. Pribeh stokrat omletej, Arnold se stuhlym xichtem, malo hlasek a malo akce. Ma to hustej konec, to jo, jenze jinak tam moc akce neni a kdyz je, tak taky nijak uzasna neni. Takze tu zbejvaj jen dialogy o nicem a ohranej pribeh=nuda. No na 3* to bude, ale nebejt Arnolda tak nevim, nevim.. ()

Reklama

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách poslední film s Arnoldem na vrcholu. Dobrý scenář, obsazení, skvělá akce a kupa hlášek, tak, jak jsme byli u Arnolda zvyklí. Pak už to šlo s jeho tvorbou z kopce, neměl šťastnou ruku při výběru scénářů ani režisérů. Před politickou kariérou se na dlouhou dobu rozloučil naštěstí velice důstojně třetím Terminátorem. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě slušný (ve smyslu koukatelnosti) akčňák trpící hlavně na zbytečně přepálenou délku. I když to vlastně nějak moc nenudí, ale je to prostě dlouhé. Arnold je klasika, Vanessa je fajn, i když by mohla dostat prostoru trochu více, Caan si to evidentně užívá, Kilpatrick má zabijácký knírek. Prostě klasika ústupu devadesátkových akčňáků. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

S odstupem času už pouze a jen čistokrevná rutinní "made in Hollywood" záležitost. Zbraně jsou neskutečně cool a akční scény jsou špička (taky za ty peníze), avšak dějově je to opět špatné. Tímto akčňákem se měl Arnie dostat opět na akční vrchol. Zda se mu to povedlo je věc relativně diskutabilní. V porovnání s jeho pozdějšími snímky jde však pořád ještě o nadprůměr. James Caan si zápornou roli užívá měrou vrchovatou a i Vanessa Williams je celkem sympatická. Těžko říct, na kolik se dá Likvidátor nazvat pořádným akčním filmem. Akce je tu skutečně dost, avšak samotná na dobrý film nestačí. To je bohužel ten největší problém celého konceptu. Nic jiného tu prakticky není. Nuda... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Společnost „Cyrez“ se původně jmenovala „Cyrex“, ale skutečná společnost Cyrix proti tomu měla výhrady. Film byl již natočen, proto se musely všechny potřebné dialogy předabovat a loga se digitálně upravila. (HellFire)
  • V 54. minutě si můžeme všimnout, že nožík, který po Deguerinovi (James Caan) hodí Eraser (Arnold Schwarzenegger), je zavěšený na lanku a Deguerinovu ruku skutečně nezasáhne, stojí asi 10 centimetrů před rukou v rukávu košile, kterou prochází viditelné lanko jako dráha letu střely. (Petsuchos)
  • Ruská loď v baltimorském přístavu, na níž jsou nakládány „vlakové pušky“, nese jméno Vítězství s příslušností Novorissijsk. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama