Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (62)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celkom milá jednohubka na ospalé popoludnie. Problém s nízkym hodnotením je asi v tom, že sa to snaží tváriť ako nahláškovaná akčná jazda, ale je to úplne klasická detektívka prakticky bez akčných scén, akurát Charliemu rôzni ľudia dávajú v zhruba 5-minútových intervaloch po hube. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bývalý polda a profesionální podivín Waldo opouští tak trochu nedobrovolně svůj exil a vyráží do Hollywoodu. Tady má zjistit, jestli televizní hvězda a profesionální alkoholik Alastair Pinch zabil svou ženu, nebo to na něj někdo ušil. Jenže v Hollywoodu člověk nemůže věřit nikomu. Last Looks je fajn krimi, která se nebojí střídat napětí s bizarním humorem, má hodně fajn herecké obsazení a nenudí. Ale spíš než film je to sled dialogů, protože se tu vlastně pořád kecá. Hlavně kvůli tomu, aby si nikdo nevšiml, jak moc je to celé levné a podfinancované. Ale když to člověk překousne a zvykne si na lacinější look, je to vlastně až nečekaně fajn. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson ve vedlejší roli v zajímavějším filmu než jsem si původně myslel. Pro mě osobně zajímavá hra, při hledání vraha. Taková ta slabší verze Čínské čtvrti, kdy se detektiv toulá městem, aby odhalil pravdu. A divák z první řady sleduje vývoj případu. Hunnamovi tyhle role začínají hodně slušet. 65% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý losangeleský policejní detektiv Charlie Waldo (Charlie Hunnam) je přes svojí expřítelkyni Lorenu (Morena Baccarin) a média vtažen do vyšetřování vraždy Moniky Alastair. Mezi hlavní podezřelé patří její manžel, herec Alastair Pinch (Mel Gibson)... Film se může pochlubit slušným hereckým obsazením. Moje hlavní výtka se týká příběhu, který mohl být svižnější. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dokonalý příklad filmu, ve kterém optimálně nefunguje téměř nic. Hollywoodské kopce jsou otřeseny. Prominentní herec je obviněn z vraždy své manželky. A soukromý detektiv bez licence Charlie Waldo, dříve nejlepší detektiv LAPD, který razí velmi svérázný životní styl, nosí neandrtálský vous, vlastní jen stovku věcí a kuře, dopravuje se všude na kole a bydlí v karavanu, je povolán, aby případ zdárně vyřešil. Naprosto nechápu, proč má film bezmála dvě hodiny. Mně připadalo, že trvá ještě déle. Nečekejte nikterak sofistikovanou detektivku se sofistikovaným způsobem vyprávění.  Má to poměrně odlehčený a hlavně zcela neakční ráz. Většinu filmu mně bylo zcela jedno, kdo je onen vrah. Celou záležitost produkčně spískal Charlie Hunnam, mírně nesympatický herec, který ji režijně svěřil nenápaditému až slabému režisérovi. Tim Kirkby tedy dokáže diváka patřičně otrávit. Samé sáhodlouhé dialogy, občasně vzduchem prosviští pěst, která skončí na obličeji hlavního protagonisty. Ten se v polovině filmu oholí, abychom také mohli posoudit kvalitu a stav jeho pleti.  Mel Gibson už vyloženě paběrkuje, má na ksichtě jakýsi nemožný humus vous a ani se nijak nesnaží být něčím zapamatovatelný. Morena Baccarin a Lucy Fry jsou dobré ozdoby. Rozuzlení filmu, respektive odhalení vraha je statické, jako ostatně celý film. Režisér byl dokonce líný natočit nějakou barvitou scénu průběhu vraždy navíc, takže celé odhalení probíhá stylem chytráckých dedukcí a zásadních odhalení z unylých tv detektivek. Na filmu se dá vyzdvihnout akorát jeho vizuální kvalita a pestré herecké obsazení. Podruhé bych tento film opravdu absolvovat nechtěl. 4/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Obsah nalákal a naozaj som si myslel, že ide len o podcenenú kriminálku. Avšak ono sa z toho vykľula komédia, ale len pokus o ňu, vtipné mi tu neprišlo vlastne nič. Je tu aj nevyužitý príbehový potenciál. Keby šli seriózne do vyšetrovania vraždy navážno, urobili by lepšie. Ale že bol Gibson sťatý na mol je samozrejme najvhodnejšie obsadenie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak pitomé, jako spíše nudné béčko, které se snaží nalákat na Mela Gibsona ale každý ví, že o něm to nebude. Akci nečekejte, zajímavý příběh také ne, jen ten Charlie se docela snaží. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vsechny postavy jsem uz nekde videl, ale to nevadilo. Je to na hrane parodie noirovych kriminalnich zahad. Vykony Mela Gibsona a Charlieho Hunnama jsou zabavne. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že mám fakt rád Charlieho Hunmana, ten kluk je přirozený talent a chemie mezi ním a Lucy Fry je opravdu přirozená. Přidejte k tomu Mela Gibsona a dostanete pohodový film, na který se dobře dívá, což je v poslední době v Hollywoodu zázrak. Škoda jenom, že filmu chybí ono „cosi“, co by po pozvedlo na vyšší úroveň. Je to totiž po všech stránkách moc povedené řemeslo. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Moje blbost, že věřím zdejším anotacím, že před filmem nečtu žádné komentáře a nekoukám většinou na trailery. Prý "akční/thriller". Tyhle škatulky psal asi mimozemšťan. Trapnější frašku jsem už hodně dlouho neviděl. Ano, správně mělo být "fraška/trapárna/nudná, rádoby mondénní pseudokomediální kvazidetektivka", nebo tak něco. Nezáživný děj, nezajímavá zápletka, vyloženě odpudivé prostředí hollywoodského showbizu a v něm ani jedna sympatická postava, v hlavní roli nepodařený klon Brada Pitta, který v jednom kuse dostává přes hubu, ani jedna jediná scéna, která by mě aspoň trochu zaujala, nebo při které bych se aspoň trochu pousmál, nic, naprosto zhola nic, kvůli čemu bych chtěl dát byť jen jednu slabou malinkatou hvězdičku. Absolutní ztráta času. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokus o odlehčenou detektivku s oldschoolovou patinou, nad kterou se lehce vznáší Agathin duch. Takže rozhodně nic akčního a thrillerového. A bohužel ani nic jiného. Po neúměrně dlouhém čekání a doufání, že se to rozjede, jsem o děj postupně ztrácel zájem a ke konci už mi bylo úplně jedno, kdo je vrah a co se děje. Ani herci, což bylo největší lákadlo, mě nijak neoslovili. Hunnama mám sice rád, ale jeho idiot jezdící na Favoritu, ze kterého sleze jen aby dostal do držky, mi spíš lezl na nervy. Zklamání a to nemalé. 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o vtipnú detektívku v štýle Big Lebowski, v ktorej nejaký chcípak (Hunnam), ktorého každý neustále mláti, vyrieši prípad vraždy. Pritom hlavný podozrivý (Mel Gibson) bol tak ožratý pod obraz, že si nepamätá, či svoju ženu zabil. Vtipné to nie je vôbec. Samotný prípad tiež dvakrát strhujúci nie je. Žiadny z hercov nepredvedie nič extra. Poteší, že Gibson sa tu nemihne, ale má celkom veľkú vedľajšiu úlohu. To skôr kráska Morena Baccarinová tu je len vábnička na plagát. Nenapadá ma, čo by som na tejto nudnej, tuctovej a zbytočnej detektívke pochválil. Snáď len to, že na rozdiel od posledných dvadsiatich Willisoviek, to vyzerá ako kompetentne natočený film. 4/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

béčková detektivka,která neurazí,ale zároveň nemá nic čím by se dokázala vrýt do paměti.Největší devízou je herecké obsazení,protože jak Charlie Hunnam,tak Mel Gibson mají charismatu na rozdávání a utáhli by i horší kousky...50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nakonec je to takový vzpomínání na to, jaký filmy se na konci minulýho století točily. Chvílema až moc pomalý, i ta zápletka je taková obyčejná. A to zprvu ani tak nevypadalo. Nakonec ale vcelku slušná skoro dvouhodinka. 60%. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Jediným důvodem proč jsem se chtěl podívat na tento film byl právě hlavní hrdina Charlie Hunnam. Musím říct, že mě film dokázal docela pěkně vtáhnout do děje a první hodinu jsem si říkal, že to není vůbec špatné. Charlie měl pořád svoje vousy, které mi k němu prostě neodmyslitelně sedí. Bylo dost divné, když svou "lví hřívu" shodil. Od té doby to šlo s Last Looks docela z kopce a nezachránil to ani závěrečný twist, který byl hrubě neuspokojivý. Je to rozhodně lepší než všechny ty sračky ve kterých se poslední dobou objevují podobné vyhaslé hvězdy jako Mel Gibson. Pokud se to někde snažilo být vtipné, tak já jsem se teda nesmál. Poslední věcí, která mi hodně kazila dojem z filmu bylo místy dost divné zaostření kamery, volba hudby a nazvučení. Alespoň tohle si mohli trochu lépe pohlídat. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pre neznalého fajn krimi, lenže pre nás ostatných, čo máme napozeraný žáner a vieme ako sa to aktuálne točí, tak vraj je jasný od začiatku. Cením ale GIbsona, že konečne dobre a aj zvyšok osadenstva bol fajn. Neunudí, ale mňa to nejak extra nenadchlo. Našťastie pri pár momentoch som sa uškrnul. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama