Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SeTTi

On byl především předraženej jak prase... V tom je ten háček. Proto to zmiňuju. Ne byl hroznej a maš pravdu, naprosto mimo předlohu. No v podstatě mimo všeho co jsme od toho čekali. tedy ano, až na těch 5min. To tenhle Dead Effect aspoň splňuje a na nic jiného si ani nehraje. 8)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Na toho už jen mlžně vzpomínám. Ale on to zas tak tragický film nebyl, jen se až na jednu zbraň a asi 3min sekvenci úplně minul předlohy.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

SeTTi

Já byl naprosto spokojený jen bych to přejmenoval na Space Marines VS space zombies, aby bylo všem od začátku jasný, že je to nadsázka jak prase.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Když na ten film koukáš s tím, že byl toceny jako nizkorozpoctove cecko natočené za dva týdny, tak to je celkem povedené. Mohli to pojmout trochu lépe a využít kolonisty. Tuším že to je variace na švýcarský film Cargo, který je ale o příčku výše. Jestli na to bude ale někdo koukat jen kvůli Brucovi, tak bude hodně sklamany. A proto, že jde o levný film, tak se musí ocenit kulisy a triky. Proto narážka na ackovou WW, která má příšerné triky příšerné.

na příspěvěk reagoval Han_Quintet, Prometheus69

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Hele nejsou, přišly mi krapet lepší, ale jde hodně vidět, ale žádné terno :D Film doporučuju je to jedna velká prdel :)

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

Mno já nevěřím tomu, že za to ty tři mega dostal, to je nesmysl :DDD Prostě už točí jen pro zábavu nepotřebuje prachy.

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Geniální scifi Béčko se space zombíkama, který může brát vážně jen naprostý idiot, já se bavil a smál od začátku do konce, super natočený, jasná nadsázka a komedie, ale tupců co to zflušou tu bude dost :)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

Ne já to neberu. A pokud to je fakt tak pro fandy opravdu poctivý akční filmařiny a herců co si drželi určitou úroveň je opravdu hodně smutnej a je úplně jedno jak to kdo okeca.

Figu

Figu (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jo, ta byla super! Když by se jednou zadařilo, mohla by tak podobně vypadat i šeska McLana. By mě vůbec nevadilo.

Figu

Figu (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

V tom taktéž nezbývá než souhlasit. Taky jsem jeho filmům, nebo spíš filmům s ním z let posledních nikdy nedal špatnou známku :) Já ho dodneška můžu!

Figu

Figu (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

Moc pěknej článek. To jen potvrzuje logický úvahy inteligentnějších a chytřejších fanoušků, kteří do toho trochu vidí :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Finskej

Že by pro prachy? Willis zásadně točí vždycky pro nějaký stejný producenty, takže předpokládám, že dostane paušál třeba za tři filmy dohromady. Wesley Snipes takhle tuším dostal za filmy 7 sekund, Nukleární cíl a Detonátor najednou 12 nebo 15 mega dohromady za všechny tři. Pokud to má Willis stejně, natočí za třeba 10 mega tři filmy, kde dřepí za stolem a má to dohromady hotový za tři tejdny. A nenadře se na nich tolik, jako když 4 měsíce natáčel Die Hard 5 a musel bejt v každým záběru. Tak bych to nějak viděl. A vzhledem k tomu, že má dospělý děti, malý dítě a mladou ženu, musí vydělávat, aby až zdechne, bylo co dědit.

na příspěvěk reagoval Figu

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja si zase hovorim, ze preco sa zakazdym pri jeho novej videosracke ozyvaju prekvapeni fanusikovia, ked ten typ filmov toci uz skoro desat rokov.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tie zablesky zbrani su uz bohuzial vo videokategorii smutny standard. A aj v kinofilmoch sa obcas taky shit najde.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

No ty vole, já vím, že se  kolikrát pouští do éteru trailery filmů, které ještě nejsou dodělané, ale ty záblesky ze zbraní to je neuvěřitelná drzost. Co se týče obsahu, v roce 2020 napsat něco takového už chce pořádné koule.

na příspěvěk reagoval Lacike

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Kdyby to vyšlo v době před prvním Alienem, tak možná tři hvězdy. Takhle asi nic.

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama