Reklama

Reklama

My děti ze stanice Zoo

(seriál)
  • Německo Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (více)
Německo, 2021, 6 h 54 min (Minutáž: 46–57 min)

Předloha:

Christiane Felscherinow (kniha), Kai Hermann (kniha) (více)

Hrají:

Lena Urzendowsky, Jeremias Meyer, Jana McKinnon, Michelangelo Fortuzzi, Bruno Alexander, Lea Drinda, Sebastian Urzendowsky, Angelina Häntsch, Nik Xhelilaj (více)
(další profese)

Epizody(8)

Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi a Benno se setkávají ve vzrušujících klubech a na undergroundových večírcích v Berlíně. Jsou silní, odvážní a užívají si nevázaný život v tomto "ráji" – který se zpočátku zdá plný barev, výzev a vzrušení. Středobodem skupiny je Christiane, jejíž život se po zdrcujícím rozvodu rodičů zcela zhroutí. Uteče z domova a brzy se ocitne ve spárech omamného podsvětí. Zatímco se přátelé navzájem sbližují a neustále vyhledávají další vzrušení, balancují mezi intenzivními pocity euforie a temnou, nebezpečnou depresí. A jak se jejich vztahy prohlubují a rozpadají, jejich individuální traumata je stahují ke dnu, z něhož se některým z nich už nikdy nepodaří odrazit. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Jason13 k tomuto seriálu (2)

My děti ze stanice Zoo (2021) 

Pokud se člověk dokáže malinko oprostit od legendární knižní předlohy a neméně legendárního Edelova snímku, může si tuhle minisérii celkem "užít".. Ten hodně znatelný rozdíl mezi vizuálem na ulici a v Soundu podle mě dobře koresponduje s pocitama, který postavy v těch místech mohli mít (šedý jednotvárný a unuděný ulice a nádraží vs. barevnej život v klubu). Do jistý míry to může zapůsobit na dnešní mládež, ale k tomu, aby dostala pořádnou "pecku" to chtělo jít ještě víc na krev, přitlačit víc na pilu a možná vybrat mladistvěji vypadající představitele.. Nic extra šokujícího, ale jako celek to funguje slušně... ()

Welpen (2021) (E01) 

Jako seznámení s postavami je pilot dostačující.. ()

Reklama

Reklama