Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Společensky neobratný teenager se seznámí s bandou grázlů, kteří plánují unést arogantního zazobaného spolužáka – jenže události naberou vražedný spád. (Netflix)

Recenze (4)

Dechman odpad!

všechny recenze uživatele

Keby to nebolo podľa skutočnej udalosti, asi by som to nedopozeral...teda riadna hatlanina toto, ani hlavu ani pätu logiky to nemalo veru.... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovský thriller o partě mladíků, kteří provedou únos bohatého arogantního spolužáka s požadavkem o výkupné, jenomže se jim celý plán zvrtne v něco, co v žádném případě nečekali. Nějak originální námět by sice mohl slibovat zajímavou podívanou, ale bohužel, není tomu tak. Děj je zcela bez přirozeností a nápadů. Tvůrci se sice snaží o nějakou temnější atmosféru, avšak zapomněli využít mladistvé amatérské počínání. Sice si to krapet všímá problematiky vztahů, mezi mladými lidmi, plných nejrůznějších konfliktů, ale když tomu chybí rázná linka dramatu, zůstává z toho jen obyčejná vyprávěnka, která po zhlédnutí okamžitě z paměti vyšumí. Tady skutečně není nic, co by zaujalo, co by divácký uchvátilo, co by přivedlo alespoň k nějakému filmovému zážitku. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý počin s Filipín. Je tu neskutočne veľa prázdnych dialogov, celkom nechapem načo ma tento film 94 minút, keď mohol mat minimálne o 20 minút menej a aj to neviem, či by mu to pomohlo. Film sa ukázal ako strašne zmätočný a chaotický. Vela veci tu nebolo a naopak zbytočností, tech tu bolo viac než dosť. Herci moc talentu neukázali, ale i tak hovorím, že najhoršie na filme bol nezáživný a chybný scenár. Hlavne koniec bol totálne mimo. Ako na nich prišli policajti? Co sa stalo s uneseným chalanom a prečo jedného z nich priviedli k svojmu oteckovi? Žiadne vysvetlenia, len dohady. Práve do toho totálne nezvládnutého finále, som chcel dať 3*, ale po ňom už som mohol dať len slabé 2*. A to mal tiež namále, pri scéne , kde policajti nahánaju jedného s chalanov a on vytiahne zbraň a keď umiera, tak povie, že nechce umrieť?? To vážne?? Ja som myslel, že si to pýta, pri takom rozhodnutí isť proti policajtom zo zbraňou v ruke. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatujete si na film Šikana? https://www.csfd.cz/film/29698-sikana/komentare/ tak tohle je takřka film na stejné brdo. 4 kluci + později i jedna holka se rozhodnou unést kluka co jich šikanuje a má prachatého fotíka (je drogový dealer) a získat za něho výkupné. Samozřejmě se to zvrtne podělá se to a na konci jich zatknou. Nějak jsem nepochopil jestli ho teda zabili nebo pustili (film ukazuje pouze verzi pustili a mluví se o zabití?) a jak teda dopadli (jednoho zastřelí a ostatní asi sedí , ale kolik dostaly a tak se nedozvíme to tam mohl režisér aspoň dat do dovětku a tu holku nechytnou vůbec což mě nepřijde reálné tu by chytily mezi prvníma). Námět je dobrý provedení tragické sledovat bandu kreténů s inteligencí toaletního papíru a poslouchat ty jejich sračky více jak 70 minut škodí zdraví a tomu únosu se to věnuje tak 20 minut. 5 procent za to , že je to horor z Filipín z tama jsem horor ještě neviděl pokud jsou všechny, ale takové rád to oželím. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama