Reklama

Reklama

Recenze (9)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní a zbytečnej remake a jakože pokračování Náhlý smrti. Akorát, že tentokrát převážně s negrama na basketu. Jak jsem hodně ocenil Poslední zúčtování s Bautistou který si bralo základ z Žánova těžce průměrnýho kousku z 90 let, ale vesměs si jelo po svým což chválím, tak tady se doslovně vykrádají konkrétní scény. Invence? Neexistuje! Akce tupá, záporák nevýraznej a Jai White už tučnej, pomalej a znuděnej. Ty bitky mi přišly jakoby zpomalený bez dynamiky. Dvě hvězdice z milosti a obliby k danému subžánru.25% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nepřetržité násilí, které po 80 minutách nezanechá žádný dojem. Nevím jestli si remake z 90.let Jeana Clauda Van Damma Náhlá smrt zaslouží nový život. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

DTV pokračovanie najnudnejšej áčkovej Van Dammeovky ma bavilo o triedu viac. Na rozdiel od v tej dobe sfetovaného Van Dammea sa White fakt snažil niečo predviesť. Pidirozpočet obmedzil akciu len na pobehovanie po štadióne s občasnými bitkami, ale je ich tu rozhodne viac ako v jednotke a sú na solídnej úrovni. Žiadnych extra zložitých chvatov sa nedočkáme, ale dobre sa na bitky pozerá. Pôsobia kontaktne a tvrdo a sú celkom prehľadné. Najlepší je duel White vs. mrštný holohlavý černoch Marrese Crump v ktorom vidno, že White čo sa týka rýchlosti, už nestíha a porazí ho len pretože to bolo napísané v scenári. To že je film dejovo milióntou variáciou na Die Hard otvorene priznajú vtipnou narážkou. Mimo solídnej akcie film zaujme už len trápnym správaním záporákov alebo nefunkčným komickým parťákom, ktorý pôsobí jak retard. Celkovo dávam spokojné 2 hviezdičky. Je to podpriemerný lacný ale kompetentne natočený akčniak na úrovni nedávneho Kindergarten Cop 2, ale keď viete, čo zhruba máte očakávať vzhľadom na pidirozpočet, tak sa zabavíte rozhodne oveľa lepšie jak pri posledných Willisovkách. 4/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna tak na urovni jednicky z roku 1995, akurat miesto Van Dammeho kyvol na spolupracu Michal Ja Biely. Minimalny rozpocet krici zdaleka, no aspon ze par rvaciek, mohlo aj par vybuchov byt   : 5 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Strááášne slabulinké. Kedysi bleskový White teraz ide ako Seagal, ako spomalený film, až to nesedí "do oka". Oproti tomuto je Van Dammov pokus ako bohovské veľdielo. ()

johnsnow odpad!

všechny recenze uživatele

To kerý pičov bohov chuj písal scenár a režíroval. Akože White ako hrdina OK. Eklund ako záporák-Dá sa. Kopírovanie Vandammovky z 1994-tého-Nič neobvyklé, to sa robí často. Jebnutý udržbár ako kolega-Veľký prúser. Otravné decká hlavného hrdinu-Skurvený prúser. súboje kde vreští debilná hudba a majú divné funny vsuvky-extra skurvený prúser. A korunku kokotnosti tomu nasadí finish kde proste film celú dobu tvrdí, že zbrane záporákov fungujú iba tak, že z nich vystrelí záporák ktorému zbraň patrí. A potvrdí sa to niekoľko krát keď White stlačí spúšť a nič. A na konči ke´d ekludn zdrhá tak tá bohatá piča z tej zbrane vypáli jak nič. No tak akože chodte do materinej piči aj so scenárom aj s rozumom aj zo všetkým. A duplom to nasere keď to kukáte v origináli bez tituliek a dáte si námahu prekladať si to vlastným skillom angličtiny a dočkáte sa za odmenu tohto. Fujtajbel. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální brak. Debilní scénář, námět, hudba, kamera, celá realizace. Účinkuje tam jen hrozný komparz v čele s jediným slabým "hercem". Moc mi to slovo "herec" ani nejde přes pusu. Všechno špatně, dodíváno za 15 úmorných minut. (2%) ()

JendaBenda 

všechny recenze uživatele

Hustý! Samo že White byl největší tahoun, pak ještě ten údržbář co luxusně přiznal totální inspiraci filmu podle Die Hard. Vše ostatní bylo sračka. Bojový scény uš k y, ale absolutně nejvíc jsem se bavil u finálního souboje. To byla minuta upřímného smíchu :-) 30% ()

Reklama

Reklama