Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ukáže se, že životy Christianeiných přátel jsou mimo klub "Sound" mnohem komplikovanější, než se zdá ve světle reflektorů. Christiane se stále více se odcizuje svým rodičům, kteří se neustále hádají, a začíná být přitahována světem nových přátel. V něm prožívá mnoho bolestných okamžiků, které tuto skupinu teenagerů ještě více sblíží. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

retrogirl2 

všechny recenze uživatele

Člověk se musí odprostit od předlohy. Protože ať hledám cokoli, zůstala jen jména postav. I tak jsem ale zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu se vůbec tajit tím, že mě Amazon neuvěřitelně překvapil a zatím se pokus o nový předobraz slavné německé knížky jeví jako kvalitní seriál. Sice mi přijde na škodu, že je hlavní představitelka tak pěkná vzhledem k tomu, co se s ní za chvíli stane, jinak je casting ale velmi trefný a věrný vůči obrazu, který si člověk sám stvořil při čtení předlohy. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti filmu se seriál více soustředí na ostatní členy party. První dva díly jsou příslovečným klidem před bouří, sledujeme drobné i větší rodinné trable, zesílené vánočním obdobím, před kterými děti začínají hledat únik, ačkoliv si zatím většinou vystačí s alkoholem, prášky a společným řáděním. ()

Reklama

Reklama