Reklama

Reklama

Vengeance 2

  • Česko Pomsta 2: Odveta (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

John Gold, bývalý člen speciální vojenské jednotky, má možnost předat spravedlnosti Seana Teaguea, muže, který před mnoha lety, na poslední misi ve východní Evropě, zradil jejich oddíl. Gold by Teaguea nejraději viděl mrtvého, ale nechá se přesvědčit, aby ho pomohl převézt do vojenské věznice, kde si odpyká přiměřený trest za svoje zločiny. Cestou se Gold střetne s Teagueovými lidmi, kteří se svého velitele snaží vysvobodit, ale také s osamělým střelcem, který má zjevně v úmyslu Teaguea zabít dřív, než se dostane do bezpečí. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto je nutné mať inteligenciu surikaty po lobotómii a aj tak sa nedostanete na úroveň Vinnieho Jonesa. Amatérske herecké výkony sú na úrovni nie že filmového béčka či céčka, ale najskôr omegy, proste za to už nič nejde. Herci boli pravdepodobne vyberaní len podľa toho, aby vyzerali so samopaľmi drsne a tú blondsku museli splačiť v nejakom pánskom klube, lebo tá tiež s herectvom nemá nič spoločné. A keď chlapík vytiahne hlášku že šťanie je lepšie než sex, okamžite si uvedomíte, že ide zrejme o fanúšika zlatého dažďa z miestneho ústavu pre choromyseľných, ktorí sa rád necháva pomočiť svojim ošetrovateľom. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Je to amatérska zlátanina na úrovni youtube MA kraťasov spred 10 rokov v ktorých banda karatistov išla natočiť do nejakej opustenej továrni svoje veľdielo. Má to mizerné CGI, evidentne nulový rozpočet, debilné dialógy a trápne škerenie hercov. Najviac ma sklamali bitky. Od choreografa Tim Mana som čakal niečo aspoň trochu pozerateľné a nie sterilné chvaty bez dynamiky s tou najzákladnejšou choreografiou spočívajúcou na pár úderoch ktorých sa zľakol maximálne tak rozklepaný kameraman. Je to ešte horšie ako mizerná jednotka, akurát je to miestami tak trápne až to je sranda. Chudák Wade Barrett. Je to síce ešte horší herec ako Adkins, ale biť sa vie a zaslúžil by si nejaký dobrý film v ktorom by naplno predviedol svoje bojové schopnosti. 1/10. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První díl se mi docela líbil a mělo to slušný děj i bojové scény (choreografie). Tady byly pěkné leda tak ženské, ale děj stál totálně za hovno a to se nebudu bavit o hromadě trapných situací. Po akční stránce to byla bída – pár dobrých soubojů, ale většinou jsem jen kroutil hlavou nad stupiditou toho všeho – vypálených kulek tu byla hromada – trefa do černého skoro žádná, furt se jen debilně kecalo, běhalo z místa na místa, všechny postavy mohly xkrát zabít ty druhé a přesto k nějakému tomu úmrtí došlo skoro až v samotném závěru. Vinnie Jones i Wade Barrett (Stu Bennett) podali podprůměrné výkony – inu samí zabijáci a chovali se jak banda totálních dementů (to platí pro všechny). Jak říkám jen na ty ženské se dalo dívat a na pár scén. Jinak absolutní sračka. Max 30%... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

První díl byla příjemná béčková a na nic si nehrající jednohubka s přímočarým příběhem o pomstě, kde to držel nad vodou i Gary Daniels a jeho perfektní záporák. Tady už bohužel nefunguje skoro nic, Ze sólovky se stala týmovka, ale ten tým kterej tu Wade Barret dostal k dispozici mě vůbec nezaujal. Taky záporná grupa za nic nestojí. Vinnie Jones mě začíná nudit a když zrovna nepředvádí svoje typický hrubiánství, tak je v bitkách k smíchu a celej film dostává naloženo. Ta blbá blond prostitutka v kožichu to mělo bejt jako co? A nejvíc pobaví člen týmu, kterej dokončí druhou půlku filmu v červených spodkách. WTF?! Akce je tu sice dost, ale působila na mě dost amatérsky, nemluvě o tom, že to bylo natočeno patrně za víkend a scénář je plný absurdit aby se parta pitomců mohla honit po starým skladišti a mělo to aspoň 75 minut. Třetí díl už prosím radši ne.20% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další akce bývalého vojáka speciálních sil Johna Colda tentokrát však v týmové spolupráci. Úkol je jasný. Chytit a postavit bývalého člena speciálních sil, který kdysi zradil svůj tým na poslední misi ve východní Evropě. Námět nijak výrazně neznámý a nízkorozpočtové zpracování už vůbec nevyniká. Nějaké herecké výkony? Na to raději ani nemyslet. Celá etuda se odehrává na jednom místě a tak, jak je to zpracované, to spíš vypadá, jakoby byl bez patřičných úprav zfilmovaný scénář určený pro komiks. Třeba ženská postava v sexy červených  šatech a bílém kožichu je na daném místě s po zuby ozbrojenými chlapy zcela mimo logiku. V komiksu by to ale vypadalo úplně jinak.  Na snímku zaujmou především souboje, takže příběh jako takový, je spíše jen jako takový nevýrazný doplněk. Po akční stránce je tedy na co se koukat, ale to je tak všechno. No, snad pánské diváky navnadí také souboje ryze ženské, které v ničem nezaostávají. Stejně jako u předchozího filmu se opět jedná na filmovou vzpomínku na dobu osmdesátých a devadesátých let, kdy takovýchto akčních filmů vzniklo přehršel, které jsme ve videopůjčovnách rádi vyhledávali. Stu Bennett tedy opět v plné palbě akčních eskapád ve snímku staré dobré akční školy, který se dá skutečně užít jen a pouze po akční stránce. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kredit koordinátor kaskadérů sdílí Dominic Kinnaird a Dan Styles. (Rominator)

Reklama

Reklama