Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Odulej Emil, Gibson chabrus na plíce a na ledviny, herečky taky nebyly nic, na čem by si jeden aspoň ohřál oko a navíc ani to počasí jim nějak nevyšlo. Všechno se to odehrávalo uprostřed tornáda, ale když se vylezlo z baráku na lešení, tak jsem zjistil, že ten vichr mám akorát v reprácích. Vim, že na to nebyl moc velkej rozpočet, ale nějakej ten ventilátor od Sencoru tam na tu chvíli mohli pro nebohého diváka mého typu fouknout, když už tam na ty zoufalé herce stříkali vodu zahradní hadicí s rozprašovačem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Po traileru, ještě před tím, než tento film vyšel k dispozici, se tu valila už vlna kritiky. Opakuji, teprve po traileru, který jsem si sice nepustil, ale i tak jsem si říkal, proč si sakra nepočkat na film a pak kritizovat. Hmmm, ono to stálo opravdu za velký H. Nějaké ty nelogičnosti, ty se tu našly, ale spíš jde o to, že to bylo strašně nudné, natahované, nebylo to s ohledem na téma vůbec napínavé a k tomu to mělo mizerné, herecké výkony. Nechci to protahovat, téma bylo nevyužité, akce byla amatérská, tak, že bych to dokázal natočit stejně i s kuličkovkou. Herci – nic moc teda, včetně Mela Gibsona, který sice má stále v sobě velkou osobnost, ale zde mu ani jeho role nesedla, krom jedné hlášce o fekální lobotomii, to mě aspoň rozesmálo. Aspoň mě teda trochu potěšila scéna, kdy Gibson několika výstřely pokosil jednoho protivníka. Dále stojí za zmínku ještě Kate Boswort, která to zahrála aspoň přirozeně. Ostatní tragédie včetně toho nesympatického policisty. A ani záporák David Zayas to tentokrát nezachránil. Jako, stále se tu něco dělo, ale tak pomalým tempem, že jsem se opravdu nudil. A ta puma? To bylo aspoň něco, co mě pobavilo, především v tom finálním záběru. Skočila po kořisti a pohádky bylo konec. K tomu mi přišla i divná filmová hudba. No, ani tu druhou hvězdu dát nemohu. Máme tu další nízkorozpočtové céčko na světe …. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Začínám mít takový dojem, že vypukla nějaká další epidemie mezi mými oblíbenými herci a všichni začínají brát role v podřadných filmech. Willis, Cage, Neeson a teď i Gibson.  Tento "film" byl špatný celý - od zápletky, přes prostředí, obsazením konče. Uvedu jen pár momentů, které mi utkvěly v hlavě po dobu sledování. Nějak jsem nepochopila co to bylo za dům, nějaký mrakodrap či co s tolika byty? To zvíře ve skříni, to bylo jako co, kočka, panter, opice? Divné, že neskočilo také na tu policistku, která měla též na sobě uniformu; o tom, jak mohlo žít v nějaké skříni ani nemluvím - to jako nechodilo ven, na záchod či jak? Gibson si střihnul spíše takové cameo, než opravdovou roli, pár protivných připomínek, pak nějaká ta procházka po chodbě, střelba a velkolepý pád ze schodů. No, upřímně se začínám děsit co vyprodukují filmaři dál, hlouběji klesnout snad ani nejde. Kvůli Melovi tomu nedám odpad, ale už nikdy více. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Niekde počas filmu sa spýtali diváci, „A musí byť tam ten dážď ?“ Odpoveďou by mohlo byť, že nemuselo tam byť nič. Tak televízne odfláknutý film aby jeden pohľadal, v zúrivom hurikáne sa odohráva asi tá najnudnejšie lúpež „nacistických“ obrazov a exemplárnym dôkazom biednosti režiséra so scenáristom je strih. Kde si možný záver iba odvodíte, ak budete vôbec chcieť. Force of Nature je všetkým len nie pútavým dejom, Gibson ide s pištoľou pri stene ako v Zbrani 2 ale to je len nostalgia tých, čo vedia. O ostatnom škoda reči, pretože ak film, ktorý sa tiahne v nezaujímavosti, ešte pridá zbytočne dlhý rozhovor pri šití rany, tak je to rezignácia. Ako pri tom strihu na záver. Nikto nevie ako to dopadlo, podstatné je že všetci sú šťastní. Americká produkcia a ich diváci myslím. Nám nech to ani len nepríde na um!! (videné 01.03.2021, Antik kino) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ono to má jenom hodinu a půl, což je na dnešní poměry celkem málo, ale i tak je to neskutečná nuda a táhne se to. A další věc, kterou na tom nechápu, je, proč staří herečtí pardálové lezou do takových sraček. Role M. Gibsona je tady naprosto zbytečná, vlastně si ani moc nezahrál, stejně jako je zbytečná bouře na pozadí celýho filmu. Není to dramatický, není to napínavý a vrcholem všeho absurdna je pak nějaká puma zavřená v jednom z bytů, která ráda žere policajty. A ani by divák nevěřil, kolik se v relativně krátkým čase a taky na malým prostoru (celý se to odehrává v jednom činžáku) najde času na bezduchý a hloupý tlachání. Jo, to se jen tak někomu nepodaří.... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama