Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Kurnik šopa co je tohle za posranou amatérskou parodii na sci-fi?. Na Zemi vypukne mor tak se rozhodnou, že lidi budou posílat na novou planetu, kterou obydlí a film sleduje život jedné posádky z vybraných lodí . Už od začátku je to stupidní kapitán lodi a jeho armáda cca 10 lidí se zavře v kryokomorách a nedělají většinu filmu nic na lodi je 300 000 lidí většina v kryospánku a zůstane vzhůru zhruba 15 lidí. Kdyby se kdokoliv vzpouřil stačí vyhodit kapitánskou kajutu ( jsou tam všichni v kryokomorách proč všeci na jednom místě nevím) a bylo by po starostech. Těch 15 lidí tam celý film dělá úplné kulové jen jeden občas umyje zem tomu říkám náplň práce jo teda pardon chlastají tam jakási podomácku vyrobený nápoj . Vypukne tak jakási mutantí nákaza a kulky jich nezabíjí a oheň taky ne všichni to ví nebo postupně zjistí , ale přesto do nich střílí pořád jak pacení. Thomas Jane je tam tak 5 minut na začátku má proslov pak až na cca 30 minut před koncem a je po něm. Na konci tam po nich střílejí plastovýma pistolkama podobnýma těch co reklamují v těch reklamách na nerv. Jo a jinak hlavní monstrum vypadá hůře než monstra z hororů z 80 let proti němu jsou i monstra co byli zde https://www.csfd.cz/film/82259-pomsta-vetrelce/komentare/ kvalitní. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ťažké béčko, ktoré na hranicu aspoň ako-takej pozerateľnosti ledva-ledva vyťahujú Bruce Willis, Thomas Jane (ten je tu ale max. 10 minút) a Timothy V. Murphy. Prvá polovica hrozná, ale v druhej to začne ísť do zombies vo vesmíre a Votrelca a jemne sa to zlepší, aj keď ukážková zlátanina a diletantstvo je to aj potom. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bruce a jeho tým vs. parazitní emzácké zombie. A je to přesně tak blbé, jak to zní. Pozitivní je, že Willis už se od toho dna může jenom odrazit, protože o moc níž to nejde. Nicméně tohle je docela sranda. papundeklové kulisy a mizerné efekty sem tak nějak patří a totéž se dá říct i o vlastně přiznaném plagiátorství. Suitsovi budiž přičteno ke cti i to, že se mu daří nenudit, byť občas za pomoci strašlivých hovadin. Ale tak co už. je to jasný podprůměr, ale zase ne takový, aby si zasloužil černá čísla. 40% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Mnoho hororů a scifíček obsahuje scény, kde postavy na svou zvědavost škaredě doplatí. Díky tomuto skvostu se k nim teď můžu počítat taky. Přestože ještě vláda nevyhlásila jednoletý tvrdý lockdown, který by mě na 24 hodin denně přibil k TV, dobrovolně jsem si pustil béčkový film jen proto, abych se podíval kam až Willis upadl. A bylo to poučné. Tento zážitek ve mě totiž probudil několik otázek jako: Není protizákonné, aby dělalo kameramana desetileté dítě? Opravdu si někteří lidé pletou slova originální námět a orangutální nátěr? Kdo tohle platí? Nu, otázek by bylo mnoho, ale ty do recenzí nepatří. Takže abych to nějak stručně okomentoval. Bruce Willisovi neuškodí ani účinkování v takovéto neoriginální a diletantské zbytečnosti. Pořád je to Ten Bruce Willis. Ovšem na stranu druhou, je tato roztřepaná, ohavně nastříhaná a laciná vykrádačka Věci a Vetřelce tak špatná, že ji ani účast Bruce Willise a ostatních brigádníků nepomůže. Kolskaja sverchglubokaja, kterou jsem nedávno viděl, je oproti tomuto neskvostu oskarová pecka. Netuším kdo je cílovka takových filmů, ale někde jsem četl, že vkus a soudnost jsou v mnoha ohledech velmi přeceňované schopnosti. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem od Bruce Willise větší hrůzy a od Stevena Seagala naprosté hrůzy. Breach alespoň docela šikovně zvládá první napínavější polovinu. Bohužel se jedná o céčko jak vyšije a jako dávný fanda Bruce Willise už skoro 10 let smutně sleduju jak se tenhle kdysi můj nejslavnější hrdina propadá do Seagalovské bažiny, ze které čouhají Stevenovy prsty a Cageovy ruky. Ach jó :( 30% ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama