Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bývalý polda a profesionální podivín Waldo opouští tak trochu nedobrovolně svůj exil a vyráží do Hollywoodu. Tady má zjistit, jestli televizní hvězda a profesionální alkoholik Alastair Pinch zabil svou ženu, nebo to na něj někdo ušil. Jenže v Hollywoodu člověk nemůže věřit nikomu. Last Looks je fajn krimi, která se nebojí střídat napětí s bizarním humorem, má hodně fajn herecké obsazení a nenudí. Ale spíš než film je to sled dialogů, protože se tu vlastně pořád kecá. Hlavně kvůli tomu, aby si nikdo nevšiml, jak moc je to celé levné a podfinancované. Ale když to člověk překousne a zvykne si na lacinější look, je to vlastně až nečekaně fajn. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokus o odlehčenou detektivku s oldschoolovou patinou, nad kterou se lehce vznáší Agathin duch. Takže rozhodně nic akčního a thrillerového. A bohužel ani nic jiného. Po neúměrně dlouhém čekání a doufání, že se to rozjede, jsem o děj postupně ztrácel zájem a ke konci už mi bylo úplně jedno, kdo je vrah a co se děje. Ani herci, což bylo největší lákadlo, mě nijak neoslovili. Hunnama mám sice rád, ale jeho idiot jezdící na Favoritu, ze kterého sleze jen aby dostal do držky, mi spíš lezl na nervy. Zklamání a to nemalé. 30% ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

No to mě poser, nakonec se z toho vyklubal jeden z nejfajn filmů, co sem viděl. Pohodový lážoplážo s občasnou napínačkou až do prdele, téměř bez výstřelu protkaný pár mrtvolama, kdy se mi podařilo brejlatýho zahradníka vodhalit skoro na začátku, povedná taškařice kde kupodivu ani zestárlej Mel to nepojebal, no fááákt, kurwadrát, čumim i já, a to mě máloco dokáže voslovit tak, že bych tomu kupodivně napsal čistě positivní honorář. Takže abych to definitívo uzavřel, prima parta, prima prostředí, prima nepojebaná kamera, prima příběh s kapkou hepáče na závěr ? Jo, tak to se lásko jmenuje Waldo. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý losangeleský policejní detektiv Charlie Waldo (Charlie Hunnam) je přes svojí expřítelkyni Lorenu (Morena Baccarin) a média vtažen do vyšetřování vraždy Moniky Alastair. Mezi hlavní podezřelé patří její manžel, herec Alastair Pinch (Mel Gibson)... Film se může pochlubit slušným hereckým obsazením. Moje hlavní výtka se týká příběhu, který mohl být svižnější. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z Walda jsem vycítil, že záměrem jeho tvůrců bylo z něj udělat výrazně stylovou, svižnou, nápaditou, zábavnou, odlehčenou krimi, s cool postavami, na čele se sympatickým ústředním hrdinou, bývalým detektivem, kterého si pro jeho neodolatelnou ležérnost a všudypřítomným nadhled nad věcí snad nelze nezamilovat. Výsledek. Waldo není ani stylově výrazný, ani svižný, ani nápaditý, natož pak zábavný, veškeré postavy jsou všechno, jen ne cool a samotný Waldo, v podání nesympatického hereckého dřeva Charlie Hunnama, je zatraceně otravný týpek, kterému jsem celou dobu přál, aby se mu stalo něco fakt odpornýho. On vůbec ale vlastně celý film doplácí především na postavy, které se zde vesměs chovají jako retardi, vymaštěný hňupové a namachrovaný prosťáčci, z nichž snad jediný Gibson si dokázal udržet alespoň nějakou úroveň, zbytek postav, a v podstatě i jejich hereckých představitelů je ale vážně o ničem. Zápletka je pak zoufale poslepovaný žánrový mix, ústřední linii každopádně ale tvoří krkolomný krimi případ, za jehož kostru a hlavně vyústění by se ovšem styděli i tvůrci Komisaře Rexe po osmi dvanáctkách vychlazeného Budvaru. Napětí, či atmosféru tu pak hledat též nemá cenu, a já tak ve výsledku v podstatě přemýšlím, zdali lze ve Waldovi vlastně najít alespoň jediná pozitivní věc. Možná tedy sexy Morena Baccarin, i když ani její účast zhruba asi ve dvou krátkých scénách nelze považovat zrovna za nějaký významnější záchranný kruh. Za mě tedy s hodně odřenýma ušima 2* a konstatování, že tohle mělo do zábavné podívané opravdu hodně daleko. Velmi mizerný pokus. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama