Reklama

Reklama

Dlouhá noc přežití

  • Česko Dlouhá noc: Přežití (více)
Trailer 1

Dva lupiči utíkají směrem k mexickým hranicím. Jednoho z nich ale postřelí, a tak si vyhlédnou vesnického doktora, kterému zajmou rodinu a vyhrožují smrtí, dokud neposkytne zraněnému pomoc... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se někdy bude natáčet remake Blbého a blbějšího tak herci co zde hrály by mohly hrát i tam mají k tomu slušně našlápnuto. Trauma centre mělo aspoň příběh sice blbý, ale dělo se tam něco a navíc to bylo vtipné tohle má blbý příběh , blbé postavy, blbé dialogy a blbý scénář jediné co se zde dá pochválit je to, že Bruce zde není zhruba 15 minut, ale pozor minimálně 40 možná i více . K ději dva chlápci odstřelí jakéhosi pracháče a okradou ho s tím, že zdrhnou do Mexika, ale po cestě se staví na benzínku kde se to zvrtne a jednoho z nich postřelí. Tak si zajdou k rodině doktora, aby mu (tomu postřelenému) pomohl. Je smutné dívat se kam to Bruce Willis dotáhl (tento rok nás čeká ještě jedna perla od tohoto režiséra s ním) dávám tomu tak 2-3 roky a dopadne možná ještě hůře než Nicolas Cage, Steven Seagal, Jean Claude Van Damme a Dolph Lundgren dohromady . Menší postřehy k filmu 1) Když někomu zastřelíte příbuzného přijde mě docela zbytečné a blbé říkat těm ostatním , že pokud budou dělat to co chcete nic se nikomu nestane 2) Vysvětlovat doktorovi co se Vám předtím přiznal, že zabil úmyslně svého pacienta Hypokratovu přísahu ve stylu, že nemůže nechat tvého příbuzného umřít zvláště, když ten doktor viděl jak zde zabili jeho příbuzného je zbytečné 3) Když už se dostanete od únosců pryč tak by nebylo na škodu se třeba rozdělit a ne zavřít se dva ve stodole a další dvě bůhví kde. 4) Byly 4 na jednoho toho druhého zraněného nepočítám co třeba to zkusit využít? 5) Když mě umírá brácha a všichni unesení mě utekly rozhodně bych nešel za bráchou nerozbrečel se tam a neptal se co mám dělat, že jsem to posral. 6) Nejsem doktor, ale pokud Vás postřelí do ruky pravděpodobně neumřete ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(5%) Sakra, to bylo pěkně zahozené odpoledne před mojí noční. Ale co, ještě, že jsem si tento snímek, cca přeložený do češtiny „PŘEŽÍT NOC“ dal raději hezky odpolko před noční šichtou. ;) A nyní k tomuto zázračnému „déčkovému filmu“. Předchozí režisérův počin TRAUMA CENTER mi kupodivu sedl, asi jsem měl opravdu mimořádnou náladu, že jsem mu udělil 3*, ale co už … Toto je jednak velká NUDA a především FRAŠKA PLNÁ NELOGICKÝCH SCÉN, až mi připadalo, že to režisér natočil záměrně až parodicky, nebo byl u toho permanentně sjetej či vožralej na plech. Seznámení s postavami mě nebralo, připadalo mi to, jak kdyby všichni umírali nějakou nemocí. Je smutné vidět Bruce Willise, jak zde má roli stárnoucího chlapa, který nezmůže proti dvěma zločincům (jeden mimochodem umírá) nic. Jeho herecký výkon je taky mizerný. Nejhorší bylo, jak vzteky halekal v lese jako starý vlk, to bylo otřesné. Dvojice zločinců …. No k těm fakt nemám slov. Jeden z nich je švihnutý na palici, a když se přestane ovládat, někdo to odsere. První půlka filmu byla na hovno, ale ta druhá? To bylo neskutečně natahované a logicky ujeté. Přeci ta rodinka mohla dávno uniknout nebo toho jednoho fyzicky funkčního gaunera xxx způsoby dostat ne? Víc k tomu asi dodávat nebudu. Dal bych 1*, ale nevím vlastně za co … ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zapřisáhl jsem se, že už si rozhodně nedám žádný nový film s Willisem, který bude režírovat Matt Eskandari. Jenže ve mě ještě pořád žije ten desetiletý kluk, který kdysi s otevřenou pusou koukal v televizi na Měsíční svit a od té chvíle potřeboval vidět všechno s tím šílencem, co tam hrál hlavní roli. Takže k Survive the Night. Nakonec jsme vlastně rád, že jsem vlastní předsevzetí porušil, protože zdaleka nejde o to nejhorší, co VODillis během poslední dekády natočil. V prvé řadě tady nemá pouhé cameo, ale plnohodnotnou roli, která se producíruje před kamerou dobrou polovinu stopáže. Herci navíc všeobecně nejsou špatní (rozhodně to nepůsobí jako slezina amatérských nadšenců), jen na Lydia Hull se film od filmu hůř kouká. Dokonce i Eskandriho musím pochválit, protože tentokrát něco konečně režíruje a chvílemi mu i slušně funguje napětí (čemuž pomáhá i fajn soundtrack). Bohužel je úplně mimo scénář. Zhruba do půlky se ještě snaží držet nějaké elementární logiky, ale pak se to opravdu odstrašujícím způsobem rozsype, postavy se začnou chovat úplně šíleně a s nadějí na slušný výsledek je konec. Ale dívat se na to bez újmy dá, o tom žádná. A to je po odpadovém Trauma Center přeci jen zlepšení. 30% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neúspešná spolupráca režiséra Matta Eskandariho a herca Bruca Willisa pokračuje, Bohužiaľ. Ich aktuálny céčkový film je založený na stokrát videnom a spracovanom materiáli. Kopa jednoduchých riešení s minimom hereckých performancov. Film len pre skalných fanúšikov Bruca Willisa. Škoda, že v poslednom čase musím túto vetu u B.W. zopakovať viackrát.Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

...aneb jak držitel Zlatého Glóbu a 2 cen Emmy a jeden z největších sympaťáků své doby našel další dno své kariéry. O tom jak velká sračka to je se radši nebudu bavit ale něco mi říká že narozdíl od Cage který už se herecky opravdu ztratil na tu první ligu Willis stále ještě má. 1/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 10 dní v Columbusu (Georgia, USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama