Reklama

Reklama

The Big Ugly

  • USA London Calling (pracovní název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film rieši anglo-americké vzťahy, ktoré sa pokazili práve vtedy, keď šéfovia londýnskych mafiánov investujú do ropnej dohody so Západnou Virgíniou v nádeji, že sa budú venovať legalizácii príjmov z trestnej činnosti, a že tak zbohatnú... (Martin741)

Recenze (7)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdičku strhávam za to, že je to nuda. Druhú za to, že je to kurevsky veľká nuda. Tretiu za to, že som sa nevedel dočkať konca. Štvrtú za to, že som sa konca nedočkal. To sa fakt nedalo vydržať. Je to nejaká akože gangsterka o starých mafiánoch, ktorí majú nejaké plány na veľký obchod, či čo, ale celý čas tam všetci totálne neznesiteľne nudne kecajú úplne o ničom. Takže jednu hviezdičku filmu nechávam za skvelé herecké obsadenie. Ale aj tak nikto z nich nič nepredvedie. Oproti ostatným súčasným DTV filmom je ale smutné, že sa evidentne o niečo snažili, ale vôbec im to nevyšlo. 2/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak reziser Scott Wiper sa aspon vratil do slusneho priemeru, Big Ugly mozno kludne porovnat so Serifom 1999 alebo The Condemned 2007. Dokonca aj drsny Vinnie Jones z The Condemned 2007 tu bol. A videl som uz aj hodne stareho Malcolma Mc Dowella /Clockwork Orange, Evilenko/ : 56 % ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu, že Leven Rambin nebude po šichtě cestou domů denně znásilněná u popelnic nějakým zasraným, dementním vidlákem.. Anglo-americké vztahy můžou rupnout a nejlépe ve vidlákově ve Virginii, kde se mrtvoly zakopávají s křížkem jako za starých dob divokého západu. Slušný námět s poněkud utahanou stopou. 90min ve svěžím tempu novodobého westernu by z tohoto udělalo zajímavější počin. Vinnie Jones nestárne a Brandon Sklenar si slušně užívá zparchantělýho synáčka. 50% ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1x hvězda za herecké obsazení, 1x hvězda za prostředí amerického venkova a 1x hvězda, aby se neřeklo. Zde Vinnie dostal opět roli "drsňáka", ale jen na oko. Z každé situace ho ale musí někdo zachraňovat a to se prostě k němu nehodí. ()

arcy666 

všechny recenze uživatele

Největší držky stříbrného plátna se mlátí na americkém vidlakově. Děj neřešit prosím, feel good pocit ale už ano. Není nad takový jednoduchý film v jednu hodinu nad ránem po kterém se blaženě usíná. Jen trochu zůstala pachuť v tlamě, že výsledek mohl být o kus lepší, protože vstupní ingredience nebyly vůbec zlé. ()

Reklama

Reklama